Εγκεφαλικά στον Γ. Αυτιά!Ξέσπασε η Κανέλλη: Είδες μαλ…; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σκαι

Χειμαρρώδης ήταν η Λιάνα Κανέλλη όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Αυτιά στο ΣΚΑΙ τι την ενόχλησε από την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Ant1.
«Τι με ενόχλησε από τη συνέντευξη; Το ύφος. Βγήκατε έξω! Είναι η αξιοποίηση η καπιταλιστική από αριστερής σκοπιάς. Βγαίνει η Αριστερά και σου λέει είδες μαλ.., είναι Πάσχα και έχει λιακάδα!!!» είπε και συνέχισε: «Μου την έχει δώσει στο κεφάλι να ακούω τον Τσίπρα να λέει έχει ο Θεός! Επικαλούνται τον πανάγαθο Θεό ως αγαθιάρη! Κάνεις μήνυση στον Τσίπρα για συκοφάντηση του θείου! Επικαλούνται τον Θεό όποτε γουστάρουν! Αλλά δεν μπορείς να τον μπαινοβγάζεις απ’ το συρταράκι σαν να είναι μέτρο της Λαγκάρντ, δεν μπορώ, πώς να στο πω!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΞΕΚΟΛΩΚΑΡΓΙΟΛΟΛΕΣΒΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ***** Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ.Η ΛΙΑΝΑ ΜΑΣ Η ΠΟΝΗΡΗ ΕΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ.
    https://www.youtube.com/watch?v=46w2hQIWG1E

  2. ρε κανελλη ελεος λεμε..φυγε απο την τιβι αραξε στην βιλα σου,δεν θελουμε κομμουνισμο φυγε μωρη χαμουρα,θελουμε ελληνικη κυβερνηση ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ γ…..τα σοβιετ σας γ.. και τον κομμουνισμο σας γ……και τα αντιφα σας και τους λαθρο σας και το πασοκ και την νδ σας και την νεα ταξη σας ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ
    Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΑΝΤΑΜ ΠΟΤΕ ΘΑ ………..ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ? ΡΕ ΑΥΤΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΝΟΗΤΕ !!!!!!!!!!!!!

  4. Μωρη Γαρουφαλιά της Εκάλης, δώσε το μισθό σου και τη σύνταξη που παίρνεις σε κανένα φτωχό Έλληνα και άσε τις κομμουνιστικές πίπες αλά δεξιά τσέπη! Τέτοιος κομμουνιστής γίνομαι και γω

  5. Κουμουνολεσβιοχαμουρα…..τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ο κομμουνισμός κατάστρεψε την Ελλάδα. Όλοι δεξιοί και αριστεροί είναι ξεφτίλες και πουλημένα τομάρια. Άντε χεσε μωρή να ξαλαφρώσει η κωλαρα σου.

  6. Το γελοίο υποκείμενο παλιογλύφτης και σιχαμένος Αυτιας με την καπιτάλα φασιστερή κουμουνοσαπια Καννέλη. ΕΜΕΤΟΣ

  7. Ωραία Γαρουφαλιά. Εσύ στην Εκάλη κάθεσαι, τσέπη ένα 7ρι το μήνα, και αιώνια λαϊκή καβλάντα για την “εργατική τάξη”.

  8. ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΠΑΣΑΛΟΙΒΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ (ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ “ΠΡΟΒΑΤΑ”. ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (Ο ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΜΠΕΛΗΣ) ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ. ΕΛΕΟΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

  9. Απο λόγια χορτασαμε τόσα χρόνια….. από αυτούς που τρώνε με δέκα μασελες απο το σύστημα το οποίο υποτίθεται ότι πολεμάνε… και αν γίνει το μπαμ θα την κάνουνε με ελαφριά πηδήματακια…

  10. ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ..Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…μου το παιζεις και θεουσα!!!

    1. Άντε ρε μπαγλαμά φάε καμμία μπουγάτσα..σε λέω

      1. αι κατουρα τα ποδια σου φλωρακο, μια χαρα τα λεει το παοκι

Comments are closed.