Εξέλιξη σοκ: Πρωτοκλασσάτος τραγουδιστής στην υπόθεση της κόκας

Κοινοποίηση:
caBOX5UiIYNbCovotP1C-300x169

Το κουβάρι των εξελίξεων ξετυλίγεται.

Σας το είχα πει από την πρώτη στιγμή πως είμαστε μόνο στην αρχή όσων θα δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες.

Οι νεότερες πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ μιλούν για πρωτοκλασσάτο τραγουδιστή που μέχρι και πριν μια εβδομάδα «ψώνιζε» από το κύκλωμα της Γλυφάδας.

Όχι από ένα αλλά από τρία διαφορετικά πρόσωπα. Ο συγκεκριμένος από τα χρόνια που τραγουδούσε και σε άλλα μαγαζιά είχε το συνήθειο να μετά τα προγράμματα του να κλείνεται για καμιά στο καμαρίνι με φιλική συντροφιά και να κάνει κατανάλωση κόκας σε συνδυασμό με ουϊσκι.

Αμέσως μετά αναχωρούσε για γνωστά αφτεράδικα από τα οποία δεν έφευγε πριν τις 10 το πρωί. Αυτό μόνο τις ημέρες που τραγουδούσε καθώς τις υπόλοιπες μέρες επέβαλε στον εαυτό του πλήρη αποχή. Αλλά ένας άνθρωπος που κάνει χρήση δύο με τρεις φορές την εβδομάδα είναι πλήρως εθισμένος.

Συγγενικά του πρόσωπα που έχουν πλήρη γνώση του θέματος τον έχουν αυτές τις ημέρες από κοντά. Όμως και εκείνος δεν σηκώνει τηλέφωνα σε κακές παρέες. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν χρόνια και όταν ήταν σε βαρύ επίπεδο εθισμού κάνοντας καθημερινή χρήση free base (κοκαίνη σε καπνιστή μορφή μόνη της ή σε συνδυασμό ηρωίνης) είχε νοσηλευτεί σε κλινική στο Λονδίνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: