Εικόνες ντροπής και ξεφτίλας από μεθυσμένους Βρετανούς στους εορτασμούς του Νέου Έτους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
bb (1)

Για ακόμη μια χρονιά η Βρετανία γιόρταζε με τον πια πατροπαράδοτο τρόπο της, τύφλα στο ποτό, τον ερχομό του νέου χρόνου.

Οι εικόνες που δεν είναι και από τις καλύτερες για το ανθρώπινο είδος κάνουν τον γύρο του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Επειδη διαβαζω μαλακιες…Αυτη η εικονα ειναι η πιο αντιπροσωπευτικη για τους βρετανους!!!Για εμας που ζουμε εδω, και δεν ειμαστε απλοι επισκεπτες, ξερουμε πολυ καλα οτι καθε παρασκευη και σαββατο , βγαινουν εξω με μοναδικο σκοπο να πιουν και να γινουν ντιρλα και τιποτα αλλο!!!Μετα βλεπεις εξω στους δρομους να παιζουν ξυλο, να βριζονται με το παραμικρο,γιατι ειναι φουλ μεθυσμενοι και ολα τα βλεπουν στραβα. Και εννοειται να ξερνοβολουν, παντου, οπως ειναι φυσικο μετα απο ενα τετοιο μεθυσι!!Αλλα αν εισαι ματακιας , μαλλον θα βρεις τη χαρα σου γιατι το πιθανοτερο ειναι να πεσεις και σε καμια καλη φαση 😉 Αυτο γινεται καθε μα καθε εβδομαδα!!! Αυτη ειναι η αληθεια,και μονο αυτη!!! Τις υπολοιπες ημερες απλα αναρωτιεσαι πως γινεται ,αυτος ο ψυχρος και μερικες φορες λαλακης γειτονας σου, να μεταμορφωνεται τοσο πολυ το σαββατοκυριακο!

    1. Ίσως στις γεινονιές που ζεις εσύ να γίνονται αυτά. Στη δικιά μου γειτονιά και στην συντριπτική πλειοψηφία του πλυθησμού που βγαίνει έξω για να ιασκεδάσει, δεν συμβαίνουν αυτά.

  2. Αυτη η εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική για τους Βρετανούς. Όσοι από εμάς έχουμε ταξιδέψει (και τέτοιες ημέρες) εκεί, το γνωρίζουμε. Οι περισσότεροι Βρετανοί (κυρίως οι οικογένειες), πέρασαν τις ημέρες αυτές με αξιπρέπεια (και πολύ ωραία μάλιστα) χωρίς αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Βέβαια εκείνοι, δεν τυχγάνουν (και δεν επιθυμούν) δημοσιότητα όπως τα σούργελα που παρουσιάζετε στο εν λόγω άρθρο.

  3. Ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν όλοι και όλες στα μοναστήρια και στης εκκλησίες προσκυνούσαν ξηρούς καρπούς, φρούτα και λαχανικά, χα χα χα χα χα αλλά εγώ απορώ με τα βλήματα εδώ μέσα που σχολιάζουν, μιλάμε για μερικά άτομα με IQ βρουβας.

  4. και τι; Νοιώθουμε ανώτεροι; Οι πιο τυχεροί που έχουμε δουλειά τα καλοκαίρια τους στρώνουμε τα κρεβάτια και τους σερβίρουμε στα εστιατόρια

  5. Ολα τα λεφτα ειναι οι μ@λ@κες που συνοδευουν τη ξεβρακοτη.

  6. ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ

  7. Οι γκόμενες θέλουν γαμήσι αλλά πως να το πουν? είναι ντροπή απλά στο δείχνουν με την εμφάνιση, το ντύσιμο, την συμπεριφορά τους, όσο για τους μεθυσμένους? Και να τους γαμήσεις δεν θα καταλάβουν τι τους μπαίνει.

Comments are closed.