Η αγαμία. Μέγα πρόβλημα της εποχής μας. Αυτό κι αν είναι το απίστευτο και αληθινό!ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην ΠΕΙΝΑ!

Κοινοποίηση:
ginaikes

Η αγαμία. Μέγα πρόβλημα της εποχής μας. Αυτό κι αν είναι το απίστευτο και αληθινό. Η ανεραστία, όπως λέμε αγαμία. Να κυκλοφορούν μια χαρά άτομα, ζωντανά και σύγχρονα, που δεν το δροσίζουν.

Ήθελα να ήξερα εάν η κυρία, η σοβαρότατη και αξιοπρεπέστατη, που είπε τα πολύ προσωπικά της στην τηλεόραση, για την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή, δέχθηκε τηλεφωνήματα από άνδρες. Και πόσοι της δήλωσαν διαθέσιμοι. Γιατί, όχι. Δεν την αναφέρω προσωπικά, μην πέσουμε σε λούκι φτηνού κουτσομπολιού. Η δημόσια τοποθέτησή της επώνυμης κυρίας, ισορροπημένος άνθρωπος, πετυχημένη επαγγελματίας, όχι κάποιο τσόκαρο, μας δίνει την αφορμή να προσεγγίσουμε ακαδημαϊκά και κάργα τολμηρά το ζήτημα.

Μιλάνε οι ορμόνες, ρε. Σύμφωνοι, το ερωτικό πάθος, η σεξουαλική επιθυμία έχει χρονολογία λήξεως, αλλά μια γυναίκα στα 40 και στα 50 είναι ακόμα στα χάι της. Επαρκέστατη για ονειρικό έργο στο κρεβάτι. Για σκηνικά αλησμόνητα. Να τα κουβαλάς στη θύμησή σου μια ζωή.

Η κυρία, λοιπόν, είπε ότι έχει να κάνει σεξ κάποια χρόνια. Φοβερό. Μόνο να το σκέπτεσαι. Να περνάνε τα χρόνια σε κάποιον, σε κάποια χωρίς να το κάνει. Κι όμως συμβαίνει! Ακόμα και γυναίκες που μετράνε, το έχουν ξεχάσει. Δεν έχουν φαντασιώσεις. Είναι αδιάφορες, μάλιστα κάποιες σχεδόν έχουν αποστροφή στο σεξ. Γιατί; Κάτι φταίει. Οι ίδιες. Οι μαλάκες οι άνδρες. Τι;

Βγαίνει με κάποιον η κυρία και ο δικός σου είναι ερασιτεχνική κατηγορία. Ο απροπόνητος. Και δεύτερο πράμα. Δεν προσφέρει ποιότητα, σεξουαλική ικανοποίηση στην άλλην. Μήπως φταίει η κυρία. Το έργο θέλει δύο παίκτες, έστω και με διαφορετικό ρόλο. Δεν είναι one man show.

Το 60% των γυναικών καταφεύγει στον αυνανισμό. Μιλάμε για δεδομένα σύμφωνα με έρευνες επιστημονικές. Γκάλοπ δεν γίνονται μονάχα αν κάποιοι μαλάκες θα ψηφίσουν π.χ. Σύριζα και Χρυσή Αυγή. Ποτάμι και Λεβέντη. ΚΚΕ και ΝΔ. Τα ευρήματα στη σχέση με το σεξ, για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας, είναι και γαμώ αποκαλυπτικά. Το 47% των γυναικών στις ηλικίες 23-24 ετών έχει αποχή από 6 μήνες μέχρι 2 χρόνια.

Ρε, εμείς στα χρόνια μας, σ’ αυτές τις ηλικίες, είχαμε τόσες κάψες, που επιτόπου σηκωνότανε το εργαλείο με το που βάζαμε το χέρι στην τσέπη. Μια ανεπαίσθητη επαφή και ο δικός σου σκέτος ιστός σημαίας σε ημέρα εθνικής γιορτής.

Επιστροφή στην έρευνα. Το 70% των γυναικών δεν βρίσκουν σύντροφο. Δεν το καταλαβαίνω. Οι άνδρες την έχουν κόψει την μαλαπέρδα; Σταμάτησαν να έχουν σηκωμάρες. Αν είναι έτσι, πως αλλιώς εκτός από το τρίψιμο, το αυτοτρίψιμο να τη βγάλει το 70% των γυναικών που μένουν αζευγάρωτες.

apodytiriakias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Υπάρχει κ η λύση του πληρωμένου εραστή ρε Viki είναι πολύ καλύτερη από όλες για την περίπτωση σου αρκεί βέβαια να έχεις φράγκα..,!

  2. Αποδυτήριακιας , διδακτορικό στη μαλακια ,τον αυνανισμό και την ψευδό φιλοσοφια.Μιλαμε για πυροβολημένο άτομο

  3. προσπαθούν να το “παίξουν” επιστημονικά ουρλιάζοντας με εκφράσεις καφενείου.Ένα άρθρο ( όπως και πολλά άλλα ) που αντί να δώσει απαντήσεις ρίχνει πιό πολύ λάδι.Εμμέσως ξεφτιλίζει και τα δύο φύλα αγνοώντας χιλιάδες παραμέτρους.Εν κατακλείδι και κατά προσωπική εκτίμηση πάντα,δεν έχουμε ξεχάσει να “πηδιόμαστε”,τείνουμε να ξεχάσουμε να ερωτευόμαστε.Και ακόμα περισσότερο όταν το φλέρτ μπαίνει στο περιθώριο από το φατσοτέφτερο ή όταν κατηγοριοποιείται σαν παρενόχληση.Άν δεν ερεθιστεί ο εγκέφαλος,πώς θα ακολουθήσει το σώμα;

  4. Αυτος ο αποδυοτυρακιας εχθιες στις εννια το βραδυ ηρυε στο Ιπποκρατειο με μπανταρισμενιο το κεφαλι και απο πισω του μια χοντρη με μπικουτιζτον βαριουσε με το ταξι κατακεφαλια

  5. Τι να πω και εγω ρε παιδια που εχω να γ……σω 3,5 χρονια, απο Μαιο 2014. Ολα στο μυαλο ειναι. Οπως ειχε πει ο μπαμπας της καλομοιρας τοτε:
    “Αν δεν ξεκινησεις το σεξ δεν ξερεις πως ειναι. Αν το ξεκινησεις μετα δεν θα τι σταματας”
    Ετσι και με μενα, κατι σαν τι τσιγαρο. Αποτοξινωθηκα και δεν με νοιαζει. Αλλα οταν θα γνωριστω μ αυτην που θα παω για σοβαρο σκοπο θα την κανω στα 4 να μην μπιρει να καθισει σε σκαμπω για 2 μηνες.

    1. ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΡΕΛΛΑ

    2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ)ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ………..
      !!!!!!!!ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΚΑΜΠΟ!
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΙΝ
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΤΣΙ????????????????????????????????????????????????????
      ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΗΠΩΣ?????????????????????????????????????????????????????????
      ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      (ΜΑΚΕΛΑΡΗΣΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ)

  6. Η Βίκυ είναι άπλυτο τρολλ της υπογας,μην απαντατε

  7. Βικυ@@@@@@@@@@@ =άπλυτο τραβελι των Εξαρχείων που παριστάνει την γυναικσ

  8. ρε viki διαβαζες για τον χιτλερ, ασχοληθηκες κ με τον εθνικοσοσιαλισμο ,αμα μοιαζεις κ λιγο την ουρανια που να του* σηκωθει* το φουκαρα …….τι σριπτιζ κ τι τσιφτετελια αυτος θα φοβοταν να μην αντιστραφουν οι ρολοι.

  9. ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ Κ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

    1. Δεν είναι αυτό ρε φιλε…το πρόβλημα είναι ότι ο άντρας πλέον είναι μέσα στο άγχος της σκληρής καθημερινότητας και δεν έχει ούτε την όρεξη αλλα ούτε και την γκαβλα να πηδήξει!!! Κλείστηκε δυστιχως στον εαυτό του….

      1. Άσε ρε φιλαράκι που φταίει ο άντρας για την αγαμία της σύγχρονης γυναίκας…μια χαρά κάβλες έχουν οι σημερινοί άντρες, αλλά οι Ελληνίδες μας σφυράνε αδιάφορα με τα κόμπλεξ που κουβαλάνε.
        Μετά μένουν μόνες μια ζωή και τους φταίει η κακιά τους η μοίρα.

  10. Α γεια σου !
    Οπως βλεπεις ομως οι σκατοκεφαλοι ψηφοφοροι των 300σιων δωσιλογων , καταπινουν τον σανο σαν νερακι .

  11. κλασική πολιτική γενοκτονίας η πολιτική που εφαρμόζεται πάντα στην Ελλάδα απο όλες τις κυβερνήσεις.

  12. Δονητή viki δονητή και μόνη σου η καλύτερη δουλειά xaxa

  13. Κορίτσια συμμορφωθείτε λίγο και μην το παίζετε τόσο δύσκολες γιατί το πουλάκι θα πετάξει για αλλού!!

  14. σαν πετύχει η μ@λ@κια τύφλα να έχει το γ@μηση ………………και ναι παιρνω και μόνος μου καλά τα καταφέρνω μια χαρά και ναι γλυτώνω και λεφτά προς το παρόν αυτά ουστ καρι@λες σαύρες.

    1. καλη η μ@λ@κια αλλα με το γ@μησι γνωριζεις και κοσμο …..

      1. ΑΑΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        (ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΑΡΙΣΑ)

  15. Επίσηςσημερα μπορεί να μας κατηγορήσουν και για σεξουαλικη παρενόχληση οι καριολες … αύρα δεν υπήρχαν παλιά … ειδικά αν σε δούνε ότι έχεις χρήμα, τη γαμησες…

  16. Επίσηςσημερα μπορεί να μας κατηγορήσουν και για σεξουαλικη παρενόχληση οι καριολες … αύρα δεν υπήρχαν παλιά … ειδικά αν σε δούνε ότι έχεις χρήμα, τη γαμησες…

  17. ΠΟΣΟ χΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ Ρε BIKI??!??ΕΓΩ ΣΕΚΟΒΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 35-40ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝο ΤΟ ΣτΡΙΠΤΙΖ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ αΝΤΡΑ???ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΩΣΕιΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΚΟΚΟ!!!!! ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔεΝ ΘΑ ΧαΣΕΙΣ!!!!!!!!

    1. Ο σοδομισμός είναι θανάσιμο αμάρτημα. Έχω συγγενείς και φίλους που έκαναν τέτοια και αργότερα τους βρήκε μεγάλη συμφορά (αναπηρία, σοβαρές ασθένειες, ψυχολογικά προβλήματα). Για αυτό κοίτα και εσύ να το σταματήσεις για να μην έρθει και η σειρά σου.

  18. Μπραβο ρε viki,για να βγαίνεις σε μεσο κοινωνικής δεικτιωσης και να προβάλεις τοσο προσωπικά σου προβλήματα, χρειάζεται μεγαλο θάρρος!!!
    Αλλα απο την αλλη για να κανω και λιγο χιουμορ,μηπως οταν οπως λες πως πήγαινες και του χόρευες του φίλου σου κάνοντας του στριπτιζ,μηπως εισουν και λιγο υπέρβαρη πανω δλδ απο 100 kg και τρόμαζε ο ανθρωπος??
    χαχαχα χιουμορ σου κανω…

  19. Τι μπορεί να πει κανεις….αυτή είναι η σκληρή αλήθεια και η πραγματικότητα δυστυχώς και εγώ ανήκω σε αυτήν την μεγάλη ομάδα των γυναικών που έχω χρόνια αγαμία!Δεν φταίνε μόνο οι άντρες που έχουν αποχαβλωθει στο Ίντερνετ και ακολουθουν την μόδα της θηλυκοπρέπειας και της σεξουαλικης απελευθέρωσης και πάνε περισσότερο άντρας με άντρα παρά με γυναίκα,αλλά φταίμε και εμείς οι γυναίκες που λόγω πολλών πλέον υποχρεώσεων αρχίσαμε και εμείς να γινόμαστε ανέραστες!εγω πχ στην τελευταία “σχέση ” που είχα πριν 6 χρόνια και τι δεν έκανα για να ανεβάσω την λίμπιντο του συντρόφου μου…τι σεξυ εσώρουχα,τι εμφανιζόμουν στο γραφείο του ξαφνικά και του έκανα στριπτιζ, τι τσιφτετέλια, αλλά αυτός τίποτε δεν μου έδινε καθόλου σημασία…προτιμούσε να την “βρει”μόνος του παρά μαζί μου!! Αλλά και εγώ βέβαια έκανα τα δικά μου λάθη,ασχολήθηκα με το να διαβάζω πολλά βιβλία για τον χιτλερ και τον εθνικοσοσιαλισμό ασχολήθηκα ενεργά με την ΧΑ και γενικώς μετα από τόσα χρόνια ξέχασα και εγώ το πως είναι να είσαι σεξυ γυναίκα!! Ποτέ βέβαια δεν είναι αργά και έχω πάρει και γω την απόφαση μου να προσπαθήσω από την αρχή για να μπορέσω να επανέλθω σαν γυναίκα!!δυστηχως άντρες Έλληνες δεν βρίσκουμε εύκολα γιατί γίνανε ελάχιστοι και εύχομαι οι Ελληνίδες να μην καταντήσουμε να καταλήξουμε εκεί που φτύνουμε δλδ στα αλλοδαπά που δεν χαρίζουν κάστανα…..

    1. ΒΙΚΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ(ΜΠΟΡΕΙ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ(ΑΝΘΡΩΠΟΣ)!
      ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!(ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ-ΗΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ)
      ……..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ(ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΜΟΥ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΜΕ ΣΕΞΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ”ΕΣΩΡΟΥΧΑ” ΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΕΚΙΛΙΑΖΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ!!!!!!!!!!
      ….ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.
      ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

    2. ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΛΥΤΟ ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΒΙΚΥ.

      1. ΚΑι που την ξέρεις εσυ ρε τον Βίκυ ρε τραχανα??

Comments are closed.