ΕΚΤΑΚΤΟ – RT: «ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ» – TOYΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: «O EΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ» – ΛΙΜΕΝΙΚΟ: «ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΣΚΙΝΟ» – ΤΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ – ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ – (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κοινοποίηση:
limeniko-2

Για αποστολή τριών τουρκικών πολεμικών πλοίων στην περιοχή όπου νωρίτερα σκάφος του Λιμενικού Σώματος είχε ρίξει προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό φορτηγό πλοίο,κάνουν λόγο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Την πληροφορία, μάλιστα, μετέδωσε και το επίσημο Τουρκικό πρακτορείο Αναντολού, με έκτακτη ενημέρωση. Πάντως, αυτή την ώρα, πηγές από το υπουργείο Άμυνας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στην περιοχή.

(Παλαιότερη ενημέρωση)

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ και όπως μεταδίδουν Ρωσικά ΜΜΕ, το RT και το sputniknews.com,  η ελληνική ακτοφυλακή έριξε προειδοποιητικά πυρά σε τουρκικό φορτηγό πλοίο στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, η ελληνική ακτοφυλακή γάζωσε με 36 σφαίρες το τουρκικό φορτηγό πλοίο «M/V ACT» στα ανοιχτά της Ρόδου την ώρα που αυτό κατευθυνόταν στον Κόλπο του İzmit από το νότιο λιμάνι του İskenderun.

Η Ελληνική Ακτοφυλακή έδωσε εντολή στο πλοίο να προσεγγίσει το ελληνικό λιμάνι από διεθνή ύδατα.

Ομως ο Καπετάνιος του τουρκικού φορτηγού πλοίου αρνήθηκε να υπακούσει και ενημέρωσε την τουρκική πλευρά για την εξέλιξη της κατάστασης.

Τότε η Ελληνική Ακτοφυλακή άνοιξε πυρ προς την κατεύθυνση του πλοίου καθώς αυτό κατευθυνόταν προς τουρκικά χωρικά ύδατα.

 Σύμφωνα με τον καπετάνιο του πλοίου, Haluk Sami Kalkavan, το πλοίο πήρε «σουβενίρ» 36 τρύπες. 

Συγκεκριμένα το RT αναφέρει:

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούνται το τουρκικό δίκτυο NTV, το οποίο αναφέρει πως το ελληνικό Λιμενικό έριξε δεκάδες προειδοποιητικές βολές εναντίον του φορτηγού πλοίου, το οποίο έχει την ονομασία “ACT”, ανοιχτά της Ρόδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πλοίο εβλήθη διότι δεν απάντησε σε επανειλημμένες κλήσεις της ελληνικής ακτοφυλακής.

Το φορτηγό πλοίο πήρε φορτίο από το τουρκικό λιμάνι Iskenderun και κινείτο προς την κατεύθυνση του Izmit Bay, στη θάλασσα του Μαρμαρά. Ενώ βρισκόταν στο Αιγαίο, το τουρκικό πλοίο προσεγγίστηκε από πλοία της ελληνικής Ακτοφυλακής, τα οποία απαίτησαν να μπει στο λιμάνι της Ρόδου για να γίνει έλεγχος του εμπορεύματος. Ο Τούρκος καπετάνιος φέρεται να αγνόησε τις προειδοποιήσεις, κάτι που οδήγησε στο να ανοίξουν πυρ τα πλοία του ελληνικού Λιενικού“, αναφέρει το rt.com.

Το makeleio.gr κρατάει επιφυλάξεις για το συμβάν, καθώς μπορεί να πρόκειται για προβοκάτσια των Τούρκων. 

Όλες οι πληροφορίες προέρχονται σχεδόν από τα τουρκικά ΜΜΕ

Όπως αναφέρει το mignatiou.com: Θα πρέπει να σημειωθεί πως το τουρκικό φιλοκυβερνητικό Κανάλι 24, με τίτλο ‘η Ελλάδα πυροβόλησε πολιτικό σκάφος” ερμηνεύει την κίνηση της Ελλάδας ως προσπάθεια να λήξει τις συνομιλίες.  Η Ελλάδα θα το πληρώσει προσθέτει το τουρκικό κανάλι, το οποίο διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την τουρκική κυβέρνηση. Σύμφωνα με πρωτοβουλίες η Άγκυρα ετοιμάζει κινήσεις τις επόμενες ώρες καθώς το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο έχει συγκαλέσει σύσκεψη ενώ δυο σκάφη του τουρκικού λιμενικού έχουν σταλεί στην περιοχή και συνοδεύουν τώρα το τουρκικό σκάφος. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όλα τα τουρκικά μέσα πάντως συνδέουν την κίνηση αυτή με τις εξελίξεις στο κυπριακό.

Επίσημη ανακοίνωση από το Λιμενικό: 

 

Αναφορικά με σημερινό περιστατικό εμπλοκής σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με Φ/Γ πλοίο σημαίας Τουρκίας, από το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου δέχτηκε ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία, ότι Φ/Γ πλοίο με όνομα “ACT” σημαίας Τουρκίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της ν. Ρόδου  μετέφερε ναρκωτικές ουσίες.  Άμεσα κινητοποιήθηκε η εν λόγω Λιμενική Αρχή,  σκάφος της οποίας, εντόπισε το πλοίο “ACT” σημαίας Τουρκίας στη θαλάσσια περιοχή 3,5 ν.μ. βορειοδυτικά ν. Ρόδου, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

Από το πλήρωμα του σκάφους ζητήθηκε από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ πλοίου να πλεύσει προς τον όρμο Τριαντών ν. Ρόδου προκειμένου διενεργηθεί έλεγχος. Ο Πλοίαρχος του “ACT”, δεν υπάκουσε στις εντολές και στα ηχητικά σήματα του σκάφους της Λιμενικής Αρχής, με αποτέλεσμα να ριφθούν προειδοποιητικές βολές χωρίς ωστόσο και πάλι να σταματήσει την πορεία του. Αντιθέτως, το “ACT” συνέχισε τον πλου του εισερχόμενο στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ενώ το  σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σταμάτησε την καταδίωξη επί της οριογραμμής. 

Παράλληλα, για το ζήτημα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Τουρκικές Αρχές.

Πληροφορία από τη DEA για τα ναρκωτικά στο τουρκικό πλοίο που αρνήθηκε νηοψία!

Σοβαρή εξέλιξη για την υπόθεση του τουρκικού πλοίου που αρνήθηκε νηοψία από σκάφος του Λιμενικού Σώματος! Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πληροφορία για τη μεταφορά των ναρκωτικών είχε φθάσει στην Αθήνα από τις ΗΠΑ και την DEA! Συνεπώς δεν θα μπορούσε παρά να αξιολογηθεί ως απολύτως σοβαρή και να ελεγχθεί.

Και μόνο το γεγονός ότι ο καπετάνιος.

Ποιο είναι το Μ/V ACT και το who is who του ιδιοκτήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτηθήκαν στο διαδίκτυο στην Τουρκία το εμπορικό πλοίο ξηρού φορτιού Μ/V ACT, ο καπετάνιος και ο ιδιοκτήτης του είναι σεσημασμένοι. Το 2010 ο καπετάνιος Χαλούκ Σαμίκ Καλκαβάλ ήταν κυβερνήτης του δευτέρου τουρκικού σκάφους που συνόδευε το Μαβί Μαρμαρα στην επιχείρηση μεταφοράς ανθρωπιστικού υλικού στη Γάζα.

Ο ιδιόκτητης του M/V ACT είναι ο Γιουσούφ Ντουντάρ, αδελφός του Αμπντουραχίμ Ντουντάρ, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, του ΑΚPΣυνελήφθη από τον ισραηλινό στρατό μετά την ένοπλη επέμβαση των ισραηλινών ΟΥΚ στα τούρκικα πλοία και κρατήθηκε στο Ισραήλ. Από τότε έγιναν γνωστές οι σχέσεις της αποστολής του Μαβί Μαρμαρά και του δεύτερου τουρκικού σκάφους με την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς.

Το 2012 το Μ/V ACT κρατήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για τεχνικούς λογούς άλλα απέπλευσε απροειδοποίητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ιδιόκτητης του M/V ACT είναι ο Γιουσούφ Ντουντάρ, αδελφός του Αμπντουραχίμ Ντουντάρ, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, του ΑΚP. Το 2013 το δεύτερο πλοίο του τούρκου εφοπλιστή, με το όνομα Ζεινάπ Ντουντάρ, κρατήθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρέτας, υπέστη νηοψία και βρέθηκαν στα αμπάρια του 3.400 όλμοι που προέρχονταν από την Ουκρανία και κατευθύνονταν προς την Υεμένη. Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα του πλοίου μετέφερε κουζινικά.

Προκύπτει ότι τόσο το συγκεκριμένο πλοίο όσο και ο κυβερνήτης του Χλούκ Σαμίκ Καλκαβάλ αλλά και ο ιδιοκτήτης Γιουσούφ Ντουντάρ είναι σεσημασμένοι για λαθρεμπόριο όπλων και πιθανώς και άλλων παράνομων φορτίων και ως εκ τούτου παρακολουθούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας στην ανατολική μεσόγειο. Από εκεί προκύπτουν και οι πληροφορίες που διέθεταν οι ελληνικές αρχές και που τις οδήγησαν στο να ζητήσουν νηοψία στο πλοίο ανοικτά της Ρόδου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

foto4 foto2 foto3 foto1

Untitled

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Επιτέλους τέτοια θέλουμε να διαβάζουμε περισσότερα πυρ και από το στρατό.

  2. Κλιμακώνει η Τουρκία την ένταση στο Αιγαίο! Στέλνει τρία πολεμικά πλοία ανοιχτά της Ρόδου (βίντεο) (upd2)
    Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 20:33
    Κλιμακώνει η Τουρκία την ένταση στο Αιγαίο! Στέλνει τρία πολεμικά πλοία ανοιχτά της Ρόδου (βίντεο) (upd2)

    Κλιμακώνει επικίνδυνα την ένταση η Τουρκία στο Αιγαίο, στέλνοντας, μετά το περιστατικό με την ελληνική ακτοφυλακή, τρία πολεμικά πλοία ανοιχτά της Ρόδου, όπως μετέδωσε και το επίσημο Τουρκικό πρακτορείο Αναντολού, με έκτακτη ενημέρωση.

    Από ελληνικής πλευράς πηγές από το υπουργείο Άμυνας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει προς το παρόν καμία κινητικότητα στην περιοχή.

    Τα τουρκικά ΜΜΕ τονίζουν ότι τα σκάφη του ελληνικού λιμενικού άνοιξαν πυρ σε διεθνή ύδατα στα ανοιχτά της Ρόδου, αφού πρώτα ο καπετάνιος δεν συμμορφώθηκε με εντολή για ελλιμενισμό του πλοίου στο λιμάνι της Ρόδου, καθώς υπήρχε η υποψία ότι μεταφέρει ναρκωτικά. Σύμφωνα, όμως, με την επίσημη ανακοίνωση του λιμενικού το πλοίο βρισκόταν σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

    Μετά τις απειλές από φιλοκυβερνητικό ερντογανικό κανάλι ότι «η Ελλάδα πυροβόλησε πολιτικό σκάφος» και ότι «θα το πληρώσει ακριβά», υπάρχουν πληροφορίες ότι η Άγκυρα ετοιμάζει κινήσεις τις επόμενες ώρες καθώς το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο έχει συγκαλέσει σύσκεψη ενώ δυο σκάφη του τουρκικού λιμενικού έχουν σταλεί στην περιοχή και συνοδεύουν τώρα το τουρκικό σκάφος. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όλα τα τουρκικά μέσα πάντως συνδέουν την κίνηση αυτή με τις εξελίξεις στο κυπριακό (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι οι συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα απόψε το βράδυ στο Κραν Μοντάνα θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για τις συνομιλίες).

    Φαίνεται πως η Τουρκία προσπαθεί να στήσει σκηνικό έντασης με σαφή σκοπό την επίδειξη ισχύος. Σήμερα, μάλιστα, ο Ερντογάν εγκαινίασε την τέταρτη Φρεγάτα τύπου MILGEM στα τουρκικά ναυπηγεία και το περιστατικό με την ελληνική ακτοφυλακή είναι ένα πλήγμα στο προφίλ που θέλει να επιβάλει ο ίδιος.

    Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι

    Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρεται σε «πρώτα σχόλια» του τουρκικού ΥΠΕΞ για το περιστατικό με την ελληνική ακτοφυλακή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «υπάρχει ο ισχυρισμός ότι η ελληνική ακτοφυλακή άνοιξε πυρ κατά του τουρκικού πλοίου, όταν αυτό δεν υπάκουσε σε εντολή»- αφού προφανώς βρισκόταν σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

    Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο (Τούρκος) πλοίαρχος του πλοίου δεν αποδέχθηκε τις προειδοποιήσεις της ελληνικής ακτοφυλακής, η οποία έριξε βολές στον αέρα και στη συνέχεια κατά του πλοίου, «16 σφαίρες χτύπησαν το πλοίο».

    Δύο τουρκικά πλοία της ακτοφυλακής οδήγησαν το πλοίο προς την Μαρμαρίδα, ενώ κοντά στη Σύμη έφθασαν άλλα δύο σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής, σημειώνεται.

    Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει έντονα το περιστατικό κατά το οποίο τα ελληνικά σκάφη ακτοφυλακής άνοιξαν πυρ κατά τουρκικού φορτηγού στο Αιγαίο τη Δευτέρα, χαρακτηρίζοντάς το ως μια «μη συνετή» πράξη εκ μέρους της Αθήνας.

    Και συνεχίζει «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία … για την πράξη της ελληνικής ακτοφυλακής εναντίον ενός εμπορικού πλοίου που μεταφέρει εμπορεύματα μεταξύ δύο τουρκικών λιμανιών. Η μόνη παρηγοριά μας είναι ότι κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε εξαιτίας του περιστατικού”.

    Η Άγκυρα δήλωσε ότι καταδικάζει τις ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής, οι οποίες «έγιναν αδιαφορώντας για την ανθρώπινες ζωές, που είναι το πιο βασικό δικαίωμα».

    Το υπουργείο δήλωσε ότι «είναι σημαντικό να ενημερώσουμε τη διεθνή κοινότητα για τη συμπεριφορά των Αθηνών για να βεβαιωθούμε ότι παρόμοια γεγονότα δεν θα ξανασυμβούν».

    Ο αμετανόητος καπετάνιος του τουρκικού πλοίου: «Δεν υπακούσαμε»

    Ο Σαμί Καλκαβάν, καπετάνιος του πλοίου που φέρει όνομα M/V ACT, δήλωσε στο CNN Turk ότι η ελληνική ακτοφυλακή τον διέταξε να οδηγήσει το πλοίο στο λιμάνι της Ρόδου για επιθεώρηση. Ο καπετάνιος παραδέχθηκε με έπαρση πως δεν συμμορφώθηκε στην εντολή των ελληνικών αρχών, με αποτέλεσμα αυτές να ανοίξουν πυρ, αφήνοντας 16 οπές από σφαίρες στο σκάφος, σύμφωνα με τον ίδιο.

    «Η ακτοφυλακή κάλεσε το πλοίο να ελλιμενιστεί άμεσα στο λιμάνι της Ρόδου και δεν το δεχτήκαμε. Ήθελαν να ελέγξουν το πλοίο και δεν το δεχτήκαμε αυτό. Ρωτήσαμε τον λόγο», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο. https://youtu.be/cJIIDj3idyo

    1. Καλως τον παπαγαλο τον τρολοπαιχτη τον μεγαλο.

  3. DEA λέγεται αρθρογράφοι εκεί, όχι DIA. DIA είναι το σούπερ μάρκετ…

  4. Και πώς ξέρω οτι δεν ήταν Τούρκοι που το έκαναν “κόσκινο” ή Αμερικανοί;
    Πόσες υπηρεσίες κόβουν βόλτες εντός και εκτός Ελλάδας και τί σκοπούς έχουν;
    Καλό ξεμπέρδεμα.

  5. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ RPG ΑΡΚΕΙ.
    ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ 7,62ΜΜ –ΔΛΔ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΗΣΕ…

    1. Ειστε και τα δυο τουλαχιστον μαλακισμενα,

    2. Αντε ρε βλακα,για,δοκιμασε να ριξεις με καραμπινα απο κινούμενο σκάφος

  6. Καλά έκανε το λιμενικό, αλλά γιατί μετά από τόσα χρόνια παραβιάσεων, έγινε αυτό τώρα…?
    Με το σκάσανε μύτη Ισραηλινοί κ Αμερικανοί κ οργανωθήκανε έγινε αυτό…?
    …Θα δείξει που το πάνε…

    …Σκέφτομαι, αν γίνει πόλεμος…
    Πόσοι από εμάς τους Έλληνες ξέρουμε να πολεμάμε…?
    Πόσες μέρες νομίζετε ότι θα αντέξει ο στρατός μας…?
    Αν ξεμείνουμε από πυρομαχικά με τι θα πολεμάμε…?
    Αν ξεμείνουμε από τα τρόφιμα ποσό θα αντέξουμε…?
    Έχετε καταλάβει ότι μας έχουν διαλύσει μελετημένα τον στρατό…?
    Αν βγούνε οι εβραίοι που μας κυβερνάνε να μας πούνε να πολεμήσουμε για την Πατρίδα Μας, θα τους πιστέψετε…?
    Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να θέλουν οι εβραίοι που μας κυβερνούνε να θέλουν να μας πάνε σαν πρόβατα για σφαγή για να τους μείνει η Ελλάδα στα χέρια τους…?

    Τα πράγματα δεν είναι εύκολα κ έχω γράψει πολλές φορές ότι όλα είναι στημένα …Εκείνοι που δημιουργούνε τα γεγονότα μας προκαλούν με αυτά (για να τσιμπάμε κ να κάνουμε αυτό που θέλουν)…

    1. Όταν σταματήσουμε τα τραπεζάκια στις λέσχες και αρχίσουμε τις εκπαιδεύσεις θα είναι μια καλή αρχή για να φτιάξουμε στρατό.Πολύ φοβάμαι ότι είναι αργά πλέον.

      1. Πιστεύω ότι πιο ουσιαστικό θα ήταν να σταματήσουμε όλοι οι Άνθρωποι να εκτελούμε τις απάνθρωπες διαταγές (όταν δεν θα εκτελεί κανένας τις διαταγές τους, δεν θα έχουν δύναμη επειδή δεν θα έχουν κανέναν να τους υπηρετεί), έτσι μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα …Αλλά πρέπει να το κάνουμε σχεδόν όλοι αυτό πριν είναι αργά…

  7. Και σε ανώτερα αδέρφια!!!!! Αντε και σε κανένα πολεμικό αεροσκάφος!!!!! Μογγολία ε Μογγολία!!!!! Αντε τα ατζιγκανα να ταρακουνηθουνε λίγο!!!!! #

  8. και ποια είναι η είδηση ακριβώς; προφανώς κατά λάθος έγινε διότι οι Ελλαδιστανοί φοβούνται τους Τούρκους και δεν τολμάνε να κουνηθούν. Ένα ντου να κάνουν οι Τούρκοι θα είναι σε 2ώρες στην Αθήνα ενώ ο στρατός (αν μείνει κανένας να πολεμήσει) θα περιμένει εντολές από τους πολιτικούς οι οποίοι θα πετάνε ήδη για Αργεντινή.

    1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ,ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ.ΑΝ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

  9. Τα μογγολα κουβαλουσαν ειτε οπλα ειτε ναρκωτικα για αυτο δεν σταματησαν για ελεγχο. Ειμαστε ετοιμοι και σε σταση να ερθουν να μας κλασουν τα αρχιδια.. Μογγολοι ελατε να μας τα κλασετε , TAVUK !

  10. Μπραβο στους μαγκες θαλασσολυκους που παλεύουν με ΠΛΑΣΤΙΚΑ σκαφη.Δεν μασανε και ριχνουν με οτι εχουν και δεν εχουν,μπραβο ρε ελληνοψυχοι.Σωζουν ανθρωπους αλλα κόβοτν και κώλους με τους μπιντέδες που τους δίνουν για να φυλάνε ΣΎΝΟΡΑ

  11. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΙΜΕΝΙΚΌ. ΚΟΠΙΆΣΤΕ ΤΟΎΡΚΟΙ ΣΆΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ.

  12. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ. ΩΡΑΙΑ, ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΓΑΖΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΩΤΙΡΙ.

  13. Οταν φωνάζουμε το λιμενικό να πάρει τουλάχιστον τις πυραυλάκατους του ΠΝ,
    Κανουμε ολοι τα κουνελια.Αυτο το καταφέρανε με τα πλα στικα σαπάκια της μίζας του σημιτη και καραμαλή

  14. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΓΑΖΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Comments are closed.