ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενοχος ο Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ με ΔΥΟ μόνο χρονάκια και αναστολή!

Κοινοποίηση:
γεω

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, κρίνοντας ότι πρέπει να κηρυχθεί ένοχος για μια από τις τρεις πράξεις που συνιστούν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να κριθεί ένοχος για το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε το Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ για την αποστολή στη Eurostar των στοιχείων για το έλλειμμα τον Οκτώβριο του 2010.

Αντίθετα, το δικαστήριο κήρυξε αθώο τον Ανδρέα Γεωργίου για το γεγονός ότι δεν συγκαλούσε το Δ.Σ. της Αρχής όπως προβλέπει ο νόμος, αλλά και για το γεγονός ότι διατηρούσε παράλληλα για 6 μήνες τη θέση του στο ΔΝΤ και στην ΕΛΣΤΑΤ.

Ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του υποστήριξε ότι η πράξη που αποδίδεται στον κατηγορούμενο έχει ιδιαίτερη ηθική απαξία και γι’ αυτό πρότεινε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, άποψη που υιοθέτησε και το δικαστήριο.

Τους επόμενους μήνες αναμένεται και η κρίση του Αρείου Πάγου σχετικά με την κακουργηματική κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΙ ΠΧ 1000000 ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

  2. βαλτε του και λιγο βαζελινη ρε με τοσο αγριο σεξ που του κανατε ρε ξεφτυλισμενα υποκειμενα !!!

  3. δηλαδη τωρα που τα στοιχεια ηταν πλαστα πρεπει να μας δωσουν πισω ολες τις περικοπες τις συνταξεις τα εφαπαξ??αρα ειμαστε πλουσιοι ζητω ο τσιπρας???

  4. ….Για τα ματια του κόσμου…..Κατ αρχην να μας πουν πρώτα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα Λαγκάρντ και μετά να γυρίσουν πίσω τα κλεμμενα…επίσης να μας πουν ποιοι φάγανε τα λεφτα απ το χρηματιστήριο πριν 15 χρόνια αν θυμαμαι καλά…να μας πουν επίσης ποιοι πηραν μιζες απο τους ολυμπιακούς και αλλα πολλα….λοιπόν ακουστε καλα…αυτα τα κολπάκια σας δεν πιάνουν….οι κομπίνες του κράτους-απατεώνα είναι πολλες…που αν τις βγάλουν στη φορα πρεπει να χτίσουν ακόμα ένα κορυδαλλο στην αθήνα…η δικαιοσύνη ειναι ανύπαρκτη και σάπια….πιάνει τα μικρά ποντικάκια και αφήνει τους αρουραίους….επίσης η δικαιοσυνη ανήκει στο κράτος-απατεώνα…Στην Ελλαδα υπάρχουν τα κορρόϊδα(βλεπε εσενα κ εμένα)και τα λαμόγια που τοσα χρονια κατάκλεψαν την χώρα και τώρα κυκλοφορουν ελευθεροι….ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

  5. Του κλασανε τα @@ . Παρτε το χαμπαρι , μια συμμορια ειναι ΟΛΟΙ τους .
    Θα δικαστουν απο την Ελευθερη Ελληνικη κυβερνηση συντομα ΟΛΟΙ οσοι οδηγησαν τον Ελληνικο λαο στην σκλαβια και την εξοντωση του .

  6. Ανακούφιση ε όχι και ανακούφιση ,, αν ήταν στα κάτεργα θα ήταν ανακούφιση ενοχή και αναστολή με τόση καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα δεν το λες και ανακούφιση..Εκτελεστικό απόσπασμα το μουνί της λάσπης αυτός και όλοι όσοι τον έβαλαν να το πράξη..

  7. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , – ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ – ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ – — ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , – ΜΜΕ + ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ– -, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

Comments are closed.