Η μία παράγραφος από τα αρχεία για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Κοινοποίηση:
20171027_jfkpara1

Μια παράγραφος που αποκαλύφθηκε μέσα από περίπου 3.000 απόρρητα έγγραφα που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα, θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και θα αναζωπυρώσει και πάλι τη διαμάχη για τη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου Τζον Κένεντι.

Το συγκεκριμένο έγγραφο του FBI μεταφέρει τα όσα είπε σε μια συνάντηση ο Oren Fenton Potito, μέλος του κόμματος NSRP (National States Right Party).

Αντιθέτως με τα όσα μετέδωσαν κάποια μεγάλα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι στα αρχεία δεν υπάρχει κάποια αποκάλυψη σχετικά με δύο άτομα, η τελευταία παράγραφος στο έγγραφο του FBI μιλά συγκεκριμένα για εμπλοκή δύο ατόμων στη δολοφονία του Κένεντι.

20171027_jfkpara3_0

Οι δύο τελευταίες παράγραφοι:

”Σύμφωνα με τον ΠΟΤΙΤΟ μόνο δύο οργανώσεις γνώριζαν την πορεία της πομπής στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963 για κάποιο διάστημα πριν την πομπή και αυτές οι δύο ήταν οι Μυστικές Υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και το Αστυνομικό Τμήμα του Ντάλας. O ΡΟΥΜΠΙ είχε μπει μέσα στον κύκλο του Αστυνομικού τμήματος, απέκτησε την πορεία και κανόνισε με τον ΌΣΒΑΛΝΤ να κάνουν τη δουλειά στο κτίριο του δημόσιου σχολείου κατά μήκος της πορείας για να πραγματοποιήσουν τη δολοφονία.

… η έκθεση του Γενικού Χειρουργού για τη δολοφονία δήλωσε ότι η πρώτη σφαίρα εισήλθε στο λαιμό του Προέδρου κάτω από το μήλο του Αδάμ, δείχνοντας σαφώς ότι εμπλέκονταν δύο άτομα με τον πρώτο πυροβολισμό να εκτοξεύεται από τη γέφυρα κατά μήκος του πάρκου μπροστά από το αυτοκίνητο. Για να το επιβεβαιώσει περαιτέρω, ο ΠΟΤΙΤΟ είπε ότι υπήρχε μια τρύπα στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου του Προέδρου …”

Αυτή δεν είναι σίγουρα η αφήγηση που δόθηκε στο κοινό, σίγουρα όχι η αφήγηση για τον μοναχικό δολοφόνο Χάρβει Όσβαλντ την οποία ο πρώην διευθυντής του FBI Έντγκαρ Χούβερ είχε πει ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να υπερασπιστεί.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις πληροφορίες του εγγράφου είναι ότι ο φερόμενος δολοφόνος του Κένεντι, ο Χάρβεϊ Όσβαλντ, όχι μόνο γνωρίζονταν με τον αργότερα δικό του δολοφόνο, τον Τζακ Ρούμπι, αλλά είχαν μαζί σχεδιάσει την δολοφονία του Τζον Κένεντι. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι εάν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Όμως, πριν δύο ημέρες η Βρετανική The Sun δημοσίευσε την είδηση-βόμβα που παραδόξως τα μεγάλα ελληνικά μέσα ενημέρωσης πάλι θεώρησαν ασήμαντη, ότι ο Όσβαλντ και ο Ρούμπι ΌΝΤΩΣ γνώριζαν ο ένας τον άλλο και είχαν συναντηθεί πηγαίνοντας στην Κούβα λίγες βδομάδες πριν τη δολοφονία του Κένεντι.

Μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευθεί συνολικά 2.891 απόρρητα έγγραφα, όμως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την δημοσίευση περίπου άλλων 300 ”ευαίσθητων” αρχείων μετά από πίεση της CIA και του FBI.
offtherecord.net.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: