ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ! Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (VID)

Κοινοποίηση:
POYTIN-1490x640

Ένα πολύ χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που προσδιορίζει με ανάγλυφο τρόπο το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας πραγματικός ηγέτης, κατέγραψε η κάμερα το 2014.

Αφορούσε την κάλυψη της αναχώρησης του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας  Βλαντίμιρ Πούτιν για να παραστεί στην σύνοδο των G20 που έλαβε χώρα το 2014, στην Αυστραλία.

Ο πρόεδρος Πούτιν, αφού αποβιβάστηκε από την προεδρική λιμουζίνα, προέβη σε μια κίνηση υψηλότατου συμβολισμού που αναδεικνύει για πολλοστή φορά το γιατί θεωρείται ένας ηγέτης-ορόσημο με εθνική και παγκόσμια εμβέλεια: πριν επιβιβαστεί στην σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους  Ilyushin Il-96-300, σπεύδει να χαιρετίσει τους 2 μοτοσυκλετιστές της αστυνομίας που βρίσκονται στην κεφαλή της προσωπικής του συνοδείας!

Και όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο, οι 2 μοτοσυκλετιστές μάλλον δεν περίμεναν την κίνηση του Ρώσου προέδρου…

Και το καταγράφουμε όχι για να προβούμε σε μια κίνηση αγιογραφίας του Βλαντίμιρ Πούτιν αλλά για να δείξουμε ότι οι πραγματικά μεγάλοι ηγέτες είναι μεγάλοι ακόμα και στις πιο απλές και ανθρώπινες στιγμές, σε αντίθεση με τις  χωματερές ηγετίσκων και διαχειριστών βραχύβιας  ημερομηνίας λήξης που “πνίγουν” την ανθρωπότητα.

Και φυσικά, η  κίνηση του Ρώσου προέδρου προς τους αστυνομικούς, που αποπνέει σεβασμό και αναγνώριση του ρόλου τους μέσα στην κοινωνία, έρχεται σε χαοτική αντίθεση με την διαχρονικά απαξιωτική συμπεριφορά της  Ελληνικής Πολιτείας προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προσωπικό εξαθλιωμένο μισθολογικά… με απάνθρωπα ωράρια εργασίας … που βάζει συνέχεια το χέρι στην τσέπη για να προμηθετεί αξιόλογα μέσα προσωπικής προστασίας … που χρησιμοποιείται σαν σάκος του μπόξ για να μπορούν να ξεσπούν πάνω του – ατιμωρητί φυσικά – οι πιο απίστευτες περιθωριακές ομάδες, που χρεωκοπημένα πολιτικά ιδεολογήματα τους αφήνουν να λεηλατούν εκτεταμένες περιοχές των αστικών κέντρων.

thinknews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ειναι τυχεροι που δεν περασε κανας δικος μας υπουργος η βουλευτης να τους ριξει κανα χαστουκι

  2. Ηγέτης,
    όχι μαριονέτα και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Comments are closed.