Εύβοια: Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον 30χρονο που μαχαίρωσε την πεθερά του!

Κοινοποίηση:
fylakes2-3-768x589

Δικάστηκε ο 30χρονος Βορειοευβοιώτης που μαχαίρωσε με σουγιά την 49χρονη πεθερά του στα Λουτρά Αιδηψού.
Ο 30χρονος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας όπου καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, ενώ στο τέλος της διαδικασίας ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης και η υπόθεση θα εκδικαστεί ξανά σε δεύτερο βαθμό.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (14-04-2018) όταν ο 30χρονος επισκέφθηκε το σπίτι της 49χρονης πεθεράς του στα Λουτρά Αιδηψού.

Σύμφωνα με το EviaZoom, ο 30χρονος μετέβη στο σπίτι για να δει το ανήλικο παιδί του που διέμενε μαζί με την γιαγιά του, ωστόσο μόλις έφτασε ξέσπασε άγριος καβγάς και κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού ο 30χρονος έβγαλε ένα σουγιά και μαχαίρωσε στο γόνατο την 49χρονη, η οποία λίγο αργότερα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιδηψού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία του καβγά ήταν η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού που είχε δοθεί με δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας στην 49χρονη παθούσα, μετά από μαρτυρική κατάθεση της ίδιας ότι ο γαμπρός της έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: