ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ! Πώς μπορείτε να πάρετε προσωρινή επικουρική σύνταξη!!!

Κοινοποίηση:
4

Με μια απλή αίτηση στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) μπορούν χιλιάδες συνταξιούχοι να λάβουν προσωρινή επικουρική σύνταξη, μαζί με όλα τα αναδρομικά της.

Όσοι έχουν καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης και μέχρι σήμερα δεν έχουν εισπράξει τίποτα, μπορούν με μια ηλεκτρονική αίτηση να λάβουν άμεσα το 80% της επικουρικής σύνταξης που δικαιούνται, από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και μέχρις ότου βγει η οριστική απόφαση.

Με άλλα λόγια αν κάποιος ασφαλισμένος δικαιούται επικουρική της τάξης των 180 ευρώ το μήνα (που είναι μια μέση σύνταξη), μπορεί να ζητήσει να εισπράξει την προσωρινή (της τάξης των 144 ευρώ/μήνα) για όσο διάστημα μεσολαβεί μέχρι να δοθούν οι 120.000 περίπου εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις.

Αν μάλιστα η αίτησή του έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο, θα εισπράξει αναδρομικά 1.728 ευρώ (12 μήνες Χ 180 ευρώ Χ 80%).

Μάλιστα το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, το οποίο έχει δημιουργήσει σχετική αίτηση, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να ζητήσουν το 80% της επικουρικής σύνταξης που δικαιούνται από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: