Η εκδίκηση κοπέλας όταν την απάτησε ο άνδρας της επειδή ήταν υπέρβαρη! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_3f569ecf-bec5-4cd4-b739-f1574f49f41e

Με την αποκάλυψη μιας απιστίας το ζευγάρι περνάει έντονη κρίση και είναι δύσκολο για τον κάθε άνθρωπο να το διαχειριστεί και να το ξεπεράσει.

Για την 25χρονη Lisseth Exposito από το Kent αυτό το «τραυματικό» γεγονός, την έκανε να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό…

Η Lisseth άρχισε να παίρνει κιλά όταν έμεινε έγκυος και μαζί με τον άνδρα της, Jose έτρωγαν συνέχεια junk food. Ενώ ο σύζυγός της δεν έπαιρνε κιλά, εκείνη έβλεπε τη ζυγαριά να παίρνει την ανηφόρα. «Έβλεπα τον Jose και καταλάβαινα ότι με κοιτά και με σιχαίνεται. Δεν είχα τη δύναμη εκείνη την περίοδο να χάσω κιλά, η αυτοπεποίθησή μου είχε πέσει πολύ χαμηλά. Έτρωγα 4.000 θερμίδες την ημέρα», δήλωσε η ίδια.

Εκδίκηση - άνδρας - απατημένη - παχύσαρκη

Και συνέχισε: «Όταν βρήκα μηνύματα στο κινητό του με άλλες κοπέλες και κατάλαβα ότι με απατά, τότε η απάντησή του ήταν ότι αυτό που φταίει, είναι τα κιλά μου. Μου φώναζε συνέχεια ότι είμαι χοντρή».

Τότε, ήταν που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να αφήσει πίσω τον άνδρα που την στενοχώρησε όσο κανένας άλλος σε ολόκληρη τη ζωή της. Αποφασισμένη πια, ξεκίνησε δίαιτα και σταθερά άρχισε να χάνει κιλά. Όταν ο Jose είδε την μεταμόρφωσή της και της ζήτησε να τα ξαναβρούν, τότε ήταν πολύ αργά…

«Δεν θα μπορούσα να πάρω καλύτερη εκδίκηση και με τίποτα δεν θα τον δεχόμουν πίσω», δηλώνει όλο αυτοπεποίθηση η Lisseth Exposito που έχασε 56 ολόκληρα κιλά.

Εκδίκηση - άνδρας - απατημένη - παχύσαρκη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ .

Leave a Response