ΕΚΤΑΚΤΟ!Η Ελλάδα ΑΔΕΙΑΖΕΙ πάλι τη ΡΩΣΙΑ!Έξαλλος ο Πούτιν…

Κοινοποίηση:
intsier

To ρωσικό κρατικό πρακτορείο Ria Novosti δημοσίευσε την πληροφορία πως οι ελληνικές αρχές πρότειναν στο ΝΑΤΟ, τη μεταφορά δυνάμεων από τη βάση του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας στη Σούδα. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο αυτό έγινε ώστε το ΝΑΤΟ να μην είναι έρμαιο των Τουρκικών παραλογισμών του Ερντογάν, κάτι που αν ισχύει και αν πραγματοποιηθεί τότε θα μιλάμε για γεωστρατηγική αναβάθμιση της Ελλάδας εντός της Συμμαχίας.

«Αυτή τη στιγμή, συζητούνται θέματα επέκτασης της στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στη Σούδα, μεταξύ άλλων και για τη διάρκεια ισχύoς της συμφωνίας με τις ΗΠΑ» δήλωσε η πηγή του ελληνικού υπουργείου Άμυνας στο ΡΙΑ Νόβοστι

«Θέλουμε να μεταφερθεί η βάση από το Ιντσιρλίκ στη Σούδα. Αυτό είναι προς το συμφέρον μας, δεν θα εξαρτόμαστε από την Τουρκία. Αυτό, επίσης, θα αποδυναμώσει την Τουρκία».

Η συζήτηση αυτή έχει ήδη γίνει μεταξύ του Έλληνα ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και του Αμερικανού ΥΠΑΜ Τζέιμς Ματτίς στις 24 Μαρτίου.

Πηγή του ελληνικού ΥΕΘΑ τονίζει πως υπογράμμισε ότι η Άγκυρα εκβιάζει συνεχώς τις ΗΠΑ, απειλώντας να κλείσει την πρόσβαση στο Ιντσιρλίκ.

Παράλληλα, διέψευσε τις πληροφορίες περί σχεδίων δημιουργίας βάσης του ΝΑΤΟ στη Μακεδονία, δηλώνοντας:

«Αυτό δεν συζητείται. Για ποιο λόγο χρειάζεται μια βάση εκεί; Ποιο το νόημα της δημιουργίας της; Αν και, φυσικά, μας ενδιαφέρει αυτό για προφανείς λόγους, δηλαδή τις δύσκολες σχέσεις με την Τουρκία».

Όπως είναι φυσιολογικό η σκέψη αυτή προκαλεί οργή στο Κρεμλίνο καθώς βλέπει γι άλλη μία φορά την αμερικανόστροφη τακτική της Ελλάδας.
voicenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ποια Ελλάδα; Ποιοι μας αντιπροσωπεύουν; Τα απομεινάρια σταλινοφασιστών; Να φύγουν απο την Σούδα οι αμερικάνικες βάσεις, μόνο ζημιά μας κάνουν και όταν παραβιάζουν οι τουρκαλάδες τα σύνορα μας κάνουν την πάπια λέγοντας βρείτε τα μεταξύ σας. Όλοι έχουν την πολιτική του παίρνω και δεν δίνω ποτέ. Οι μόνες βάσεις που έπρεπε να επιτρέψουμε είναι των Ρώσων λόγω ομοθρησκείας αλλά με ανταλλάγματα και για εμάς, ειδικά στο θέμα των παραβιάσεων. Ο Καμμένος είναι για φτύσιμο, αν θέλει να γλείφει αμερικάνικους κώλους να ξεφτιλίζεται μόνο αυτός, δεν θα μας παίρνει η μπάλα και εμάς τους Έλληνες που δεν μας ρώτησαν αν θέλουμε ή όχι αμερικάνικες βάσεις και πειράματα στην θάλασσα μας.

  2. Η τόοοσα χρόνια βάση του Νατο στο ιντσιρλικ δεν εμπόδισε φυσικά τον Πουτιν ,για το συμφέρον της Ρωσίας να κωλοτρίβεται με τον ερντογάν ακόμα και αφού του έριξαν αεροπλάνο..Επίσης ο Πουτιν να τακιμιάζει με τον σουλτάνο ,αλλά η Ελλάδα να παραμιλάει για Πουτιν,προφητείες και ξανθα γένη..Ο σχολιασμός του αρθρου είναι επιπέδου σκέψης 12χρονου..Η Ελλάδα ,όπως κάνουν και όλα τα κράτη θα πρέπει επιτέλους να πράξει με βάση το συμφέρον της και μόνο…Ούτε Πουτιν ουτε τραμπ ουτε τπτ..Τι συμφέρει εμάς…Αυτό είναι υποχρεωτικό ,γιατί το ίδιο κάνουν και όλοι οι άλλοι για τον εαυτό τους..

  3. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ-[ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ] ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΙΣΧΥΡΟΙ” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!. ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ,ΤΥΧΑΙΟΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ “ΦΑΣΙΣΤΑ” Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΣ [ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ, ΚΛΠ], ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ.

  4. ΟΙ πολιτικοι ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ .

  5. Kαι μετά λέμε ότι η Ρωσσία φταίει που δε γίνονται συμφωνίες και όχι εμείς που είμαστε ανίκανοι να κοιτάξουμε το συμφέρον μας.
    Όταν μας είχε προτείνει ο Πούτιν στη πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα για συνεργασία πέρα από τον τουρισμό και στο τομέα της στρατιωτικής συνεργασίας με συμπαραγωγή και εξοπλισμό αμυντικών συστημάτων, συνεργασία στο ενεργειακό για τα κοιτάσματα αερίου πετρελαίου με άμεση εκμετάλλευσή τους και ζεστό χρήμα για την Ελλάδα εμείς με τον Τσίπρα σφυρίζαμε αδιάφορα και υπογράψαμε κάτι ανούσια μνημόνια συναντίληψης με τη Ρωσσία που στην ουσία δεν είναι συμφωνίες αλλά προκαταρκτικές συζητήσεις για το μέλλον και τρίχες κατσαρές αντί να προχωρήσουμε στο ψητό και να κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό για τη πατρίδα μας.
    Μια ζωή υποσχέσεις και μπλα μπλα αντί για πράξεις και έργα ενώ στα Αμερικανάκια τα δίνουμε όλα τσάμπα με αντάλλαγμα το να μας πουλάνε συνέχεια όπως έχει γράψει η ιστορία.

  6. ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ…ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

  7. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥΤΙΝ
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ?

    1. Ρε τράβα κάνε κάνα μπάνιο,αγραμματε,που είναι φασίστας ο Πουτιν

      1. Όχι ρε. Δημοκράτης είναι. Της “απολυταρχικής δημοκρατίας της Ρωσίας”

Comments are closed.