Δώρα Ζέμπερη: Τι σημαίνει το τατουάζ του δολοφόνου της 32χρονης

Κοινοποίηση:
zemperi-dolofonos-1

Τι συμβολίζει το τατουάζ στο λαιμό του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη;

Ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Δώρα Ζέμπερη, είναι ο Εμμανουήλ ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗΣ, ο οποίος γεννήθηκε στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.

Η σύζυγος του Εσσατζανιάν-Σοροπίδη Εμμανουήλ, μιλώντας στο STAR κάνει λόγο για έναν βίαιο και αδιάφορο άνθρωπο, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει χρήση ναρκωτικών ακόμη και μπροστά στο ίδιο του το παιδί.

«Είμαι και εγώ μάνα, για αυτά που άκουσα, καταλαβαίνεται τώρα, θέλω να τιμωρηθεί» αναφέρει η πρώην σύζυγος του 58χρονου σε ερώτηση για το πώς ένιωσε ακούγοντας την πράξη του.

Η ίδια δηλώνει ότι δε περίμενε ο πρώην σύζυγός της να φτάσει σε αυτό το σημείο ενώ αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα της βίαιης συμπεριφοράς, «δύο, τρεις φορές με είχε χτυπήσει» παραδέχτηκε η γυναίκα, που όπως φαίνεται τον έτρεμε.

Αποκάλυψε επίσης ότι αποφάσισε να χωρίσει τον 58χρονο, όταν εκείνος ξεκίνησε τα ναρκωτικά, «έπινε μπροστά στα παιδιά μου, μπροστά στην μικρή μου κόρη».

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, το παιδί της είναι σοκαρισμένο λέγοντας «κοίτα τι πήγε και έκανε ο πατέρας μου για 20 ευρώ και για ένα κινητό».

 

Τι σημαίνει το τατουάζ που έχει στο λαιμό;

Στο λαιμό του δολοφόνου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. διακρίνεται ένα τατουάζ.

Είναι ιστός αράχνης, ένα αρκετά δημοφιλές τατουάζ στους ανθρώπους που έχουν εκτίσει ποινή φυλάκισης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δελτίο του STAR.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συμβολίζει την πολυετή παραμονή πίσω από τα κάγκελα, όσο μεγαλύτερος είναι ο ιστός, τόσο μεγαλύτερη ήταν και η ποινή.

Σε αυτή τη φωτογραφία ο Σοροπίδης δεν έχει «χτυπήσει» ακόμη το τατουάζ. Είναι από τη σύλληψη του το 2011 για κατοχή 37,5 κιλά χασίς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. @Απιστο Θωμά:Ορθός και εμπεριστατωμένος συλλογισμός.Μακριά από ουρλιαχτά και άναρθρες κραυγές παρανοικών γραικυλοπιθήκων…που διψάνε για αίμα.
    Ο 58χρονος παππούς που μοιάζει 78χρονος ,και μόνο από την εξαρτημένη φύση του, δεν φαίνεται ικανός να σφάξει ούτε κουνέλι…Συνεργός;Ναι,μπορεί…Αυτό το σαπάκι ,αν του δώσεις μαχαίρι να σφάξει κόττα δεμένη,δεν φαίνεται ικανός ούτε εκδορά να της κάνει…

    Η υπόθεση βρωμάει …Μουντή θυμίζει…για τους παλιότερους…
    Απιστε Θωμά,καλή σκέψη έχεις .Μπράβο σου,αν δεν είσαι και μπάτσος…

    Α,ναι κάνω πολλά σχόλια…όοοοχι τόσο γρήγορα.Είπα κι εγώ πως θα το πέρναγες το σχόλι επιδοκιμασίας,που δεν είναι στριγγλιά στο …χάος …

  2. Εγώ, πάλι, έχω τις επιφυλάξεις μου, εάν αυτός ο παππούς είναι ο πραγματικός δολοφόνος …
    Και την επιφύλαξή μου αυτήν, την στηρίζω στα εξής λογικά (κατά την προσωπική μου άποψη) επιχειρήματα :
    1) Οι αυτόπτεις μάρτυρες, έκαναν λόγο για νεαρό άτομο ασιατικής καταγωγής, περιφερόμενο ύποπτα στον χώρο τού κοιμητηρίου την συγκεκριμένη ημέρα.
    2) Η Αστυνομία, εξαρχής έκανε λόγο για ενδεχόμενη εμπλοκή στην δολοφονία δύο ατόμων …
    3) Η Αστυνομία έψαχνε για να συλλάβει τον συγκεκριμένο κακοποιό για διαπραχθείσες κλοπές σε Ι.Χ. αυτοκίνητα (ένα από τα οποία ήταν ιδιοκτησίας αστυνομικού), στα οποία βρέθηκαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα.
    4) Ο συγκεκριμένος κακοποιός είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτών και κλοπές, τις οποίες είχε διαπράξει από κοινού με αλλοδαπούς.
    5) Το dna τού δολοφόνου, που ευρέθη στα νύχια τής άτυχης κοπέλας, δεν ταυτοποιήθηκε με αυτό τού Εσσατζανιάν – Σοροπίδη … απλά το δικό του dna ταυτοποιήθηκε με αυτό που ευρέθη και εξετάστηκε στα αποτσίγαρα που ευρέθησαν στον χώρο τού εγκλήματος …
    6) Η τσάντα τής κοπέλας, καθώς και τα ματωμένα ρούχα τού δράστη δεν ευρέθησαν και ούτε πρόκειται να βρεθούν (εφ΄όσον ισχυρίσθηκκε ότι τα έκαψε), για να εξεταστούν και να υποδείξουν με ακρίβεια τον δράστη τής ληστείας και τής δολοφονίας …
    —–
    Και θέτω εγώ ο «αφελής» τις εξής εύλογες απορίες μου :
    – ΄Ηταν ο παππούς αυτός, τόσο σβέλτος και ευέλικτος να αναρριχηθεί στην μάντρα του κοιμητηρίου και να εξαφανιστεί αμέσως ;
    – ΄Ηταν ο παππούς αυτός, ικανός να ακολουθήσει και να φτάσει την τριαντάχρονη κοπέλα που έτρεχε να γλυτώσει από την μανία του ;
    – ΄Ηταν ο παππούς αυτός, που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, ο πραγματικός δολοφόνος ; ή δολοφόνος ήταν κάποιος, νεαρής ηλικίας, συνεργός του, που παρέδωσε στον παππού το κλεμμένο τηλέφωνο τής κοπέλας, για να το προωθήσει στην παράνομη αγορά ;
    ———-
    Επειδή (δικαίως ή αδίκως, θα δείξει) όλοι είμαστε υποψιασμένοι και καχύποπτοι όταν παρακολουθούμε την απέλπιδα προσπάθεια τών πολιτικάντηδων να διαχωρίσουν την εκληματικότητα που παρατηρείται στην Χώρα μας, από την ύπαρξη ορδών λαθρομεταναστών, που δρούν και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι εντός τής Χώρας, εμένα προσωπικά, μου δίνεται το δικαίωμα, να σκεφτώ ότι ο πραγματικός δολοφόνος είναι κάποιος άλλος, σωματικά δυνατότερος και ισχυρότερος τής κοπέλας, ο οποίος, εάν είναι λαθρομετανάστης, «καλύπτεται» για να μην εκτιναχθεί η ήδη ξεχειλισμένη οργή τού κόσμου … Παρακολουθώντας το λιντσάρισμα τού παππού, μπορώ να φανταστώ, τί ακριβώς θα γινόταν εάν στην θέση του, ήταν ένας άρτι αφιχθείς λαθρομετανάστης ή ένας πάλι λαθρομετανάστης άρτι αποφυλακισθείς με τον νόμο Παρασκευόπουλου … φυσικά και ο Εσσατζανιάν – Σοροπίδης, αποφυλακισθείς με τον ίδιο νόμο, τυγχάνει, αλλά η κακή φυσική του κατάσταση, επ΄ουδενί με πείθει ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος, που κατάφερε να ακινητοποιήσει και να κατακρεουργήσει ένα νέο κορίτσι …
    ———-
    Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν ποτέ μάθουμε την αλήθεια … Πάντως εμένα, η ιστορία ενός τοξικομανούς, που αν τού εγγυηθείς στέγη, τροφή και ημερήσια ναρκωτική δόση (έστω και πίσω από τα κάγκελα), με αντάλλαγμα την ανάληψη ευθύνης για κάτι που ενδεχομένως δεν έκανε, εξαγοράζοντας έτσι την σιωπή του, με παραπέμπει σε άλλες σκέψεις («επιτυχία» τών αρχών σε διαλευκάνσεις εγκλημάτων, καθησύχαση του κόσμου για να νοιώθει «ασφαλής», καταστολή τής οργής τού κόσμου για την παράνομη μετανάστευση και την οικονομική επιβάρυνσή του για την συντήρηση τών λαθρομεταναστών, κλπ) …
    ———-
    Πολύ φοβάμαι, ότι η υπεράσπιση του παππού στο δικαστήριο, θα προτάξει τα επιχειρήματα και τίς απορίες μου, οπότε πολύ πιθανόν να κριθεί «αθώος, λόγω αμφιβολιών», με δεδομένο το ότι θα επικαλεστεί το ακαταλόγιστο λόγω χρήσης ουσιών και την αδυναμία του να θυμηθεί και να επαναλάβει σε αναπαράσταση τις πράξεις στις οποίες προέβη (κατά γενικό κανόνα, ο δράσης ειδεχθούς εγκλήματος, πριν ακόμη τού απαγγελθούν κατηγορίες, οδηγείται στον τόπο όπου διεπράχθη το έγκλημα και γίνεται αναπαράσταση, παρουσία δικαστικού λειτουργού & αστυνομικών – πράγμα που δεν συνέβη στην προκειμένη περίπτωση) …
    ———-
    ΄Ιδωμεν …

    1. Είναι πολλοί που σκέφτονται όπως εσύ, δυσπιστούν πάρα πολύ με την συγκεκριμένη σύλληψη, οι συγγενείς είναι απόλυτα λογικό να είναι εξαγριωμένοι παράλληλα με το ισχυρό σοκ, αιφνίδια να σου σκοτώνουν το παιδί αναίτια, μέρα μεσημέρι, το παιδί σου μια κοπελάρα πανέμορφη που πενθεί τον κολλητό της στο μνήμα, όμως όσοι βρίσκονται δίπλα τους και έχουν σχετική σύνεση, θα πρέπει να τους καθησυχάσουν όσο μπορούν, γιατί οι άνθρωποι πονούν ήδη υπερβολικά από το μετατραυματικό σοκ και τέτοιες συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις χειροτερεύουν τον πόνο και κλονίζουν περισσότερο την ψυχική και σωματική τους υγεία, αλλά και για να μην εκπλαγούν αν τελικά ο φονιάς είναι άλλος… Πρέπει οι συγγενείς να φροντίσουν να είναι δίπλα τους συνεχώς ώστε να ειρηνεύσουν το κατά δύναμη, πριν λίγο είδα σε κάποιο άρθρο ότι οι κινέζοι αυτοκράτορες πετούσαν στο πλήθος προκειμένου να ξεσπάσει την οργή και αγριότητα του, τον πιό μισητό γραφειοκράτη, μετά το πλήθος ηρεμούσε..Σκεφτείτε το λίγο..Ο γραφειοκράτης ήταν μισητός στον όχλο αλλά μπορεί να μην ήταν ένοχος για το συγκεκριμένο γεγονός…

      1. ΑΝΤΕ ΠΕΣΤΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕΡΕΣ
        ΑΛΛΑ……..++++++10000000000000000

  3. επαναφορά της θανατικής ποινής, η κατάσταση έχει ξεφύγει

  4. Ο ‘κωλαρακιασ’ έχει να τραβήξει πολλά στην μπουζου….κ αυτός κ ο κωλαρικος του!!!

  5. Καμαρωστε ένα χιμπατζη αλλά τι λέω ο χιμπατζη είναι πιο λογικό ζώο από αυτό το δυποδο κτήνος . Ας ελπίζουμε ότι δεν θα τον αφήσουνε με κανένα νόμο Παρασκευόπουλο.Στη φυλακή να βρούνε κρεμασμένο το τομάρι του

Comments are closed.