“Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων”

Κοινοποίηση:
elif

Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων

Η Έφη Καραγιαννίδου η οποία ήταν διευθύντρια της ΕΑΣ δήλωσε στο διαδίκτυο ότι είναι μουσουλμάνα από την Ελλάδα αλλά πάντα θα υποστηρίζει τους Τούρκους και σε ότι χρειαστούν θα είναι στο πλευρό τους.
Η Ελληνίδα μουσουλμάνα έχει εδώ και πολύ καιρό που προσπαθεί να πάρει την άδεια από την Ελληνική κυβέρνηση για την κατασκευή τζαμιών στην Καστοριά.

Ακόμα είπε σε δήλωση της στην εφημερίδα sabah ότι μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς αλλά και τον Περιφεριάρχη Δυτικής Μακεδονίας πήγαν να μιλήσουν αλλά και να ζητήσουν την άδεια για τις κατασκευές τζαμιών.

Όμως ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας είπε πως η επίσκεψη που έκαναν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ήταν για την κατασκευή μεντρεσέ και όχι τζαμιά.

Η Έφη Καραγιαννίδου δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα ότι:

«Πέρυσι τον Απρίλιο, ήρθαμε στην Κωνσταντινούπολη με τον δήμαρχο της Καστοριάς και τον κυβερνήτη της Δυτικής Μακεδονίας. Πήγαμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης για να πάρουμε άδεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψή μας αυτή έγινε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαμε με τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα ο οποίος διαφωνεί με το εν λόγω project. Ο Βαρθολομαίος μας έδωσε την άδεια. Τώρα περιμένουμε την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση, κυρίως του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εξωτερικών της».

http://katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΤΕΠΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΜΕΝΙΔΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΚΤΙΖΑΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ. ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΣΟΥ.

  2. Εγώ είμαι Έλληνας πραγματικός και δηλώνω ότι μπορώ να την στείλω γ@αμιώντας στην βρώμα την τουρκία να φτιάξει τζαμιά και ότι άλα σκατά θέλει με τους σκατομουσουλμάνους παρέα;
    Έξω από την Ελλάδα καριόλα , ρυπαίνεις αυτά τα ιερά εδάφη με την παρουσία σου.

  3. Στεφάνες βγάλε στον τακο, όλες τις κρυφομαντηλοφορουσες των μίντια,όσο για την τουρκάλα Κάραγιαν__νόσου της αρέσει το οθωμανικό τι να κανουμε

  4. Δηλαδή αν σου ζητήσει η Τουρκία να κάνεις δολιοφθορά στην Ελλάδα επειδή εξυπηρετεί το συμφέρον της θα το κάνεις; Άμεση απέλαση για να μην πω τίποτα χειρότερο.

  5. ΡΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΈΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ Ή ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ;

  6. Είσαι μια ΠΟΥΤΑΝΑ χωρίς ψυχή αλλά μεγάλη τσέπη.

    1. ΡΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΈΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ Ή ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ;

  7. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ.

  8. Απο σοι γενιτσαρου καταγετε η αντιχριστη διοτι ο μουσουλαμανισμος δε αναγνωριζει το Χριστο ως υιο του Πατερα του Επουρανιου ως προφηγη μονο και ανωετερων ολων το Μωαμεθ το βιαστη το παιδεραστη το δημιουργημα το Εβραιων οι οποιοι μουσουλμανοι δε καταλαβαινετε ποσο επικινδυνοι ειναι αυτοι θα ειναι που θα προσκυνησουν πρωτοι τον Αντιχριστο γιατι θα ερθει και θα το παιξει Υιος του Θεου και κληρονομος του θρονου του Δαυιδ και θα ζητησει αν το πρσκυνανε ως θεο επι γης..δε στα ειπανε καλα κυρια μου Ελληνας και Μουσουλμανος δε γινετε η Μουσουλμανος η Ελληνας θα εισαι αλλιως ειναι σαν να λεμε λυκος που το λεει ειναι προβατο…Χριστιανικο Εθνος το Ελληνικο σας αρεσει δε σας αρεσει …τζιχαντοφασιστομουτρα.

  9. Είμαι Ελληνας αλλά εφιάλτης. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των εχθρών

Comments are closed.