Είσαι ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ ρε φιλέ αναγνώστη του makeleio.gr! Διαβάστε το όλοι! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
ESKASE TORA

Νοιώθω υπερηφάνεια ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ κι’ απέραντη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ προς τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ που είναι ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ στους ΑΓΩΝΕΣ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η γη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απ’ άκρου εις άκρον είναι ποτισμένη με το άγιο αίμα ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προδώσουμε τους ένδοξους αγώνες τους.

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ και ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΝΙΚΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΝΙΚΗ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Γιατί αν ξεπουληθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έχουν πάρει σειρά η ΘΡΑΚΗ, η ΗΠΕΙΡΟΣ και τα ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, η ΚΡΗΤΗ και ποιός ξέρει τι άλλο ακόμη…

Να ξέρουν οι Εφιάλτες που μιλούν για νόμους και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες ότι Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η πρώτη απάντηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ θα δωθεί στους προδότες και τους προσκυνημένους την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 5 ΜΜ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ).

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

0000

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ελεος ρε παιδια ολη η Ελλαδα ψηφισε λαθος. Κοιταξτε από τους δημαρχους και τoυς περιφεριαρχες μεχρι το βοθροβουλιο. Κοιταξτε το δημαρχο Θεσσαλονίκης και Αθηνας και θα καταλάβετε. Μονο ενωμενους μας φοβουντε. Αγαπάμε και ποναμε για Μακεδονια μας και εμεις οι Κρητες και μακαρι να μπορουσαμε ολοι να ειμαστε στο συλλαλητήριο. Αφήστε τη διχονοια και ολοι μαζι μια γροθια να πολεμήσουμε για τα Ιερα και τα Οσια μας και να διωξουμε τους εφιάλτες-προδοτες μια για παντα!
    Η ΚΡΗΤΗ ΦΩΝΑΖΕΙ:
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

  2. Οι Κρητικοί πολέμησαν με απίστευτη ανδρεία δίπλα στους Μακεδόνες, δώσανε την ζωή τους, ό,τι πολυτιμότερο έχει ο άνθρωπος, όχι απλά βοήθησαν στον Μακεδονικό αγώνα. Οφείλουμε να τους το ανταποδώσουμε όποτε χρειαστεί, για οποιοδήποτε θέμα απο τα μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Μην είμαστε αχάριστοι. Όλη η Ελλάδα ψήφιζε προδότες, δεν φταίει η Κρήτη για τα χάλια των τελευταίων σαράντα ετών.

  3. Εμείς οι Κρητικοί ανέκαθεν νιώθαμε αδέρφια μας τους Μακεδόνες… Μια ερώτηση: Τον δήμαρχο σας οι Κρητικοί τον βγάλανε ή τα κόμματα που είπατε η Κρήτη τα έβγαλε; Προσοχή αδέρφια, μην πέφτουμε στην παγίδα τους και αντί να είμαστε ενωμένοι να γίνουμε εχθροί. Αυτοί, αυτό θέλουν. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

  4. Ο’τι λαιλαπα εκαψε την Ελλαδα , απο την Κρητη μας ηρθε. Τι να πρωτοθυμηθω… πασοκ νδ συριζα…. καθηστε στην Κρητη καλυτερα, εχει γηγενεις η Μακεδονια δεν περιμενει απο εσας , ειναι γη στρωμενη με τα κοκκαλα των δικων μας προγονων και οχι των δικων σας.

  5. Ο’τι λαιλαπα εκαψε την Ελλαδα , απο την Κρητη μας ηρθε. Τι να πρωτοθυμηθω… πασοκ νδ συριζα…. καθηστε στην Κρητη καλυτερα, εχει γηγενεις η Μακεδονια δεν περιμενει απο εσας , ειναι γη στρωμενη με τα κοκκαλα των δικων μας προγονων και οχι τον δικων σας.

  6. Πως γίνετε οι Κρητική που πολέμησαν για Πατρίδα ,Εθνος,Μακεδονία ,Β Ηπειρος να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ,ΖΥΡΙΖΑ , ΝΔ ΠΟΤΑΜΙ:

Comments are closed.