ΗΡΘΕ η εκπλήρωση των ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ; – Ο Σεισμός στην Ελλάδα και οι Εβραίοι που ήδη «ερέθισαν» τους Τούρκους – Ακολουθεί η επίθεση…! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΒΗΜΑ

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται ότι έρχονται στα ελληνοτουρκικά. Διαβάστε τα γεγονότα όπως έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες.

Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες μιας κατοίκου, για τον μεγάλο σεισμό που ταρακούνησε το μεσημέρι τη Λέσβο. Δείτε τι αναφέρει η γυναίκα:

«Είμαι 60 χρονών και αυτό δεν το έχω ξαναζήσει… Βγήκαμε όλοι έξω οι κάτοικοι και αυτό το περίεργο που έχει συμβεί, είναι ότι στο λιμάνι μας πήγε ένα μέτρο κάτω η θάλασσα! Τα καράβια είχαν σπάσει και είχαν βγει έξω στο λιμάνι και είχαν αρχίσει να γίνονται δίνες! Αυτό το πράγμα ήταν πρωτόγνωρο!»

Ο Αριστοτέλης Βουλασίτης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στα Βατερά περιγράφει:

«Έχουν γίνει εκτεταμένες ζημιές στα Βατερά. Τα κτίρια που έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια είναι εντάξει. Είχαμε ζημιές στον εξοπλισμό μας, τα ψυγεία, τις οικιακές συσκευές. Βιώσαμε κάτι πρωτόγνωρο, ήρθε στην αρχή ένας αέρας και ένα τεράστιο βουητό και ξαφνικά άρχισαν να φεύγουν καρέκλες, ήταν κάτι τρομερό».

Ένα σημείο το οποίο αναμένουμε και ο Θεός να το σμικρύνει, ευχόμαστε, είναι ο σεισμός και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, μιλούμε για τον χώρο μας, ανάλογοι θα γίνουν και σε άλλες περιοχές. Στην Αμερική δε, λένε ότι θα γίνει κάτι πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο και από σεισμό.

Αμέσως μετά (λέει) θα κάνουν μια επίθεση οι Τούρκοι. Θα εκμεταλλευτούν την απουσία πρόνοιας και δεν θα υπάρχει και κυβέρνηση ¨θα έχετε κυβέρνηση (λέει), αλλά στην ουσία δεν θα κυβερνά¨. Δηλαδή, άμα το δεις αυτό, δεν είναι και πολύ μακριά, εννοώ το να έχεις και να μην έχεις κυβέρνηση, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Και θα κάνουν επίθεση οι Τούρκοι (λέει), αρχικά σε ένα μικρό νησί και μετά σε ένα μεγαλύτερο.

Παλιότερα έλεγαν για τα εξαμίλια και το ερμήνευαν μερικοί λανθασμένα. Γιατί τα εξαμίλια είναι σημείο γεωγραφικό της Ελλάδος και έχει η Ελλάδα περιοχές, μέχρι και κοντά στην Κόρινθο που λέγεται εξαμίλια, χωριό. Όμως ο Άγιος Παΐσιος με τον φωτισμένο του νου, μας είπε τα εξαμίλια είναι τα 6 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης, τα οποία θα γίνουν αφορμή οι Τούρκοι να διεκδικήσουν, αυτό που διεκδικούν τώρα και μας λένε να καταργήσουν την Συνθήκη της Λωζάννης.

Προσπαθούμε για να είναι κόσμος μας προετοιμασμένος, να μην πανικοβάλλεται και να προετοιμαζόμαστε περισσότερο με ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΥΝΑΤΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Να μην πανικοβάλει πολύ τον κόσμο (η επίθεση της Τουρκίας), διότι δεν θα διαρκέσει.., παρά μόνον 3 μέρες, όλοι το λένε αυτό και αυτοί που ζουν και αυτοί που είναι στον ουρανό (οι Άγιοι πατέρες της Εκκλησίας μας). Λίγα πράγματα θα κάνουν οι Τούρκοι, διότι είναι φοβητσιάρηδες, παρ’ όλο που θα είναι εκπληκτικό το θράσος τους..

«Τα σενάρια της άσκησης που θα εκτελεστούν με την συνδρομή 400 Ισραηλινών επίλεκτων μελών των ειδικών δυνάμεων στην Κύπρο, θα είναι επίσης κατάληψη και απελευθέρωση χωριών και διαβίωση σε δύσκολες συνθήκες.

Όλα αυτά «αποτελούν» προοίμιο πιθανών τουρκικών σχεδίων για την Μεγαλόνησο , ειδικά μετά την αποστολή 2 μικρών και ενός μεγάλου αποβατικού στην σύνθεση του «πολεμικού ναυτικού» των κατεχομένων .

Η παρουσία των κομάντος από το Ισραήλ θα είναι εντυπωσιακή, καθώς για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Κύπρο τόσο μεγάλος αριθμός στρατιωτών για σκοπούς άσκησης, από τη γειτονική χώρα»…

H απάντηση της Τουρκίας δεν άργησε να έρθει.

Με μια εξαιρετικά προκλητική κίνηση των τελευταίων ωρών, η Τουρκία προχώρησε σε παράνομες δεσμεύσεις περιοχών εντός του FIR Λευκωσίας και σε αποστάσεις που ξεκινούν από τα όρια των χωρικών υδάτων της Κύπρου, προφανώς σε αντίδραση των κοινών ασκήσεων Κύπρου – Ισραήλ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος».

Μάλιστα, στις δύο παράνομες δεσμεύσεις περιοχών νοτιοδυτικά της Πάφου, περιέλαβε και τμήμα της περιοχής που δέσμευσε με ΝΟΤΑΜ από τα τέλη του περασμένου μήνα η Κυπριακή Δημοκρατία – για τους σκοπούς της κοινής Κυπρο-Ισραηλινής άσκησης(!!)

Συγκεκριμένα, όπως από τις αρχές του μήνα αποκάλυψε με πρωτοσέλιδό του ο «Φιλελεύθερος»,με τις ΝΟΤΑΜ Α0760 και Α0761, η Κυπριακή Δημοκρατία δέσμευσε μεγάλη έκταση της χερσαίας Κύπρου που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του Τροόδους, για ασκήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας. Που θα διεξαχθούν Από τις 7 μέχρι και τις 14 Ιουνίου με πτήσεις σε ύψος μέχρι και 8.000 πόδια.

Η περιοχή (στον χάρτη με αρ.2) ξεκινά ανατολικά από την Ορούντα και φτάνει στα βόρεια της όρια μέχρι την Ευρύχου και από εκεί μέχρι την Χαλεύκα στην Τυλληρία και την Αργάκα όπου είναι το δυτικότερο σημείο της περιοχής δέσμευσης. Από την Αργάκα εκτείνεται προς την Γιόλου και το νότιο όριο της ζώνης της άσκησης επεκτείνεται προς Μαλιά και Κισσούσα και από εκεί στη γραμμή Μονιάτη – Πελένδρι μέχρι το Φτερικούδι, το Μιστερό και την Ορούντα.

Με τρίτη ΝΟΤΑΜ της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Α0762, που αφορά στην περίοδο 7 έως 14 Ιουνίου δεσμεύτηκε επίσης για ασκήσεις πολεμικής αεροπορίας, ορεινή και ημιορεινή περιοχή (στον χάρτη με αρ. 3) από τον Λουβαρά μέχρι τον Αρακαπά το Κελλάκι, το Αρμενοχώρι και την Αψιού. Αφορά πιο χαμηλού ύψους πτήσεις και συγκεκριμένα μέχρι και 4.000 πόδια.

Τέταρτη ΝΟΤΑΜ που αφορά επίσης στην περίοδο 11 έως 14 Ιουνίου, δεσμεύει μεγάλο μέρος της θάλασσας νότια της Κύπρου (στον χάρτη με αρ. 1) σε βάθος μέχρι και 60 χιλιόμετρα από τις ακτές και μήκους μεγαλύτερου των 100 χιλιομέτρων, για πτήσεις στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων σε υψόμετρο κάτω των 3.500 ποδών.

Για την ίδια περίπου περίοδο, δηλαδή από τις 13 μέχρι τις 15 Ιουνίου, η Τουρκία με παράνομες ΝΟΤΑΜ είχε επίσης, «δεσμεύσει» από τα τέλη του περασμένου μήνα, περιοχή βόρεια και νότια του Πενταδακτύλου μεταξύ Λαπήθου – Καραβά και Δικώμου –Κιόνελι, για ασκήσεις χωρίς πυρά, όπως και δύο περιορισμένης έκτασης θαλάσσιες ζώνες στον κόλπο Αμμοχώστου (αρ. 7) στην περιοχή όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες το «Μπαρμπαρός».

Γίνεται λόγος για αεροπορικές ασκήσεις σε υψόμετρο μέχρι τις 6.000 πόδια. Να σημειωθεί ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει εκδώσει ΝΟΤΑΜ χαρακτηρίζοντας παράνομες τις πιο πάνω τουρκικές, ζητώντας από τα αεροσκάφη που πετούν στις περιοχές αυτές να διατηρούν επαφή για να λαμβάνουν οδηγίες από τις υπηρεσίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της Δημοκρατίας.

Ακολούθησαν, μετά και την έναρξη της περιόδου των Κυπρο-Ισραηλινών ασκήσεων, δύο διαδοχικές παράνομες NAVTEX, τις 602/17 και 603/17. Με την 602/17 (στον χάρτη με αρ. 4) «δεσμεύεται» περιοχή 8.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, που ξεκινά από τα όρια των χωρικών υδάτων της Δημοκρατίας νότια της Πάφου και επεκτείνεται στα νοτιοδυτικά. Η παράνομη NAVTEX αναφέρεται σε «επικίνδυνη» δραστηριότητα πολεμικών πλοίων και υποβρύχια δραστηριότητα και υποδεικνύει ότι πρέπει να απομακρυνθούν υποβρύχια και υποθαλάσσια μέσα που πλέουν εκεί.

Στην περιοχή αυτή επικαλύπτει και περιοχή 900 τετρ. χιλιομέτρων (στον χάρτη με αρ. 6) που η Κυπριακή Δημοκρατία δέσμευσε με ΝΟΤΑΜ για τις αεροπορικές ασκήσεις Κύπρου – Ισραήλ, γεγονός που δείχνει την προκλητική τακτική της Τουρκίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το νότιο και ανατολικό όριο της παράνομης ειδοποίησης προς ναυλωμένους, συμπίπτει με τις επίσης παράνομες τουρκικές διεκδικήσεις στην οριοθέτηση της ΑΟΖ της, δηλαδή τμήματα των τεμαχίων 1,4,5 και 6 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Με την NAVTEX 603 η Τουρκία (στον χάρτη με αρ. 5) «δεσμεύει» έκταση περίπου 9.000 τετρ. χιλιομέτρων, νοτιοδυτικά της Πάφου για ασκήσεις με πυρά.

Με τον αριθμό 8 στο χάρτη, η περιοχή δέσμευσης για τα τρισδιάστατα σεισμογραφικά του Ramform Heperion.

Μάλιστα οι Τούρκοι το πάνε και ένα βήμα παρακάτω.

Mε τίτλο «οι Ισραηλινοί θα σώσουν χωριό στην Κύπρο» εάν δεχθεί ένοπλη επίθεση από ξένες κατοχικές δυνάμεις η Hurriyet αναφέρεται στην μεγαλύτερη άσκηση που έχει ποτέ λάβει χώρα με την συμμετοχή 400 Ισραηλινών Sayeret Matkal που είναι οι καλύτερες ειδικές δυνάμεις του Τελ Αβίβ.

«Το Ισραήλ συμμετέχει σε κοινή άσκηση με την “Ελληνο-Κυπριακή Διοίκηση” (έτσι αναφέρουν την Κυπριακή Δημοκρατία) στο πλαίσιο της οποίας 400 Ισραηλινοί κομάντο θα διασώσουν ‘τα χωριά που έχουν καταληφθεί’, με την υποστήριξη ελικοπτέρων» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Οι Τουρκοι επικεντρώνονται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά διεξάγεται κοινή χερσαία άσκηση Ισραήλ -Κύπρου, ενώ μέσα σε 4 μήνες 3 κοινές ασκήσεις έλαβαν χώρα.

Μέχρι αυτή την στιγμή οι ασκήσεις ήταν αεροναυτικές. Πρώτη φορά είχαμε «boots on the ground»

pentapostagma.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Επειδή πιστεύω στο ότι κάποιοι στήνουν τα γεγονότα κ θέλουν να πιστεύομε ότι όλα είναι θέλημα θεού κ τέτοια, προσωπικά δεν τα βλέπω αυτά που γίνονται με προφητολογίες κ θεολογίες, τα αναλύω μέσα μου …Μου Αρέσει να ερευνώ κ να Σκέφτομαι…
    Για τους σεισμούς, μπορούν κ με το HAARP να τους κάνουν (αν θέλει το σύστημα) …Πάει αυτό…
    Αυτό με το, (((οι εβραίοι «ερέθισαν» τους))) …Το αναλύω σαν, (((οι εβραίοι «ανάβουν τα αίματα» για να δημιουργήσουν διχασμό για πολεμικό κλήμα με τους)))…
    Για τις θρησκείες, πιστεύω ότι είναι παρακλάδια του εβραίικου συστήματος, αυτό σημαίνει ότι τα κινούνε όλα όπως θέλουν, μέχρι κ σε διχασμό …Ανάλογος πως θέλουν να στήσουν την ιστορία…
    Όσο για το Κύπρο, βλέπω ότι η Κύπρος προδόθηκε πιο παλιά από κρυφόεβραίους που παριστάνανε τους Έλληνες πολιτικούς, κ τώρα εμφανίζονται εβραίοι στην Κύπρο σαν προστάτες …Μήπως κ ο πρόεδρο της Κύπρου έχει εβραίικες ρίζες…? Μήπως οι εβραίοι είχαν εντοπίσει τον ορυκτό πλούτο από παλιά…? Μήπως από παλιά ήταν στημένο σχέδιο όλο αυτό…? Από που κ ως που οι εβραίοι φέρονται σαν να παριστάνουν ότι ο ορυκτός πλούτος της κάθε χώρας τους ανήκει…? Μήπως νομίζου ότι κ η Γη τους ανήκει…?
    Όσοι νομίζουν ότι η Γη ανήκει στους εβραίους, ας σκεφτούν κάτι πάρα πολύ απλό, της ονομασίες των πλανητών, αυτό τα λέει όλα …Κ πρέπει να καταλάβετε Όλοι ότι η Γη ανήκει στους Ανθρώπους, κ όχι σε ερπετά…

Comments are closed.