Εντοπίστηκε ο πατέρας που επιτέθηκε στον Μπουτάρη κρατώντας το παιδί του – Την Τετάρτη η δίκη των συλληφθέντων

Κοινοποίηση:
b35bab5a3c0c184f8ffc38c9a5805a75_XL

Αύριο Τετάρτη 23 Μαίου θα παρουσιαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Η υπεράσπιση των συλληφθέντων κατέθεσε αίτημα αναβολής το οποίο έγινε δεκτό. Μέχρι όμως την εκδίκασή της υπόθεσης το δικαστήριο αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής τους.

Το προφίλ των συλληφθέντων

Οι 3 συλληφθέντες, ηλικίας 20, 20 και 36 ετών, παρουσιάστηκαν την Δευτέρα στον εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο τέταρτος από τους συλληφθέντες είναι ανήλικος, 17 ετών και έχει παραπεμφθεί στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίωκων.

Επίσης, έγιναν άλλες έξι ταυτοποιήσεις για στην επίθεση εναντίον του δημάρχου. Ανάμεσά σε αυτούς είναι και ο άνδρας ο οποίος κρατώντας στην αγκαλιά του ένα παιδί καταδίωξε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο πριν την επίθεση στον Μπουτάρη 

Απόγευμα Σαββάτου, εκδηλώσεις για γενοκτονία Ποντίων στη Θεσσαλονίκη. Το βίντεο ανέβηκε στο facebook και δείχνει τι προηγήθηκε της επιθέσεως. Δεκάδες «αγανακτισμένοι» δεν κουνιούνται απλά βρίζουν το δήμαρχο Θεσσαλονίκης  και περιμένουν το σύνθημα να του επιτεθούν.

Οι «αγανακτισμένοι»  ουρλιάζουν και αποκαλούν τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ‘γέρο, μπεκρή, πρεζάκι’. Στο 01:21 του βίντεο διακρίνεται ένας άντρας να δίνει το σύνθημα της επίθεσης, χτυπώντας τα χέρια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τι να ξεχάσω από από αυτόν τον πούστη
    τις παράνομες κλήσεις για παρακαρισμα απέναντι από αυτό το έκτρωμα νέο δημαρχείο…
    και λίγα σε κάνανε εβραιε σκατοψυχε

  2. αυτό σημαίνει σπαρτιάτικη εκπαίδευση. να παίρνεις μαζί το παιδί στο κυνήγι μπουτάρηδων. ΕΥΓΕ μόνο έτσι θα σώσει την πατρίδα η νέα γενιά

Comments are closed.