ΕΛΛΗΝΕΣ σεισμόπληκτοι στη Λέσβο. Σαν τα σκυλιά κοιμούνται κατάχαμα στο ξωκκλήσι. Η ΚΑΤΆΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! Φωτογραφίες ΣΟΚ

Κοινοποίηση:
seismopliktoi-19

Φωτογραφίες γροθιά στο στομάχι όλων μας…

Μικρά παιδιά – για λόγους ευνόητους δεν τα δημοσιεύουμε – υπερήλικες ανθρώπους, γυναίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες, γνωρίζουν την αναλγησία του κράτους πρόνοιας που εννοείται ότι έχουμε και που τους έχει αφήσει χωρίς στέγη και χωρίς φαγητό.

Όπως αποκάλυψε χθες ο Γιάννης Συνάνης, 200 περίπου σεισμοπαθείς θα έμενα στους δρόμους και χωρίς φαγητό από την 1η Ιουλίου, αφού τα ξενοδοχεία που τους φιλοξενούσαν είχαν υποσχεθεί ότι θα ήταν εκεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, αφού στη συνέχεια έπρεπε να παραχωρήσουν τα δωμάτια σε τουρίστες που είχαν κάνει τις κρατήσεις πριν από το σεισμό.

Και εδώ έρχεται η πλήρης αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού, αφού κανείς δεν σκέφθηκε που θα μείνουν από εδώ και στο εξής οι 200 περίπου σεισμοπαθείς που φιλοξενούνταν σε διάφορα ξενοδοχεία και πως θα σιτίζονται.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μείνουν πολλοί από αυτούς στους δρόμους, στις πλατείες, στα ξωκλήσια, σε καλύβες, σε αυτοκίνητα και όπου αλλού μπορεί κανείς να φανταστεί.

Οι φωτογραφίες που σας δημοσιεύουμε μιλούν από μόνες τους.

seismopliktoi-21seismopliktoi-20seismopliktoi-19seismopliktoi-18seismopliktoi-15seismopliktoi-14seismopliktoi-13

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ;ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΟΜΕΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΛΠ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ .ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ

Comments are closed.