Η Ε.Ε. πιέζει την Ελλάδα να υποκύψει στον ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ της Τρόικας: “Να κάνετε ότι σας…ζητήσουν” !!

Κοινοποίηση:
troika

Εργαστείτε εντατικά ώστε να… ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο, ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα τα μέλη του Euro Working Group.

Την τακτική του ”μία ζέστη μία κρύο” συνεχίζουν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι προς την Ελλάδα.

Το Euro Working Group μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, ζητώντας εδώ και τώρα συμφωνία με την τρόικα, και από την άλλη μας γλυκαίνει το χάπι διαπιστώνοντας πρόοδο στη χώρα μας.

Την ανάγκη, οι επικεφαλής της τρόικας και η κυβέρνηση να εργαστούν εντατικά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο, υπογράμμισαν τα μέλη του Euro Working Group, όπως ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης.

Οι εκπρόσωποι των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης συζήτησαν για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, μετά τις 8 το βράδυ χθες και, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίστηκε ότι υπάρχει αισθητή πρόοδος σε μία σειρά από τομείς, αλλά και ότι υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη σύγκλιση, σε άλλους τομείς.

Όπως, επίσης, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, «έγινε αναλυτική συζήτηση για την πορεία του ελληνικού προγράμματος και την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα. Τα μέλη του Euro Working Group ζήτησαν από την τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση να εργαστούν εντατικά, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: