ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ μεταξύ λαθρομεταναστών σε καταυλισμό στη Μόρια! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και 10 τραυματίες (βιντεο)

Κοινοποίηση:
MORIA-mitilini

Άγρια επεισόδια μεταξύ μεταναστών-λαθραίων υπηκόων αλλοδαπής χώρας ξέσπασαν γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης, στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδες Αφγανών συγκρούστηκαν με ομάδες Σύρων μεταναστών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Έγινε άμεση επέμβαση από άνδρες της Αστυνομίας και των ΜΑΤ, οι οποίο επέβαλαν λίγο αργότερα την τάξη.

Στο Hotspot έσπευσε επίσης και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού οι συμπλεκόμενοι μετανάστες έβαζαν φωτιές και έκαιγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Οι άνδρες της Π.Υ. έσβησαν τις φωτιές, όμως κάηκαν αρκετές  σκηνές, αφού οι μετανάστες εμπόδιζαν την είσοδο των οχημάτων και άρχισαν τον πετροπόλεμο.

Κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκαν 10 περίπου άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν από τους διασώστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στους τραυματίες είναι δύο έγκυες γυναίκες και ένα παιδί.

Από lesvosnews.gr

ΝΩΡΙΤΕΡΑ-πρώτη ενημέρωση: 00:33

Σοβαρότατα επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ της Τρίτης, 19.12.2017, στον καταυλισμό της Μόριας, στη Μυτιλήνη. Συμπλοκές και τραυματίες!

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στον καταυλισμό Υποδοχής και Τακτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στην Μόρια! Σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ Αράβων, Αφγανών και Ιρακινών μεταναστών.

Άγνωστος είναι μέχρι στιγμής ο αριθμός των τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Εντός του καταυλισμού εισήλθαν όλες οι δυνάμεις της μονάδας Αποκατάστασης της Τάξης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μετανάστες δεν επέτρεψαν στην Πυροσβεστική να εισέλθει στο καταυλισμό για να σβήσει τις φωτιές.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο, οι οποίες «διακινούνται» στο Twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Γιατι ανεχεστε τα πιθηκια ρε μαλ;
    Τι πα να πει “δεν επετρεψαν στην πυροσβεστικη να μπει”;
    Στο τσιφλικι τους ειναι η στο κτημα του πατερα τους;
    Σαπιστε τους στο ξυλο ρε μαλ με περικεφαλαια που θα καθεστε να τους κοιτατε κιολας !
    Οποιος κανει το παραμικρο,δεσιμο και κατευθειαν απελαση στην τουρκια !!
    Δεν τους καλεσαμε,αμα δεν τους αρεσει τον πουλο ολοι !!!

  2. Να μπουν 30 διμοιριες ΜΑΤ μεσα να τους σαπισουν στο ξυλο την επομενη φορα.
    Οσοι συμμετειχαν στα επεισοδια με οποιοδηποτε τροπο,δεσιμο χειροποδαρα και πακετο πισω στην τουρκια κατευθειαν ! Στα τσακιδια ολοι τους,οποιος κανει το παραμικρο,δεσιμο και απελαση κατευθειαν !!

  3. Οι νεοι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι αυτοι και ειναι ακομα βρεγμενοι απο τις βαρκες !!! Τι εχει να γινει οταν στεγνωσουν !! Τι μας περιμενει οταν παρουν ιθαγενειες καιυπηκοοτητες

  4. Δεν επετρεψαν την πυροσβεστικη να εισελθει;
    Δεν “επετρεψαν”;
    Που νομιζουν οτι ειναι; στο τσιφλικι τους; ή νομιζουν οτι τους καλεσαμε να ερθουν;
    Ξυλο ρε!…ξυλο ρεεε!
    Ακου …”δεν επετρεψαν”!

  5. Δρόμο στα τσακίδια όλοι οι ακάλεστοι τραμπούκοι.

Comments are closed.