Ζωντανεύει η φρίκη με τον «κατεψυγμένο» ναυτικό

Κοινοποίηση:
ψυγειο ανδρας

Νέα ταλαιπωρία για τους συγγενείς του άτυχου ναυτικού από την Καλλιθέα.

Η δίκη που ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για τη φρικτή δολοφονία του, διεκόπη λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης.

Στο εδώλιο κατηγορουμένη για το έγκλημα του Βασίλη Κοκκίνη 63 χρόνων, η μάνα του παιδιού του. Η 50χρονη Βουλγάρα κατηγορείται ότι σχεδίασε ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα που σόκαραν την ελληνική κοινωνία. Με συνεργούς που επέλεξε σκότωσαν και κατέψυξαν κυριολεκτικά τον άτυχο άνδρα σε διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας.

Συγκατηγορούμενή της είναι μια 27χρονη επίσης από την Βουλγαρία, η οποία προανακριτικά είχε ομολογήσει ότι τη βοήθησε να βρει τους «εκτελεστές» του εν διαστάσει συζύγου της. Στη συνέχεια αναίρεσε τους αρχικούς της ισχυρισμούς επιμένοντας πως τη μοιραία ώρα δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Το πτώμα ανακάλυψε ένα χρόνο μετά τυχαία δικαστικός επιμελητής που πήγε σπίτι της για να της επιδώσει έξωση για χρεωστούμενα ενοίκια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο υπάρχουν κι άλλα άτομα – συνεργοί που διαφεύγουν της σύλληψης.

Η κατηγορούμενη μαζί με τους συνεργούς της φέρονται να είχαν στήσει καρτέρι στον άτυχο ναυτικό στο διαμέρισμα της φρίκης και μάλιστα παρουσία του 14χρονου παιδιού τους. Αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι τραυματίζοντας τον θανάσιμα, τον έδεσαν χειροπόδαρα. Το κεφάλι του θύματος καλύφθηκε με πανί και μονωτική ταινία και στη συνέχεια τοποθετήθηκε μέσα στον καταψύκτη…

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 12 Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: