ΕΦΑΓΕ ΧΩΜΑ: Νέα “φρέσκα” βίντεο από το ξυλοφόρτωμα της “Μπουτάραινας”. “Βαράτε τη χολέρα”. Αλήθεια αυτοί οι κοιλαράδες, πόσα παίρνουν για να προστατεύουν έναν κερατά; ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
293111_iefimerida

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .

  2. βρε παλικάρια , δεν τον έδειρε κανένας , ένας συνοστισμος υπήρξε μοναχα όπως αυτός , τότε στην Σμύρνη όπως έλεγε και ο Μπουτάρης !!

  3. Οσο αξιζει η φατσα του χεσμενου Μπουταρη την ωρα που τον πανε καροτσακι, δεν αξιζει τιποτα στον κοσμο….

  4. ΟΥΤΕ ΝΙΑ ΦΑΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΡΕ ΓΜΤ.
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. Αυτή αριστερά από τον Μπουταρη στην φωτο θέλει πιο πολλές φάπες.

  6. δεν βρεθηκε ενας να τον ξεκοιλιασει τον πουστη. ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΟΛΑΣΗ.

  7. Δύο φορές τον ψηφήσατε δήμαρχο; Είστε ΜΑΛΑΚΕΣ και άξιοι της μοίρας σας. Εκείνα τα ζώα με τα λάβαρα που τον κοιτούσαν ήταν λέει αντιπρόσωποι των Ποντίων;. Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ δεν πήγε τυχαία εκεί ήξερε ότι οι οργανώσεις είναι πουλημένες και όσοι θα διαμαρτύρονταν αφού δεν ήταν ”Ποντιακά ντυμένοι” θα περνούσαν την εικόνα του ακροδεξιού, του φασίστα, του χρυσαυγίτη.
    Μου έκανε επίσης εντύπωση η απουσία της εκκλησίας! Άντε και τρίτη φορά δήμαρχος αυτή τη φορά της Solun καθυστερημένοι Θεσσαλονικείς!

  8. Μπράβο ρε παλικάρια , άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά και στους υπόλοιπους πολιτικούς προδότες τα ίδια και χειρότερα !

  9. ρε σκουπιδι μπουταρη παρακαλω τον θεο να ψωφισης

  10. Που το είδατε το ξύλο ρε παιδιά ?εγώ κάτι μπαοκια είδα που τον βριζανε

  11. Έχουμε και πιο σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε. Εκλεγμένος από τον σοφό κόσμο της Θεσσαλονίκης είναι και ας πρόσεχαν. Από εκεί και πέρα δεν είδα οι “πατριώτες” Πόντιοι να έκαναν κάτι ενάντια στους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Γιατί άραγε; Μήπως είναι κότες και εκεί δεν τους έπαιρνε; Μήπως ψάχνουν το εύκολο θύμα χωρίς φρουρά; Ας αφήσουν τις μαγκιές οι “πατριώτες” Πόντιοι γιατί φάνηκε η δράση τους τα προηγούμενα χρόνια του μνημονίου.

  12. Καλα του κανανε.Ειναι ενα σκουπιδι, ενας αλητης, ενας χασικλης.Ειναι ενας ανθελληνας αλκολικος.Αυτο ειναι.

  13. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΡΑΣΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

  14. ρε παιδια τοσος κοσμος εκει επιτεθηκε και δεν εγαγε ουτε μια σφαλιαρα ο μισελληνας ενω επρεπε να πνιγει μεσα στο αιμα του και μεστα σκατα του ……

  15. Άθλιος και ανθέλληνας…Τι περίμενε δηλ ; Να τον καλοδεχτούν οι Πόντιοι ; Όταν την ίδια μέρα διοργανώνει pride γιά τα πουσταργιά ; Τους προσβάλει ! Δεν τον κόβει ;

  16. Δεν εφαγε οσες του αξιζαν, κριμα !! Αντε και στου Τσιπρα τις χαρες με τις δεκαπλασιες φαπες.

  17. Καλα να παθει ο κολογερας με τις μαλακιες του καταφερε να τα παρουν κρανιο οι θεσσαλονικεις ποντιακης καταγωγης.Συνεχισε ετσι και στο τελος της θητειας σου οχι μονο θα χεις φαει τρια καμιονια ξυλο αλλα ουτε τον ψηφο σου δε βρεις στη καλπη

  18. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ,Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΡΙΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΗ.ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.

  19. Επιτέλους οι Έλληνες ξυπνήσανε και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Το μόνο που ξέρει να κάνει ο Μπουτάρης είναι να παρεβρίσκετε στις συναγωγές και στις εκδηλώσεις των Εβραίων και να διοργανώνει τα γκέη πράηντ..
    Για τους Έλληνες και την γενοκτονία των Ποντίων απολύτος τίποτα..Ενα σκουπίδι και μισό..Πήγε να το παίξει άνετος αλλα ήξερε καλά οτι δεν τον έπαιρνε..Έπρεπε να του ανοίξουν το κεφαλι…χάρη του κάνανε και να πει και ευχαριστώ που δεν εφυγε ξαπλωμένος το καθίκι..Ο ορισμός του χαφιε και του προδότη…

  20. Αυτα τα σκουλικια που ακουγονται στην καμερα και τον υπερασπιζονται και λενε ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ειναι Ελληνες??? Ρωταω?? Ρε πατε καλα ρε σκουλικια?? Σε ποιους λετε ΝΤΡΟΠΗ?? Στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ???

  21. Αυτοι η πουστάρα, η πρεζού που παριστάνει τον Δήμαρχο κατάντησε την θεσσαλονίκη πόλη λαθροισλαμιστών και πούστηδων.Ο Τσίπρας δίνει το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας στα Σκόπια και ο Εβραιόφιλος Μπουτάρης του κάνει πλάτες με στόχο να πάρει το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.Μπουτάρη άντε γα…ου.

  22. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ.

Comments are closed.