Ελεονώρα Μελέτη: Άρρωστη με γρίπη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
eleonoranew_h_645_450

Μία από τις πρώτες ιώσεις του φετινού χειμώνα ταλαιπωρεί τις τελευταίες ώρες την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Η ξανθιά παρουσιάστρια που αυτή την περίοδο πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα την υγεία της, λόγω της εγκυμοσύνης της, μας ενημέρωσε μέσα από το νέο της κείμενο στην προσωπική της ιστοσελίδα.

 

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο

Είναι η εποχή όπου όποιον και αν έχω συναντήσει είναι άρρωστος. Και πάνω που νόμιζα πως τι γλίτωσα, τελικά, να’μαι και γω, με πυρετό πόνο στα κόκαλα, μπούκωμα, και όλα τα λοιπά “καλά”. Αποφεύγω τα φάρμακα λόγω εγκυμοσύνης. Για να φροντίσω όμως τον εαυτό μου, ακολουθώ πιο πατροπαράδοτες συνταγές και μία από αυτές, είναι το μέλι με κανέλα.
Αν και σίγουρα λίγο πολύ όλοι το έχετε ακούσει, ίσως δεν γνωρίζετε για ποιο λόγο είναι τόσο ευεργετικό το ρόφημα με ζεστό νερό, μέλι και κανέλα.Τόσο το μέλι από μόνο του, όσο και η κανέλα, κυρίως η κανέλα Σευλόν με προέλευση από Σρι Λάνκα, έχουν αντι-βακτηριακή, αντιοξειδωτική και αντι-φλεγμονώδη δράση, κάτι που αυξάνεται όταν αυτά τα δύο συνδυαστούν.
Ελεονώρα Μελέτη

πηγή: fthis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με τετοια αγενεια πικροχολε κακομοιρη , αμφιβαλω αν εχεις εσυ γυναικα…
    Περαστικα στην γλυκια μας Ελεονωρα

  2. πως εισαι ετσι μωρη μπαζολα ? αβαφτες ειστε σαν τις γυναικες μας και οι δικες μας ειναι και πολυ καλυτερες
    ψοφιμια

Comments are closed.