ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! Αυτά θα μας υποσχεθεί ο Τσίπρας για να “καταπιούμε” μειώσεις συντάξεων και φορολογίες που έρχονται….

Κοινοποίηση:
9

Μια καλά οργανωμένη γιορτή πρέπει να έχει και …δώρα. Έτσι, τις επόμενες εβδομάδες η κυβέρνηση θα οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια το “πάρτι” της εξόδου ανακοινώνοντας τη μια θετική είδηση μετά την άλλη.

Το σχέδιο «ωραιοποίησης» της πραγματικότητας αποσκοπεί στο να χωνευτεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία το γεγονός ότι το 2019 θα έχουμε και μειώσεις συντάξεων και κατάργηση του ΕΚΑΣ αλλά και μείωση της έκπτωσης φόρου, αν όχι από το 2019 τουλάχιστον από το 2020.

Τι θα μας έρθει

✔ Ανακοίνωση χρονοδιαγράμματος αύξησης του κατώτατου μισθού.

✔ Συνεχείς ενέσεις ρευστότητας στην αγορά προκειμένου να μηδενιστούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου «για πρώτη φορά μέσα στην κρίση» μέχρι τον Αύγουστο.

✔ Επανεξέταση των διατάξεων για την περικοπή των συντάξεων χηρείας οι οποίες με τον νόμου Κατρούγκαλου έχουν μειωθεί ακόμη και κατά 60%.

✔ Προσαρμογή των συντελεστών υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ.

✔ Επιστροφή των παράνομων κρατήσεων από τον ΑΚΑΓΕ η οποία αφορά σε περίπου 180.000 συνταξιούχους.

✔ Ανακοίνωση του επιδόματος στέγασης το οποίο θα χορηγείται από το 2019 σε όσους μένουν στο ενοίκιο και έχουν χαμηλά εισοδήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και μετά τα μπαρουφόλουτρα ελπίδας με το μέτρο θα πάνε σε εκλογές και θα ψάχνονται να βρουν την ψήφο τους… αν δεν κάνει τα μαγικά της η θείτσα singular logic ούτε στη Βουλή δεν μπαίνουν τσίπρας και καμμένος

  2. Οταν έρθει ο Κούλης και κάνει τα ίδια και χειρότερα, ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΑ. Μόνο να κατηγορείς ξέρεις, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρεις. Από προτάσεις είσαι μηδέν. Καριόλη.

Comments are closed.