ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ για τον Στηβ Κακέτση!!!- Κλείνουν τα πιο γνωστά μαγαζιά του…

Κοινοποίηση:
κακετσης

Δύσκολες ώρες περνάει ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης μετά τη οριστική απόφαση του δικαστηρίου

για το «Kitchen Bar» και το «Θέα». Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο επιχειρηματίας, λόγω χρεών, καλείται να αδειάσει τα δύο μαγαζιά μετά την απόφαση του δικαστηρίου, έπειτα από ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το ΤΑΙΠΕΔ. Όπως λέει ο ίδιος: «Τον χώρο στον οποίο βρίσκονται τα μαγαζιά μου – στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα – τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου.

Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω το χώρο». Ο επιχειρηματίας λέει ότι δεν ήταν απλός ενοικιαστής του χώρου, αλλά επενδυτής. Όπως σημειώνει από το 2011 τα μαγαζιά έκαναν «κοιλιά» με αποτέλεσμα «να μην μπορώ να πληρώσω 450.000 ευρώ ενοίκιο το χρόνο». «Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στο δρόμο;» αναφέρει. [newsbeast]

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το επάγγελμα έκλεισε τον κύκλο του και για την Ελλάδα. Αεριτζήδικο ήταν βγάλατε πολλά λεφτά τα παλιά χρόνια το 80-90% από αυτά μαύρα αφορολόγητα.
    Και όταν λέμε πολλά εννοούμε πάρα πολλά.Αν δεν έκανες τα κουμάντα σου να έχεις κάτι στην άκρη και τα έφαγες όπως κάνουν οι περισσότεροι του είδους σε γυναίκες ακολασίες και δεν ξέρω εγώ τι μην κλαίγεσαι.
    Στην ψάθα να δεις πως ζούσε και ζει η φτωχολογιά.

  2. Παράπονο ας μην έχει…Γλεντοκόπησε τρελά και με κάθε τρόπο ο Στηβ τα προηγούμενα χρόνια…Χόρτασε απ’ όλα στη ζωή του.

  3. Φίλε το επάγγελμα που διάλεξες έχει και τα ρίσκα του. Ας έκανες καλή διαχείριση για να έχεις τώρα. Αυτό το επάγγελμα (αν και κλειστό), έχει πολύ χρήμα.

  4. Distihos. Poli lipithika gia ton Steve K. Ine enas Anthropos me hrisi kardia, kalosinatos ala kati Antzeles pou DEN ehoun besa, kardia ke timiotita para mono pos na tou fai osa ginete perissotera giati ke pali leo distihos, piastike megalo koroido.

Leave a Response