Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια: «Πόσα πήρα για τις γυμνές φωτογραφήσεις μου»…

Κοινοποίηση:
ΝΟΝΗ

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η Νόνη Δούνια αποκάλυψε πόσα χρήματα είχε πάρει ως αμοιβή για τις γυμνές φωτογραφήσεις που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια.

Τόνισε μάλιστα ότι ο μόνος λόγος που τις έκανε ήταν τα χρήματα.

«Οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ καλές, θα μπορούσε να είναι ο ετήσιος μισθός ενός ανθρώπου στο δημόσιο ας πούμε…» τόνισε.

Σε ερώτηση αν έχει μετανιώσει για αυτές είπε:

Γιατί να μετανιώσω, πάντα υποστηρίζω αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν… Ηταν άλλες οι στιγμές, δεν υπήρχε διαδίκτυο τότε, αν υπήρχε διαδίκτυο θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Γιατί όταν ξέρεις ότι μια εικόνα μπορεί να βρίσκεται για πάντα εκεί είναι πολύ διαφορετικό, δηλαδή δύσκολα θα πάρεις μια τέτοια απόφαση. Τότε δεν υπήρχε  τέτοιο θέμα αφού οι φωτογραφίες ήταν στο περίπτερο για ένα μήνα. Αυτό ήταν όλο. Δεν μπορούσε κάποιος να τις αναπαράξει ξανά και ξανά όποτε το θέλει…»

Σε ερώτηση τι θα πει στα παιδιά της όταν την ρωτήσουν για τις γυμνές φωτογραφήσεις είπε ότι θα τους πει ότι αυτό ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς της.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μάγκες για ένα πράγμα λέω ότι η δεκαετία του 90 ήταν και γαμώ…για τις μουνάρες που έπαιζαν.Πανέμορφα πρόσωπα(εντάξη υπήρχαν και τα σκυλάκια,αλλά τα αγαπάμε τα σκυλάκια έτσι κι αλλιώς),σωματάρες(ούτε κοκαλιάρες ανορεξικές,ούτε ημίχοντρες φώκιες)και σαν συμπεριφορά κλάσεις ανώτερες από τα τσόκαρα που κυκλοφορούν σήμερα.

  2. ενταξει κοπελα μου ..αλλες βυζητες σαν εσενα ,,και καλοπαντρευτηκαν ,και υπουργρεια πηραν ,και ναι σε ολα ψηφησαν για τα δεινα του τοπου ,,και κυριες τις λενε τωρα

  3. Νόνη μ δωστα ολα για μενα εισε το νουμερο 1 είμαι ερωτευμένος μαζι σου χρονια τωρα

  4. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ !!!

Comments are closed.