Δολοφονία Οσάμα Μπιν Λάντεν – Τι έγινε στην πραγματικότητα και μας το κρύβουν επιμελώς; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
οσαμα κοντολιζα

Την 1η Μαΐου 2011 ο Οσάμα μπιν Λάντεν σκοτώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις στο Πακιστάν σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αμερικάνου προέδρου. Σύμφωνα με τις στρατιωτικές πηγές των ΗΠΑ ο Οσάμα σκοτώθηκε σε μια έπαυλη έξω από το Ισλαμαμπάντ. Ο Οσάμα ήταν καταζητούμενος για την τρομοκρατική ενέργεια της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στην Αμερική.

Η είδηση στον ημερήσιο τύπο ανέφερε ότι «η σορός σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων στο Αssociated Press και το CNN ρίχθηκε σε άγνωστο σημείο στη θάλασσα αφού πρώτα τηρήθηκαν όλα τα τελετουργικά που απαιτεί η μουσουλμανική θρησκεία», με επίκληση του τυπικού του Ισλάμ πως η σορός πρέπει να ταφεί μέσα σε 24 ώρες. Οι Αμερικανοί εξήγησαν ότι ήταν απίθανο το να βρεθεί μια χώρα που θα δεχόταν το σώμα του για ταφή και ως εκ τούτου επιλέχθηκε η λύση της ρίψης της σορού του στη θάλασσα. Σύμφωνα με άρθρο επιλέχθηκε η ρίψη της σορού στη θάλασσα για να αποφευχθεί να γίνει ο τάφος του προσκύνημα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να μην δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Οσάμα μπιν Λάντεν μετά τον θάνατο του από Αμερικανούς κομάντο. Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, δήλωσε ότι «ο Πρόεδρος αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος δημοσίευσης των φωτογραφιών.

Λάντεν φωτο Κοντολίζα-Λάντεν  φωτο

Η δικαιολόγηση ήταν πως δημοσιευόμενες οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας και να προκαλέσουν έκρηξη βίας. Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφαση του σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Ο Ομπάμα τόνισε ότι «δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ο άνθρωπος που ήταν πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου είχε την τύχη που του άξιζε». Ο Τζέι Κάρνεϊ ανέφερε ότι «η πλειοψηφία των συμβούλων του Αμερικανού Προέδρου αποφάσισαν να παραμείνουν οι φωτογραφίες απόρρητες. Έντονα επιχειρήματα θα μπορούσαν να εκφραστούν υπέρ αλλά και κατά της δημοσίευσης των φωτογραφιών, παρ’όλα αυτά κανένα οπτικό αποδεικτικό στοιχείο από τον θάνατο του Μπιν Λάντεν δεν θα δημοσιευτεί».

Θεωρίες συνωμοσίας
Επειδή δεν δόθηκαν ποτέ φωτογραφίες του νεκρού στη δημοσιότητα (σε αντίθεση με των γιων του) ούτε βίντεο της εκτέλεσής του (όπως έγινε με τον Σαντάμ Χουσεΐν), δεν υπάρχει τάφος του αλλά απορρίφθηκε νεκρός σε μη γνωστοποιημένο σημείο στη θάλασσα, η ταφή του στη θάλασσα έπειτα από την ένοπλη επιχείρηση έγινε σε αστραπιαίο χρόνο (24 ώρες), η αρχική ανακοίνωση για το γεγονός έπεσε σε αντιφάσεις που χρειάστηκε να ανασκευαστούν με δεύτερες ανακοινώσεις, έγινε μπλακάουτ 25 λεπτών που δεν επέτρεψε την καταγραφή της επιχείρησης από τις κάμερες στα κράνη των στρατιωτών της επιχείρησης και δεν δόθηκαν στοιχεία από τα αποτελέσματα της σύγκρισης του DNA του, υπάρχει σκεπτικισμός για την αλήθεια των γεγονότων του θανάτου, έτσι όπως παρουσιάστηκαν επίσημα.

Ο δρ. Paul Craig Roberts. H πακιστανική τηλεόραση είχε επιβεβαιώσει την απάτη με την δήθεν δολοφονία του μπιν-Λάντεν αλλά το γεγονός είχε κρυφτεί από τα “διεθνή Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης”. Την συνέντευξη είχε προβάλει πακιστανικός τηλεοπτικός σταθμός-εθνικής εμβέλειας-σε ειδησεογραφική του εκπομπή, λίγο μετά τα γεγονότα του Μαϊου 2011, χωρίς φυσικά να έχει αναπαραχθεί από κάποιο άλλο δυτικό μέσο.

<<Πρίν να πιστέψετε τα ψέματα της κυβέρνησης σας για την Συρία, θυμηθείτε τα ψέματα της “κυβέρνησης σας” για τα όπλα μαζικής καταστροφής του Saddam Hussein. Θυμηθείτε τα ψέματα για τον κόλπο του Τονκίνο που υπήρξε για τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Θυμηθείτε τα ψέματα για τον Καντάφι και τη Λιβύη. Θυμηθείτε τα ψέματα για την 11η Σεπτεμβρίου τα ψέματα για τις δολοφονίες του Τζον Κένεντι, του Ρόμπερτ Κένεντι και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ>>. Αυτά γράφει στην ιστοσελίδα του ο δρ Paul Craig Roberts ο άνθρωπος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την συνέντευξη ενός γείτονα του φερόμενου ως κρυσφήγετου του μπιν Λάντεν στην εναλλακτική ιστοσελίδα “Information Clearing House”.

Πρόκειται για συνέντευξη του πακιστανού πολίτη Mohammad Bashir ο οποίος περιγράφει τις πραγματικές εικόνες που είδε ως αυτόπτης μάρτυρας της επιχείρησης <<Τζερόνιμο>>, και όχι όπως μας την είχαν περιγράψει τα ειδησεογραφικά Μέσα του συρμού ή της Μαζικής Αποβλάκωσης. Ο δρ Paul Craig Roberts έχει διατελέσει πρώην υπουργός της Αμερικανικής κυβέρνησης για θέματα οικονομικής πολιτικής. Αργότερα εργάσθηκε σε διευθυντικές θέσεις στην Wall Street Journal. Είναι αρθρογράφος στο Business Week, στο Scripps Howard News Service, το Counter Punch το Creators Syndicate, όπως και στο Information Clearing House, απ ‘όπου κι η συνέντευξη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αμερικανοι μια ζωη δειλοι και ψευτες δεν αλλαζουν με τιποτα αλλα τους εκδικειται η φυση δαυτους

    1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ,ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!!ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!! ΟΥΣΤ ΝΟΎΜΕΡΑ!!!!

    2. Ενώ εμάς μας εκδικείται η μαλ@κια μας στο κεφάλι!!!!

    3. Panteli μαλακιες λες!! Αν είναι αυτοί δειλοί όπως εσύ νομίζεις,εμείς τι σκατα είμαστε μπορείς να μου πεις;;; Αντε κάνε καμία αυτοκριτική πρώτα,και μετά να κρίνεις με την άποψή σου και τους ξένους!!!

Comments are closed.