ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΟΤΑΝ το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” φώναζε για τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ στα νησιά, επικρατούσε “φωνή βοώντος εν τη ερήμω” και μας λέγατε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε κύριοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lesvosos

Σας το θυμίζουμε γιατί είναι επίκαιρο. Όταν το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” φώναζε, εσείς μας λέγατε ρατσιστές!

ΛΑΘΡΟ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΛΕΣΒΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 28%

ΧΙΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ 28%.

Τότε σας γράφαμε ότι λυπόμασταν και ότι θα κοιμηθείτε όπως στρώσατε. Είδατε λοιπόν; Δεν σας λυπήθηκε κανείς.

Οι “δουλειές” τους σας άφησαν στην απ έξω κύριοι…

a1a2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:

«Πνίγεται» από λαθραίους η Λέσβος! 8.000 πρόσφυγες και μετανάστες!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ! Στα… «κάγκελα» κάτοικοι και λαθραίοι στη Λέσβο

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Η ΛΕΣΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ. ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΝΕΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ’ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΥΓΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΣΑΣ Κ΄ ΜΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ Κ’ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;

ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΛΕΣΒΟΣ! Αυτά τα αποβράσματα μας άφησαν στη Λέσβο… ΛΑΘΡΟμετανάστης ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι

«H ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΙΣΑ: ΧΩΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΙΧΤΕΡ -«ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !(ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμαρχος Λέσβου: «Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ»- Κοινό μέτωπο της Λέσβου για το μεταναστευτικό – Πλήθος κόσμου στην Παλλεσβιακη κινητοποίηση (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

«Νεκρώνει» η Λέσβος τη Δευτέρα – Γενική απεργία για το προσφυγικό – «Έχουν περάσει μια θηλιά στο λαιμό μας»

Στέφανος Χίος: «Τι στοχάζεσαι ρε αρχιμαλάκα Πανούση;» Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε χτες τη νύχτα- ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τους λαθραίους στην ΚΩ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ – ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ – ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

Και μετά απ όλα αυτά ο Στέφανος Χίος κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέος! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κύριοι! Και εις ανώτερα! 

Δε νομίζετε ότι μετά απ΄ολα αυτά που συνέβησαν με τους λαθραίους στα νησιά μας, μας οφείλετε αν μη τι άλλο ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ;;;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΘΕΙΤΕ!!! ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΠΆΡΤΕ ΜΈΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ

  2. ” ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ” !!!
    ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ…
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΩΡΑ ΓΙΔΙΑ !

  3. Επειδη εκνευρίζομαι να βλέπω ανθρώπους που δεν ξερουν να διαβάζουν τα αποτελεσματα των εκλογών να βγαίνουν να κανουν οχι μονο κριτική αλλα να δημιουργουν κ εντυπώσεις ασχημες κ σα να μην εφτανε αυτο να βγαίνουν καποια βοδια απο κατω κ να προσπαθουν να το παιξουν αναλυτές χωρις να ξερουν την τυφλα τους, Ας δουμε λοιπον αναλυτικά τι ψήφισε πχ η Λεσβος ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ: 100,00% ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 132.743
    ΨΗΦΙΣΑΝ: 60.924 ΕΓΚΥΡΑ: 59.286 ΑΚΥΡΑ: 1.254 ΛΕΥΚΑ: 384.

    Απο αυτα λοιπον τα αποτελεσματα απο που προκύπτει ψηφίσαν ζυριζα οταν η μεγαλη πλειοψηφία δεν πηγε καν να ψηφίσει γιατι δεν εμπιστεύεται κανεναν (και καλα κανει βεβαια γιατι ολοι ειναι το ιδιο ανθελληνες κ το μονο που κοιτανε ειναι οι τσεπαρες τους κ πως θα κανουν ακομα περισσοτερα διπλοσάγονα) Για ξεστραβωθείτε κ διαβάστε τα αποτελεσματα. Και το λεμε συνέχεια τα ποσοστά βγαίνουν ΕΠΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ δεν παιρνουν υποψιν τους ουτε την αποχη ουτε τα λευκα ουτε τα ακυρα.

    1. Η αποχή ενισχύει το πρώτο κόομα (ή σχηματισμό όπως πχ συριζανελ στην παρούσα περίπτωση), πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να το καταλάβετε; Οι απέχοντες έμμεσα ψήφισαν συριζανέλ. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις γιατί προφανώς από αυτά που λες (πέραν το ότι το ποσοστό βγαίνει επί αυτών που ψήφησαν και αυτό είναι σωστό), φαίνεται ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από στοιχειώδη στατιστική, αλλά σκέψου το εξής: εάν πχ οι αγανακτησμένοι/απογοητευμένοι που δεν πήγαν να ψηφήσουν, ψήφηζαν όλοι μαζί (για αντίδραση πχ) ένα κόμμα πχ με όνομα “κηνυγοί κόκκινης μπεκάτσας” και εξασφάλιζαν 71819 ψήφους, θα μπορούσε η σημερινή κυβέρνηση να είναι κυβέρνηση; Για κοίτα τον εαυτούλη σου τώρα στον καθρεύτη και πες μας εάν βλέπεις κανένα “βοδι”;

  4. ΛΑΟΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ, Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ….ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ..

  5. Μή μασάτε σύντροφοι νησιώτες, εσείς ξαναψηφίστε τους αλληλέγγυους του δημοκρατικού τόξου κι όλα τα θέματα σας με τα λαθροϊσλάμια θα λυθούν αυτόματα….

  6. Έξοχο άρθρο του makeleio. Μας θυμίζει (σε λοβοτομημένους και μη Έλληνες) πως ακριβώς “στρώσαμε”. Προτείνω το makeleio να κρατήσει και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση τα ποσοστά που θα δώσουν στον Κούλη στις επερχόμενες εκλογές στις εν λόγω περιοχές, ώστε όταν θα τους “σώσει” (εμπαίξει) και αυτός με τη σειρά του και θα ολοκληρώσει στην ουσία το έργο (που μαζί με τον Συριζανέλ προωθούν όλα αυτα τα χρόνια) του αφανισμού των Ελλήνων και των περουσιών τους, να θυμούνται (και πάλι) πως έστρωσαν, πως κοιμήθηκαν και πως ξύπνησαν (εάν ξυπνήσουν ποτέ).

  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ,ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ,-ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ-ΘΥΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΟΜΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ,Η ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΙΣΩ,Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ !!!!! ΓΚΕΓΚΕ ?????

Comments are closed.