Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ πες ΑΛΕΥΡΙ! Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» σε γυρεύει!!! ΔΕΙΤΕ τον άνθρωπο που πουλάει ΤΡΕΛΑ -με ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ- πάνω από ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και βγάζει ΛΕΦΤΑ!!! Θα τον μαζέψει κανείς;;; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
agios-petros-tatiana

Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε…

Ο τύπος που θα δείτε παρακάτω αυτοαποκαλείται «Άγιος Πέτρος» και βοηθάει τον κόσμο με τα προβλήματά του και δίνει με το αζημίωτο φυσικά μια θέση στον…. παράδεισο!!! Τι άλλο θα ακούσουμε; Το θέμα είναι ότι αυτός ο κύριος δεν ξεφύτρωσε τώρα. Πάνω από δέκα χρόνια δουλεύει τον κόσμο – υπάρχουν «ευάλωτοι» άνθρωποι που πέφτουν στη λούμπα- και τους τα μασάει κανονικά. Μια δοκιμή θα σας πείσει και σας.

trelos

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 2109311646 – Λατρεύει να επαναλαμβάνει τρεις φορές την κάθε του φράση.

Αν καλέσετε σε αυτό το νούμερο θα βγει είτε ο ίδιος αυτοπροσώπως είτε τηλεφωνητής που θα σας εξηγεί πόσο έχει μια τιμή στον παράδεισο και πως θα σας λύσει τα προβλήματα. Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. Αν μιλήσετε μαζί του θα σας δώσει και λογαριασμό τραπέζης για να του καταθέσετε λεφτά προκειμένου να σας λύσει το πρόβλημα.

Θαυματουργοποιός, ξεπεσμένη τηλεπερσόνα και ετεροθαλής μπατζανάκης απ΄ότι λένε οι πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου με ιδιαίτερη αδυναμία στις επιταγές, το ζεστό χρήμα και την ανθρώπινη βλακεία.

Ζει στη Νέα Σμύρνη, αλλά φημολογείται ότι κατέχει εξοχικές κατοικίες στο Μαλιμπού, την Ιάβα και το Ωμέγα του Κενταύρου. Πιο συγκεκριμένα ασχολείται με αναστάσεις νεκρών, μεταμοσχεύσεις νεφρών, μετακομίσεις χαλιών και θεραπεία ασθενών μόνο με 700.000.000€ ανά περίπτωση.  Το ευχέλαιο όμως ειναι φθηνό! Κοστίζει μόλις 300 ευρώ!!! Για το τραγούδι πάλι 800ευρώ!

Για τον «Άγιο Πέτρο» δεχτήκαμε αρκετές καταγγελίες πολιτών. Ρωτάμε λοιπόν τα εύλογα:

  • Πως είναι δυνατόν πάνω από 10 χρόνια ο συγκεκριμένος κύριος να κάνει αυτή τη «δουλειά» και να τα «μασάει» κανονικά από αδαής πολίτες;
  • Έχει ελέγξει κανείς τους τραπεζικούς του λογαριασμούς;
  • Τα ΜΜΕ τον έκαναν ήρωα κάποτε και από τότε λένε πως έχει πλουτίσει με την τρέλα που πουλάει! Έχει ασχοληθεί κανείς; Το τηλέφωνό του είναι πολύ εύκολο να το βρεις στο διαδίκτυο!

«Τον κάλεσα στο τηλέφωνο και μου είπε από Παρασκευή μέχρι Σάββατο να τον πάρω για να λύσουμε το πρόβλημά μου. Μιλαει μου είπε με τον Θεό και αυτό αποφάσισε εκείνος. Όταν του είπα ότι έχω λεφτά μου απάντησε ότι θα κάνουμε μια εξαιρεση στο πρόβλημα μου και μου ζήτησε τραπεζικό λογαριασμό… Το τηλέφωνο μου το έδωσε ένας φίλος μου που μου είπε ότι έχει φάει χρήματα από έναν άνθρωπο που δεν έχει  και πολύ σώας τα φρένας εδώ στο χωριό. Μιλάει με ανθρώπους με τις ώρες στο τηλέφωνο. Οι πιο πολλοί τον παίρνουν βέβαια για χαβαλέ αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μασάνε. Το θέμα είναι αν αυτό το σταθερό χρεώνει έξτρα μονάδες. Βασικά ότι τσιμπήσει είναι ο τύπος. » λέει χαρακτηριστικά στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ο 30χρονος Γιάννης από τα Χανιά.

Για δείτε το παρακάτω απόσπασμα απο το 2007 στην εκπομπή της βασίλισσας Τατιάνας Στεφανίδου που τον έκανε ΣΤΑΡ!

Είδατε τι «σοβαρά» θέματα  έβγαζε τότε στον «αέρα» η Τάτι; Όχι ότι τώρα έχει διορθωθεί και πολύ. Αυτή που πριν λίγες μέρες πρόσβαλε όλους τους Έλληνες με τα απαράδεκτα σχόλια για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας που έλαβαν χώρα στην εκπομπή της. Για να δείτε ποιος είναι για τα καρναβάλια…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response