Επιστολή Σαββίδη στον Πούτιν για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που κρατάει η Τουρκία!

Κοινοποίηση:
IVANPUTINf46615deff38b1c9c211f29d4d1705_XL-1024x696

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη στον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν!

Ο άχαστος Ιβάν έκανε αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν οι δυτικοί ηγέτες.

Η επιστολή καταλήγει με έκκληση προς τον Ρώσο Πρόεδρο για την επίλυση του θέματος των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

–Απευθύνουμε έκκληση προς Εσάς, Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς, να επιστήσετε την προσοχή Σας στο περιστατικό με την κράτηση των δύο Ελλήνων πολιτών-στρατιωτικών από τις τουρκικές Αρχές, από την 1η Μαρτίου του τρέχοντος έτους, οι οποίοι παραβίασαν λίγα μέτρα σε νυχτερινή περιπολία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, συνελήφθησαν και έκτοτε κρατούνται σε τουρκικές φυλακές. Γνωρίζοντας τη στάση Σας απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις που οδηγούν σε όξυνση και πολιτικές πιέσεις, ζητούμε ειλικρινά την προσωπική Σας αρωγή για την επίλυση αυτού του ευαίσθητου ζητήματος για όλους τους Έλληνες.

Ολόκληρη η Επιστολή του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη:

«Εκ μέρους των περισσοτέρων από εκατό χιλιάδες Ελλήνων της Ρωσίας, των Ελλήνων συμπατριωτών οι οποίοι τώρα διαμένουν στην Ελλάδα, και εμού προσωπικά, θα ήθελα να Σας εκφράσω τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου για την ευρεία νίκη Σας στις προεδρικές εκλογές»
Αξιότιμε Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς!

Εκ μέρους των περισσοτέρων από εκατό χιλιάδες Ελλήνων της Ρωσίας, των Ελλήνων συμπατριωτών, οι οποίοι τώρα διαμένουν στην Ελλάδα, και εμού προσωπικά θα ήθελα να Σας εκφράσω τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου για την ευρεία νίκη Σας στις προεδρικές εκλογές.

Για άλλη μία φορά ο ρωσικός λαός έδειξε το υψηλό επίπεδο της υπευθυνότητας των πολιτών, κάνοντας μία επιλογή υπέρ της σταθερότητας, της ασφάλειας, της βιώσιμης ανάπτυξης της Ρωσίας παρά τις συνθήκες που επιβάλλονται εξωτερικά.
Σήμερα, στην εποχή της κλιμάκωσης κάθε είδους συγκρούσεων και εντάσεων γύρω από τη χώρα μας, η θέση «Ισχυρός Πρόεδρος — ισχυρή Ρωσία», που εκφράστηκε νωρίτερα, καθίσταται πιο επίκαιρη από ποτέ.

Πιστεύουμε στη σοφή δύναμη του ρωσικού κράτους. Ως εκ τούτου πιστεύουμε στη ρωσική νεολαία, στη ρωσική επιστήμη, στην οικονομία, στον πολιτισμό, στην ειρήνη και την αρμονία μεταξύ των λαών της Ρωσίας, στον ηγέτη μας, στη βήμα — βήμα αναγέννηση του μεγαλείου της χώρας μας.

Η Ρωσία πάντοτε βρισκόταν στο πλευρό της νομιμότητας και της δικαιοσύνης. Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το υψηλό επίπεδο των ρωσο-τουρκικών σχέσεων και την κατανόηση που επιτεύχθηκε σε μία σειρά πολύπλοκα γεωπολιτικά ζητήματα με τα ανώτερα διοικητικά στελέχη του τουρκικού κράτους, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθύνουμε έκκληση προς Εσάς, Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς, να επιστήσετε την προσοχή Σας στο περιστατικό με την κράτηση των δύο Ελλήνων πολιτών-στρατιωτικών από τις τουρκικές Αρχές, από την 1η Μαρτίου του τρέχοντος έτους, οι οποίοι παραβίασαν λίγα μέτρα σε νυχτερινή περιπολία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, συνελήφθησαν και έκτοτε κρατούνται σε τουρκικές φυλακές.

Γνωρίζοντας τη στάση Σας απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις που οδηγούν σε όξυνση και πολιτικές πιέσεις, ζητούμε ειλικρινά την προσωπική Σας αρωγή για την επίλυση αυτού του ευαίσθητου ζητήματος για όλους τους Έλληνες.

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό,
Ιβάν Σαββίδης
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο αρχιμαφιόζος θα μας βγει και ήρωας τώρα. Το «μπουμπούκι» με το περίστροφο θα το παίξει Ελληναράς.

  2. ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!!ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ. Π,Α.Ο.Κ 1926 ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  3. το παπαδαριο τωρα που ειναι ??? ο μαπας ο ιερονιμος ?? ο αλλος ο τουρκοτετειος ???βαρθολομαιος το θυμιθηκα !! ουτε τον θυμαμε πως τον λενε !! που ειναι αυτοι ???τωρα ας δουμε τι ρολο βαραν αυτοι οι μασονοπατερες

  4. Άχρηστε Τσίπρα, Άχρηστε Καμμένε, Αχρηστοι εταίροι του κώλου, Άχρηστοι αμερικανοί, ότι δεν μπορείτε να κάνετε εσείς οι ανίκανοι θα το κάνει ο Ιβάν! Πέσανε όλοι οι γύπες εσωτερικού και εξωτερικού να τον φάνε γιατί είναι πιο Έλληνας απο το κάθε παπάρι που τον έπιασε στο στόμα του. Είναι πιο κύριος και πιο πατριώτης απο όλους! Κανένας άλλος επιχειρηματίας δεν μεσολάβησε, τους νοιάζει μόνο το χρήμα, ψυχή μηδέν, κανένα πολιτικό σκουπίδι δεν μεσολάβησε αλλά δεν είναι μακρυά ο Καιάδας που θα φέρει την κάθαρση. Είτε γυρίσουν, είτε δεν γυρίσουν, ο Σαββίδης θα είναι άξιος θαυμασμού. Μην διανοηθεί να πάρει τα εύσημα το βοϊδομούσχαρο ο Τσίπρας, η προσωποποίηση της καταστροφής και της ψευτιάς.

Leave a Response