ΕΙΚΟΝΕΣ από το λιμάνι σήμερα:ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ και καταστροφές από τα χθεσινά επεισόδια! (φωτο-βίντεο)

Κοινοποίηση:
glasses

Δείτε τι άφησε η χθεσινή μάχη των 500 λαθρομεταναστών στο λιμάνι!

 

Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν χθες ομάδες μεταναστών από το Αφγανιστάν και τη Σύρια: η αφορμή ήταν όταν Αφγανοί πείραξαν μία κοπέλα συριακής καταγωγής. Στην Ε1 και στην Ε2 υπήρξαν συμπλοκές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άνθρωποι άλλα και να προκληθούν ζημιές στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Πειραιά.

hit2 hit3

Για άγνωστο λόγο χθες η αστυνομία άργησε πολύ να επιβάλλει την τάξη καθώς στο σημείο επί τρεις ώρες υπήρχαν ελάχιστοι άντρες του λιμενικού οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και περίμεναν ενισχύσεις.

Σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική: στην Ε2 υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές και λιμενικές δυνάμεις οι οποίοι επιτηρούν τον χώρο και έχουν διαταγή να μην επιτρέψουν ξανά τέτοια βίαια φαινόμενα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ ειδησιογραφικού πόρταλ.

Επίσης χθες για άγνωστο λόγο, δεν υπήρξε κανένα πούλμαν για να μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες στους οργανωμένους καταυλισμούς της Αττικής ενώ σήμερα από το πρωί λεωφορεία κάνουν διαδρομές προκειμένου να κάνουν μεταφορές.

Ειδικότερα, υπό τον φόβο των επεισοδίων πολλές οικογένειες Σύρων αποφάσισαν σήμερα να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό στον Πειραιά με προορισμό την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα 38 οικογένειες Σύρων επιβιβάστηκαν σε πούλμαν που θα τους μεταφέρουν σε hot spot στην Kυλλήνη.

hit4 hit5

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response