Η είδηση για τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δεν σας έχει πει κάνεις…!

Κοινοποίηση:
Óôç ÂïõëÞ èá ìåôáöåñèïýí ïé ðñïöõëáêéóìÝíïé
 ðñïêåéìÝíïõ 
ÓõæÞôçóç óôçí ÂïõëÞ ãéá ôá óõìðëçñùìáôéêÜ áéôÞìáôá ãéá åê íÝïõ Üñóç ôçò áóõëßáò ôïõ áñ÷çãïý ôçò ×ñõóÞò ÁõãÞò Íßêïõ Ìé÷áëïëéÜêïõ êáé ôùí âïõëååõôþí ×ñÞóôïõ ÐáððÜ êáé ÃéÜííç Ëáãïý ôçí ÔåôÜñôç 4 Éïõíßïõ 2014.
(EUROKINISSI/ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ)

Το θέμα που ανέδειξε πρώτη η Χρυσή Αυγή με τον κοινοβουλευτικό της έλεγχο, την ανθελληνική και προκλητική προκήρυξη του δήμου Μύκης για απαραίτητη γνώση τουρκικής γλώσσας έκλεισε οριστικά υπέρ των εθνικών συμφερόντων.

Θυμίζουμε πως ο περιβόητος δήμαρχος Μύκης, Καπζά Τζεμήλ, λειτουργώντας ως πιόνι του τουρκικού προξενείου, εξέδωσε προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με αναγκαίο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας.
Ο Καπζά Τζεμήλ όμως λίγες μέρες αργότερα δεν πειθάρχησε, επανήλθε, δηλώνοντας πως κατ’ αυτόν ό, τι κάνει είναι νόμιμο και το θέμα πρόσληψης προσωπικού με αναγκαίο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας θα το επαναφέρει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, καταφεύγοντας μάλιστα στο ΑΣΕΠ.

sticky_eisag_ereyna__article__article

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία επανέφερε το θέμα στην Βουλή με ερώτηση του Γιάννη Λαγού.
Τελικώς, ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών στην Θράκη δικαιώθηκε, καθώς το ΑΣΕΠ επέστρεψε το αίτημα του ανθέλληνα δημάρχου και πάλι πίσω ακυρώνοντας τον και επιβάλλοντάς του να επαναπροκηρύξει τις τρεις θέσεις χωρίς την παράγραφο που αναφέρεται στην τουρκική γλώσσα όπως και τελικά έγινε στις 27 Ιουλίου 2017.
Ιδού λοιπόν αναλυτικά η νέα προκήρυξη:
prokyrhxi-mykh

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμισει ο τόπος!!μπράβο στον Λαγό!

  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.

  3. Ο λαγος δεν εχει βγάλει δημοτικό ρε παιδια…δεν μπορει να αρθρώσει λέξη…ήμαρτον δλδ!!!

  4. Oι συριζονουδουλοπουστες συμφωνούν με τον δήμαρχο Μύκης φυσικά.

  5. Παλι το ιδιο θα κανουν , στην πραξη…θα προσληφθουν οσοι ξερουν τουρκικα.

  6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

  7. Αφου μιλάνε τουρκικά,προσωπικό που να γνωρίζει τουρκικά θα πάρει.
    Στα τόσα χρονια ας τους μαθεναν οι τόσες κυβερνήσεις ελληνικα και να τους φρόντιζαν σωστά και οχι να τους είχαν πεταμένους!!!
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ…ο καθενας εχει το δικαιωμα να μιλάει την γλώσσα που γουστάρει!!!!

  8. Aν οι 299 ήταν σαν τον περαμιώτη Γιάννη Λαγό και τον Ηλία Κασιδιάρη,η Ελλάδα θα ήταν μια από τις καλύτερες και πιο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ χώρες του κόσμου.Αν έχει κάποιος αντίθετη άποψη,μπορούμε να το συζητήσουμε με επιχειρήματα.Περιμένω..

  9. ΛΑΓΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΗΝ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ -ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΟΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΠΟΛΩΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ..ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ…ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ …ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ….ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…

  10. Αυτοι εκει πανω τους τρωει ο κωλος τους να παρουμε κανενα καραβι και να τους επισκεφτουμε με τιποτα στηλιαρια κανενα πρωι οπως τοτε….Αν δεν ξερετε γαμω την τουρκια σας ρωτηστε τον παππου και την γιαγια σας αυτοι κατι θα θυμουνται η εχουν ακουσει γαμω την σημαια σας και την ιδεολογια σας τουρκοσποροι

  11. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΕΡΟΚΟΠΑΝΕ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

  12. ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑ ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΗΣ Ο ΛΑΓΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ .ΑΥΤΟ ΓΙΑ
    ΣΕΝΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ,ΠΑΡΑΔΙΣΗ ΚΑΙ Σ,Ι.Α.ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    1. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ .ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ…

  13. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ(ΠΑΡΑΔΙΣΗ) ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ .

  14. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ,-ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ – ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ – ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ -ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ( ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ),- ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ – ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , -ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ , ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Comments are closed.