Η ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη: Ποιος τον έβαλε να κάνει αναγκαστικά έργα…

Κοινοποίηση:
KASIDIARIS

Όχι , οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν τον έστειλαν για καταναγκαστικά έργα στη Σιβηρία!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α. Ηλ. Κασιδιάρης μάλλον βοηθάει τους γονείς του σε εργασίες του σπιτιού!
Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στο twitter και αναφέρει
ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. ΑΝΏΝΥΜΕ ΌΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΊΣΑΙ ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ! ΔΛΔ ΣΟΥ ΠΗΡΕ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΌΤΙ ΣΤΟ ΚΙΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΕ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΈΤΣΙ; ΕΊΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΌ ΣΟΥΠΙΆ ΑΝΏΝΥΜΕ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥ! Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΆ Κ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΠΌΤΗ Ο ΑΝΏΝΥΜΟΣ!ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!ΟΥΣΤ ΡΕ ΔΟΣΊΛΟΓΕ!Κ ΤΗ ΦΡΑΣΗ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΗΝ ΕΊΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΕ ΑΝΏΝΥΜΕ /ΟΙ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΆΣ ΤΟ ΦΛΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΦΛΟΥΦΛΗ ΤΟΝ ΗΛΊΑ! ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΆ ΒΓΆΖΕΙΣ ΦΟΎΣΚΑ ΛΕΣ! ΑΥΤΌ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΆΜΜΑΔΙΟΝ ΓΆΜΜΙΔΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΎ ΣΙΓΆ ΜΗ ΤΟ ΕΙΧΑΝ Κ ΟΙ ΕΣΚΙΜΩΟΙ ΖΏΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟΝ!

  2. Γαμηδιον λεγεται το συμβολο και το χρησιμοποιει ο Ηλιας αντι για δονητή.

  3. ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ ΤΟΡΕΤΟΣ Εαν κανεις τον κοπο να πας σε γραφεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα βρης και αυτα τα συμβολα,τα οποια μπορεις να αγορασης κιολας.Ασε λοιπον τις βλακιες εαν δεν γνωριζεις.

  4. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που παρότι είναι βουλευτής δουλεύει βοηθά τους γονείς του σε όποια εργασία του ζητήσουν.γι αυτό άνθρωπος που τιμά τους γονείς του και τιμά την πατρίδα μας με τους αγώνες του δεν μπορεί παρά να είναι άξιος σεβασμού!!Ηλία γερά οι Έλληνες εθνικιστές είμαστε μαζί σου!!χρυσή αυγή μέχρι να παγώσει η κόλαση!
    ΥΓ.
    Για τους τρυπιους συριζαιους που γράφουν αρνητικά σχόλια για τον Ηλία τους λέω να μην βάλουν τον δονητή στο τέρμα και λιώσουν τα καλώδια βλέποντας τον Λιάκο……

  5. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που παρότι είναι βουλευτής δουλεύει βοηθά τους γονείς του σε όποια εργασία του ζητήσουν.γι αυτό άνθρωπος που τιμά τους γονείς του και τιμά την πατρίδα μας με τους αγώνες του δεν μπορεί παρά να είναι άξιος σεβασμού!!Ηλία γερά οι Έλληνες εθνικιστές είμαστε μαζί σου!!χρυσή αυγή μέχρι να παγώσει η κόλαση!
    ΥΓ.
    Για τους τρυπιους συριζαιους που γράφουν αρνητικά σχόλια για τον Ηλία τους λέω να μην βάλουν τον δονητή στο τέρμα και λιώσουν τα καλώδια βλέποντας τον Λιάκο……

  6. Δωσε πονο Ηλια στους λαθροαλβανοπακιστανους ελληνοφωνους αναρχοκομουνιστες συμοριτες και μασονοδεξιους εγκληματιες του ελληνικου λαου!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ!ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

  7. κριμα βοηθήστε δωστε ένα χερακι βρε παιδια αρε κασιδιαρη με λάθος αρχηγό είσαι αδίκησε θα έπρεπε να έχεις δικό σου κöμμα και λίγο πιο ήρεμα

  8. χαχαααα κριμα βοηθήστε δωστε ένα χερακι βρε παιδια αρε κασιδιαρη με λάθος αρχηγό είσαι αδίκησε

  9. Το αρχαιότερο ελληνικό σύμβολο ο Μαίανδρος αποτελεί σύμβολο Νίκης και Ενότητας, σύμβολο του Άπειρου και της Αιώνιας Ζωής, αλλά και της αέναης πορείας μας στον κόσμο. Εμπνευσμένος, κατά την άποψη κάποιων ακαδημαϊκών, από τις πολυάριθμες στροφές του ποταμού Μαιάνδρου, ο οποίος έχει συνολικό μήκος πάνω από 500 χιλιόμετρα και βρίσκεται στην νοτιο δυτική Τουρκία, στην αρχαία Καρία της Μικράς Ασίας.
    Ο αγκυλωτός σταυρός είναι συχνό μοτίβο σχεδίου στην σύγχρονη αρχιτεκτονική και σε έργα τέχνης στην Ινδία καθώς επίσης και στην αρχαία δυτική αρχιτεκτονική, αφού τον συναντάμε συχνά σε μωσαικά, ανάγλυφα, και άλλα έργα τέχνης σε όλο τον αρχαίο κόσμο. Η αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική και τα σχέδια ιματισμού είναι συχνά διακοσμημένα με το επαναλαμβανόμενο μοτίβο του αγκυλωτού σταυρού συχνά συνδυασμένο και με μαιάνδρους.
    Τα σχετικά σύμβολα στην κλασσική δυτική αρχιτεκτονική περιλαμβάνουν το σταυρό, το τρίποδο, ή το τρισκελές και την στρογγυλεμένη σβάστικα.
    Το σύμβολο αγκυλωτών σταυρών βρέθηκε σε πολλά από τα ερείπια της αρχαίας Τροίας και σε μερικά από τα μωσαϊκά στην Πομπηία. Στην αρχαία Ελληνική τέχνη και την αρχιτεκτονική, καθώς και στην Ρομανική και Γοτθική τέχνη της δύσης, οι απομονωμένοι αγκυλωτοί σταυροί είναι σχετικά σπάνιοι, και ο αγκυλωτός σταυρός βρίσκεται συχνότερα ως επαναλαμβανόμενο στοιχείο σε μωσαϊκά και σε πεζούλια.
    Ο αγκυλωτός σταυρός αντιπροσώπευσε συχνά τη διαρκή κίνηση, που απεικονίζει το σχέδιο ενός περιστρεφόμενου ανεμόμυλου ή νερόμυλου.
    Μπορντούρες με συνδεδεμένους αγκυλωτούς σταυρούς ήταν ένα συνηθισμένο αρχιτεκτονικό μοτίβο στην αρχαια Ρώμη και συναντάται ακόμα και σε πιο πρόσφατα κτήρια ως νεοκλασικό στοιχείο. Σύνορα αγκυλωτών σταυρών είναι μια μορφή μαιάνδροι. Αγκυλωτοί σταυροί έχουν βρεθεί επίσης στην αγγειοπλαστική σε αρχαιολογικές ανασκαφές στην περιοχή του αρχαίου Kush.

  10. Ξυδάκι για τους ξεφτιλισμένους ψοφοδεξιούς και τις σεσημασμένες μαρξιστικές κουνίστρες.

  11. ΠΩ ΠΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Η ΖΗΛΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!
    ΜΩΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ!
    Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΦΤΑ!

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ!
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!
    Α! Ο ΗΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?Ε..Ο ΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΠΑ..ΞΕΧΑΣΑ!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!

  12. Ελα νταξ,η κοροιδια με τις σβαστικες και με τους χαιρετισμους με υψωμενη τη δεξια φτανει.Καλως η κακως η σβαστικα εχει δεθει με το ναζισμο παγκοσμιως.Το ιδιο αηδια ειναι και το σφυροδρεπανο φυσικα.Θα ρθει τωρα ο Κασιδας κι ο Μπουζουκολιακος να μας πεισουν οτι ο γαιδαρος πεταει;Ας πουνε την αληθεια αντρικια οτι εμεις πιστευαμε στο ναζισμο και λατρευαμε το Χιτλερ να τελειωνει το θεμα.Περισσοτερη εκτιμηση θα κερδισουν ετσι παρα να μου το παιζουν αρχαιολατρεις αλλα συγκεκριμενων συμβολων.Γιατι δεν εχουν και το δελφικο Ε η την περικεφαλαια η τον ελληνικοτατο δικεφαλο αετο του βυζαντιου;Φοβουνται μη τους πουνε ΑΕΚτζηδες;

  13. ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΚΛΟΣΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;

  14. Μπράβο Λιάκο μεγάλε μοίρασε πόνο στους ανθέλληνες!

  15. Τα αγγούρια του τα χαρίζω, να δροσιστεί.

  16. Αστοιχείωτοι στο μπράτσο του ο Ηλίας έχει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΙΓΑΜΜΑ…Διαβάστε γι’ αυτό και ελάτε να ξαναμιλήσουμε πάλι… Ηλίθιοι…

    1. Γαμμάδιον λέγεται .. Είναι υπερήφανοι οι Έλληνες για το γαμμάδιον και το συμβολισμό του για αυτό το έχει ο καθένας σε τατουάζ άλλωστε.. Όλοι το γνωρίζουν και το έχουν σύμβολο δύναμης..Ζητω το γαμμάδιον..

  17. Άντε τώρα να πείσεις τον κάθε ανθέλληνα ότι ο αγκυλωτός σταυρός είναι σύμβολο αρχαιοελληνικό…

  18. Αγράμματοι στο μπράτσο έχει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΙΓΑΜΜΑ… Αστοιχείωτοι ξεστραβωθείτε και διαβάστε γι αυτό και ελάτε μετά να ξαναμιλήσουμε…Ηλίθιοι…

    1. ΚΑΙ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ, ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ

  19. Εαν προσεξετε θα δειτε οτι το Ελληνικοτατο αυτο συμβολο που κοσμει και την Βουλη των Ελληνων,βλεπει αντιθετα απο την Γερμανικη σβαστικα,θα το δειτε μεχρι και στην Αμφιπολη.Το γαμμαδιο και ο μαιανδρος ειναι τα αρχαιωτερα Ελληνικα συμβολα.Ετσι για να τελειωνουν οι κομμουνιστικες βλακιες

  20. Σαν αύριο..το 1941 τα γερμανικά σκυλιά, οι βρωμογκεσταμπίτες, τα χιτλερικά κτήνη εκτελούν ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους και κατεδαφίζουν-κατακαίνε όλη την μαρτυρική Κάνδανο Χανίων. Είχε προηγηθεί βομβαρδισμός και προσπάθεια κατάληψης του χωριού η οποία απέτυχε χάρις την αντίσταση των κατοίκων με προπολεμικά όπλα, δρεπάνια, πέτρες κλπ με τους γερμανούς να μετρούν 25 σκατοχιτλερικά ξεσκισμένα σάρκια. Ποινή θανάτου επιβλήθηκε σε όποιον επισκεπτόταν το χωριό ή προσπαθούσε να το ανοικοδομήσει. Ο “στρατηγός” στούντεντ υπεύθυνος για τα εγκλήματα στην Κρήτη, φυλακίσθηκε το 1947 και αποφυλακίστηκε το…1948. ΣΚΑΤΑ στα σάπια κόκκαλα των χιτλερικών! ΣΚΑΤΑ στους απογόνους τους! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των βρωμοναζί! Υπεράνω όλων η πατρίς και αυτή η πατρίδα έχει σύμβολο στη σημαία της τον Σταυρό. Έλληνες σταματήστε να τρώτε την προπαγάνδα αμάσητη. Είμαστε απόγονοι ηρώων και μαρτύρων όχι συνεργατών και ρουφιάνων. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940! ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    1. Ο/Η Σκατα στους γερμανοτσολιαδες που ψηφιζουν μνημονια λέει:

      Το 1940 ανιστοριτο σκουπιδι ποιοι πολεμησαν τους ναζι?Οι εθνικιστες του Μεταξα,οταν τα εθνοπροδοτικα κομουνια λεγαν να καταθεσουμε τα οπλα.Μαθε επισης ανιστοριτο καο αμορφωτο σκουπιδαριο,οτι ο ναζισμος και ο φασισμος πεθαναν με το θανατο του χιτλερ και του μουσολινι.Ο Ηλιας πιστευει και υποστηριζει ΜΟΝΟ την Ελλαδα και τους Ελληνες.Οι αλλοι που σε κυβερνανε 40 χρονια ειναι Γερμανοτσολιαδες και προσκυνημενα πιονια στο γερμανικο ραιχ της μερκελ.Σκατοψυχε..Ψοφα τωρα και πληρωνε τα μνημονια και τους φορους απο αυτους που υποστηριζεις.Μεχρι να σου τα παρουν ολα βλακακο.Μετα θα παρακαλας την ΧΑ να σε σωσει..

      1. Που γράφω εγώ ποιοι πολέμησαν το 40, που γράφω για κομμουνιστες,που γράφω για εθνικηστές? Ο ναζισμός και ο φασιμός πέθανε? χαχαχα..ασχολίαστο. Για τα επι προσωπικού που μου λές “ανιστοριτο σκουπιδι, καο αμορφωτο σκουπιδαριο, σκατοψυχε, ψοφα, πληρωνε, αυτους που υποστηριζω, να μου τα παρουν ολα, θα παρακαλαω χα να με σωσει” όπως και για το ότι μπλέκεις όλα τ’ άσχετα μαζί δείχνει το επίπεδο, την παιδεία και το μηδενικό της ύπαρξης σου. Ο χρόνος είναι λίγος και η Ελλάς χρειάζεται μορφωμένα και δυνατά παιδιά για να ανακάμψει. Αγοράκια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και απειλούν απ τα πληκτρολόγια απλά δεν κάνουν, είσαι λίγος. Προσπάθησε να γυμνάσεις σώμα και μυαλό εαν θέλεις να είσαι χρήσιμος Έλληνας για αυτά που έρχονται. Μεταξύ μας..μου βγάζεις μια δροσιά..πρόσεχε γιατί είσαι τόσο μπερδεμένος που μπορεί να μπερδέψεις την βούρτσα με την..ξέρεις..και μετά μπορεί να σ’ αρέσει κιόλας και όχι τπτ άλλο κρίμας τον μπαμπά που κέρναγε το καφενείο ότι έκανε τον γιό. Γι αυτό λοιπόν, προσπάθησε να γίνεις λίγο Έλληνας..απο το μερμυγκάκι που μοιάζεις τώρα με αυτά που γράφεις.

  21. ενώ αν είχε τατουάζ με τον κλάρα θα ήταν οκ ε? Γεια σου Λιακο παληκαρε !!

  22. Τα ουγκανα που λενε ότι η σβαστικα στο χερι του κασιδιαρη είναι αρχαιοελληνικο συμβολο είναι σαν να λενε ότι οποιος κανει τον σταυρο του το κανει για να τιμησει τις θανατικες ποινες των ρωμαιων.

  23. Εβαλε και γαντακια ο φλουφλης μη τυχον και βγαλει καμια φουσκαλα.

  24. Ανίδεοι βλάκες η σβάστικα δεν είναι αρχαιοελληνική υπήρχε σε άπειρους πολιτισμούς

  25. Γαμμάδιον.
    Σύμβολο του Ήλιου, το έχουν μέχρι σήμερα στην Ασία και Ιαπωνία και το φοράνε.

  26. Τι να ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ πικρόχολοι
    ΜΑΛΑΚΕΣ ο ΛΙΑΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και ΟΣΟ για τον αγκυλωτό ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

    1. Ε ας τον καθιερώσουμε στην Ελληνική σημαία τότε…τι καθόμαστε..

  27. Για τους ανιστόρητους κ είρωνες, η σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο που έκλεψε ο Χίτλερ. Αν σας πονά η αλήθεια να πάτε σε άλλο γαλαξία.

    1. Και ήταν ο μόνος σε όλη την ιστορία που το ταύτισε με τον “αρχαιοελληνικό χαιρετισμό”. Είστε πουστε φασίστες είστε και λούγκρες. Γι`αυτό σας πηδάνε όπου σας πετυχαίνουν. Όπως κάνανε και στους παππούδες σας

      1. Εγω ξερω οτι το μεταξουργειο ειναι γεματο απο τις μαναδες των αντιφα που παιρνουν πακια για δεκα ευρω δειχνοντας ετσι εμπρακτη αλληλεγγυη.Μπραβο στις αντιφασιστικες πορνες λοιπον.

    2. και επειδή τους έπιασε κάποιους ο πόνος για αυτή την κλοπή είπαν “δεν τον χτυπάω ένα τατουάζ στο μπράτσο για να περιορίσω τις απώλειες;”. Το επόμενο βήμα είναι να κάνουν τατουάζ την Αφροδίτη της Μήλου, τα Ελγίνια κλπ

  28. Γεια σου Λιακο με τη σβαστικα στο μπρατσο. Θα νικησουμε

    1. Aρχαίο Ελληνικό γαμμάδιον.
      Γεμάτο η Ακρόπολη και το μουσείο της Ακρόπολης από γαμμάδια.

    2. Εισαι και αμορφωτος γιδι..Το σημα που εχει τατου ειναι το συμβολο του σλημαν.Καμια σχεση με αγγυλωτο σταυρο..Βαλε στο google συμβολο του Σλημαν και μαθε τι ειναι κατσαπλια.Να σε ρωτησω..Αν ο ψοφοχιτλερ ειχε συμβολο την ακροπολη θα λεγαμε οτι η ακροπολη ειναι ναζιστικη?Ξυπνα μπετοβλακα και βγαλε τις παρωπιδες.Ο Ηλιας εσενα και την Ελλαδα υποστηριζει..Αντιγερμανος ειναι κατα της μερκελ..Οι μνημονιακοι ψευτοδημοκρατες που ψηφιζεις προσκυνανε το ναζιστικο ραιχ των γερμανων της μερκελ..

  29. Ο Η.Κασιδιαρης οπως και οι υπολοιποι βουλευτες της ΧΑ ειναι ισως οι μοναδικοι που δεν ειναι ψωνια.
    Παρολο που εχουν καρεκλα …δεν την εχουν δει!
    Ειναι απλοι ανθρωποι της διπλανης πορτας…κι αυτο τους τιμα.

  30. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΡΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!

  31. Γεια σου ρε Λιάκο γίγαντα!!!!!
    Γείωσέ τους τους ακαμάτηδες πολιτικάντηδες του ψευτο-δημοκρατικού τόξου

  32. Αναρωτιέμαι γνωρίζει κανένας άλλος μπούλης μέσα στην βουλή να κάνει τσιμέντο και να δουλεύει την μπετονιέρα?

  33. Δεν εχει ξαναδουλέψει και ποτε!7.000 το μήνα αυτοκίνητο καινπολλα αλλα!πολύ θα ήθελα να μάθω που έχει δουλέψει ςστω και για 1ωρα ο Άρειος μιχαλολιακος.που;

    1. 2 χιλιάρικα παίρνει. Τα υπόλοιπα τα δίνουν στο κόμμα.

    2. Πουθενά δεν έχει δουλέψει ο χοντρός… Ξενοδοχείο και άπλετος χρόνος για μακαρόνια

  34. Να του πειτε να προσεχει μην πεταχτει ασβεστηs στο χερι του και σβησει ο αγκυλωτοs σταυροs..

    1. Το τατου,ειναι το συμβολο του σλημαν αμορφωτε.Μαθε τι ειναι και μετα γραψε τις ηλιθιες παπαριες σου..

Comments are closed.