Ακυρώνει ο Κικίλιας τα έπη του Δένδια! Ξανανοίγουν το “αμαρτωλό” ΑΤ Ακροπόλεως!

Κοινοποίηση:
27187458280574F865824800530DD557

Με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια επανιδρύονται το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, έξι μήνες μετά την απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για να μπει «λουκέτο»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου ο κ. Κικίλιας υπέγραψε τη σχετική απόφαση και αναμένεται η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, με τις διατάζεις του οποίου επανιδρύονται οι σχετικές Υπηρεσίες. Σημειώνεται ότι το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως θα υπάγεται διοικητικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως θα υπάγεται διοικητικά στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε σχετικά ότι «με την ασφάλεια του πολίτη δεν πειραματιζόμαστε. Η επαναλειτουργία των Υπηρεσιών αυτών είναι σημαντική για την αναβάθμιση της αστυνόμευσης της περιοχής της Ακροπόλεως και του ιστορικού κέντρου των Αθηνών. Την ίδια στιγμή αξιοποιούμε ουσιαστικά και τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που ασκούσαν υπηρεσίες δημοτικής αστυνόμευσης σε αυτή την περιοχή.Ασφαλές κέντρο της πρωτεύουσας σημαίνει πολλά για την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον πολίτη».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ξαναγύρισαν κι οι ΅ασπρούλες΅ στους δρόμους…που τις είχαμε ξεχάσει και πλέον μας εντυπωσιάζουν …έτσι που κυκλοφορούν …ανάμεσά μας…
    Τι έγινε?
    Βρέθηκαν καύσιμα και κινούνται τα περιπολικά?
    Πάντως …κι αν και όλα πάνε στραβά κι ανάποδα…είναι μια παρηγοριά να βλέπουμε τα ΅Διάκια΅ και τους τροχονόμους και τα περιπολικά στους δρόμους.
    Δημιουργούν μια…παραίσθηση…ασφάλειας…όπως τα παλιά χρόνια.
    Τα ΅Διάκια΅ όμως …όλοι το λένε…έχουν την περισσότερη εκτίμηση και συμπάθεια των πολιτών … μην τα θυσιάζετε …εκεί στην ΕΛΑΣ ..τα βάζετε να κυνηγούν τα ρεμάλια με τα καλάσνικοφ και χάνουν τις ζωές τους…

Comments are closed.