ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ Του ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ-Καλύτερα να ταΐζω ΛΑΘΡΟμετανάστες παρά τεμπέληδες Έλληνες

Κοινοποίηση:
ierwnymos

Διαβάστε την καταγγελία να σας σηκωθούν τα μαλλιά

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ 89,5 FM

Αξιότιμοι κύριοι:

Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σ εσάς τους Αθέους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πρίν από λίγο (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.

Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5!!!

Πιό πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες???

Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.

Κάντε μιά σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ό,τι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παναγιώτα Πεπόνη

Εργαζόμενη του 89,5 FM.TI EXEIS ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Σαν γνησιος Ελληνας θα το πω.Ιερωνυμε η Συριζωνυμε δεν εκφραζεις κανεναν Ελληνα.Αντε και γ@μησου.

  2. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑΡΕ ΤΑ ΞΥΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΘΡΟΝΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΜΕ 40 ΜΑΣΕΛΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ

  3. Ο Ιερόδουλος έχει τιμηθεί με κάτι αστεράκια της μασονίας ειναι πολύ μπροστά.

  4. Πισωγλεντης ισλαμολαγνος κι αυτος ο νεοταξιτης;

  5. ΝΑ ΤΑ’Ι’ΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΡΚΕΤΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ- ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ-ΚΛΗΡΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ.Ο ΚΛΗΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΛΑΟ-ΠΡΟΒΑΤΑ(ΠΟΙΜΝΙΟ)ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΣΑΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ…..

  6. ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ; ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

    Μετά τους ανεκδιήγητους Μπεγλίτη και Βενιζέλο, μεγάλη εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, για τους 2.300 συνανθρώπους μας που αυτοκτόνησαν.

    Ο κ. Ιερώνυμος, αφού έκανε την πολιτική του παρέμβαση λέγοντας πως «την Δευτέρα πρέπει να έχουμε Κυβέρνηση και να φύγει ο εγωισμός», αναφέρθηκε στους αυτόχειρες του Μνημονίου λέγοντας: “Είναι μεγάλη η τραγωδία της κοινωνίας.

    Εμείς, εδώ στην Εκκλησία βλέπουμε καθημερινά δεκάδες ανθρώπινες τραγωδίες. Αυτοί που αυτοκτονούν είναι άρρωστοι. Υπάρχουν και χειρότερα από αυτά που ζούμε. Και μπορεί εμείς οι μεγαλύτεροι να τα δούμε, να τα ζήσουμε. Αλλά υπάρχουν και καλύτερα. Δεν πρέπει να μας πιάσει πανικός δεν πρέπει να χάσουμε την ελπίδα μας. Η καρδιά του Έλληνα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και μεθοδικοί. Έχουμε έναν λαμπρό λαό αλλά τον έχουμε προδώσει. Πρέπει να γίνουμε όλοι πρότυπα”

    Ο Αρχιεπίσκοπος κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για τοκογλυφία σε βάρος της Ελλάδας και τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί η περιουσία της Εκκλησίας. “Τα μνημόνια υπάρχουν από το 1821 μέχρι σήμερα. Είναι εθνική μας αρρώστια αυτή”, πρόσθεσε.

    Ο κ. Ιερωνυμος μίλησε και για τους μετανάστες και είπε πως η Εκκλησία οφείλει να τους προσφέρει φαγητό. “Πρέπει να σεβόμαστε την προσωπικότητα του άλλου. Ένας άνθρωπος έγινε μαύρος. Ωραία τι να κάνουμε να τον σκοτώσουμε;

    Δεν πρέπει να κάνουμε οπαδούς. Μόνοι μας έχουμε καταστρέψει την κοινωνία. Ξέρω ότι είναι ένα πρόβλημα οι μετανάστες.

    Αλλά δεν τους έφερα εγώ. Κάποιοι άλλοι έχουν καθήκον να τους διώξουν, αν είναι παράνομοι. Εγώ έχω καθήκον να τους δώσω ένα πιάτο φαγητό. Δεν θέλουμε να είναι εδώ πέρα , να πάνε στα σπίτια τους, αλλά όσο είναι εδώ δεν μπορούμε να τους αφήσουμε χωρίς φαγητό.

    Υπάρχουν και αυτοί που έμπλεξαν με τα ναρκωτικά. Αλλά προσπάθησαν και έδιωξαν αυτή την αρρώστια. Δεν με στενοχωρεί κι ούτε με νοιάζει όταν λένε ότι είμαι άθεος”.

    https://makeleio.gr

  7. Στη συνέντευξη που παραχωρήσατε στο ΒΗΜΑ (8/2/2009), με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή σας στον αρχιεπισκοπικό “θρόνο”, είπατε κάποια πράγματα που χρήζουν διευκρινίσεων. Από την αρχή είχατε δώσει την εντύπωση ενός σεμνού και ταπεινού ιεράρχη, αν και ήσασταν προκλητικά απών σε “φλέγοντα” κοινωνικά προβλήματα, όπως τα τραγικά “Δεκεμβριανά” του 2008.

    Σχετικά με τον “Oρθόδοξο” πατριωτισμό, εκφραστήκατε μάλλον απαξιωτικά. Όμως αυτό δεν αρμόζει σε προκαθήμενο μιας Εκκλησίας που διατελεί σε θανάσιμο εναγκαλισμό με την Πολιτεία. Είπατε συγκεκριμένα: «Επειδή ακριβώς πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς συγκινούνται με έννοιες όπως η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια, έχω διαπιστώσει ότι τούτο ως σύνθημα προσφέρεται ως μέσον και τρόπος για την ανάδειξη άλλων σκοπιμοτήτων. Τούτο, δεν με συγκινεί, αυτό το σύνθημα. Τα πραγματικά προβλήματα της Εκκλησίας είναι άλλα και είναι τεράστια». Προφανώς με τη δήλωσή σας αυτή θέλατε να διαχωρίσετε τη θέση σας από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα. Με εκπλήσσει όμως που το τρίπτυχο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» δεν σας συγκινεί! Άραγε ποια από τις τρεις λέξεις σας κάθεται στο στομάχι; Βέβαια, είπατε και κάτι άλλο στη συνέντευξη που σχεδόν μου λύνει την απορία.

    Τι είπατε; Να σας το θυμίσω: «Πολλά από αυτά που περιγράφουμε σήμερα με τον όρο “παγκοσμιοποίηση” έχουν ξαναγίνει στην Ιστορία. Παγκοσμιοποίηση το λέμε σήμερα, κάποτε το έλεγαν Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ακόμα θα έλεγα και οι εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου.( …;) Επομένως η παγκοσμιοποίηση δεν είναι καινούργιο φαινόμενο που πρέπει να μας πανικοβάλλει.( …;)» Ώστε λοιπόν η παγκοσμιοποίηση δε σας φοβίζει! Ούτε αναρωτιέστε από ποιους και για ποιο λόγο επιβάλλεται; Για το καλό μας; Και πώς υλοποιείται μια παγκοσμιοποίηση-αυτοκρατορία στους λαούς, κύριε Ιερώνυμε; Μετά βαΐων και κλάδων ή με σκοτεινές μεθοδεύσεις οικονομικής κρίσης και την απειλή των όπλων; Αυτό δε σας πανικοβάλλει; Και δεν ανησυχείτε που αυτή η “παγκοσμιοποίηση” θα περιορίσει πολλές ελευθερίες και θα καταπατήσει ανθρώπινα δικαιώματα, πράγμα που θα έχει σαν συνέπεια λαϊκές εξεγέρσεις και αιματοχυσίες;

    Στη συνέχεια είπατε, «Τις ξέρω τις απόψεις αυτές και τις σέβομαι, ως έκφραση του δικαιώματος των ανθρώπων στην ελευθερία της γνώμης. Τους παρακαλώ όμως να σεβαστούν και εκείνοι τις δικές μου.» Και ποιες είναι οι δικές σας απόψεις για το τρίπτυχο “Πατρίδα , Θρησκεία, Οικογένεια”;

    Μαρία Σεφέρου

  8. Συμπατριώτισσα Παναγιωτα,έφαγαν τον Χριστόδουλο κ έβαλαν το ανδρείκελο στη θέση του για να προωθησουν τα σχέδια τους. Κ πολύ άργησαν. Κ το ξέραμε. Κ τι κάναμε ; Κλείνουμε τα μάτια Αυτοί όμως προχωράνε Σε λίγο που θα φέρουν κ την κάρτα πολίτη κ τα άλλα τι θα κάνουμε; Γιατί ‘κοιμόμαστε ‘;;; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να κουνηθουμε; Τι θα λέμε μετά ,ότι δεν ξέραμε ;; Αφού ξέρουμε Κ βλέπουμε κ την σπουδή με την οποία υλοποιούν !!!

  9. Το θλιβερό είναι ότι η επιστολή εφόσον απευθύνεται στους … “Άθεους” μάλλον τελικά απευθύνεται στην … άθεη “κυβέρνηση”.
    Άσχετα του ποιες είναι οι δικές μου θρησκευτικές πεποιθήσεις, είτε δηλαδή συμφωνώ με την κυρία είτε όχι, νομίζω ότι το να απευθύνεται στα άτομα που δυστυχώς τυγχάνουν να κυβερνάνε εδώ κι ένα χρονικό διάστημα είναι εντελώς μα εντελώς άτοπο. Αυτοί που θα την ακούσουν μάλλον δεν “δηλώνουν” άθεοι και σαφέστατα δεν είναι το επιτελείο του Τσίπρα.

  10. “σ εσάς τους Αθέους”

    Και που ξέρει πως σε αυτούς που απευθύνεται είναι άθεοι όλοι ;

  11. Αυτοί ξεβρακώνονται από μόνοι σιγά σιγά, έτσι μπας κ αφυπνιστούν οι σκλάβοι…
    Ε ρε κ να κατέβαινε ο Χριστός θα σας είχε πάει το σκατο στην κάλτσα θα σας κατάστρεφε την όλο το εμπόριο, της θρησκείες, κ της εκκλησίες, οι Χριστιανοί δεν θα τον γνώριζαν, θα τους λέγατε ότι είναι ο Αντίχριστος (έχετε προμελετήσει τι θα τους πείτε) κ θα στρεφόντουσαν εναντίον του, επειδή δεν κατάλαβαν ποτέ τι πραγματικά δίδαξε κ έχουν πέσει στης παγίδες που τους βάλατε… Το που το πηγαίνετε κ τι ρόλο βαράτε σας έχουμε πάρει χαμπάρι… Ο Χριστό μας ήθελε ελεύθερους, κ εσείς πάντα μας είχατε σκλαβωμένους…

    1. Η τέχνη της εξαπάτησης, που την έχουν μάθει καλά για την ακρίβεια την σπουδάζουν (οι πολιτικοί)! Εναλλαγές ρόλων με μοναδικό σκοπό την διχόνοια, την διαίρεση, το μπέρδεμα του λαού, ώστε πάντα να ελπίζει σε ένα μέλλον καλύτερο που όμως αυτοί δεν θέλουν να δώσουν, γιατί ο σκοπός τους είναι ο αφανισμός μας. Τέλος, υπάρχει μόνο μία οδός σωτηρίας από το σύστημα αυτό, η συνέχεια στο video.

      https://www.youtube.com/watch?v=Vz5rtY8tZDU

  12. αν ειπε ετσι, να αφοριστει!!!!!!! Ανθέλληνες δε θέλουμε στην κεφαλή της Εκκλησσίας!!!

  13. Έρχεται η πύρινη ρομφαια για όλους τους τραγουςγια αυτούς που ,προσκυνούν μέσα τους την τραγομορφη παρουσία αυτούνου που τους καθοδηγει υπό το κάλυμμα του (κ τη βεβήλωση)του ρασου.

  14. Ναι ρε αφορισμένε, από τη δούλεψή σου ταϊζεις τους λαθραίους.
    Άει στο αγύριστο και ακόμα παραπέρα. Ντροπιάζεις το ράσο σου.

  15. Ντου στα παγκαρια και τα λεφτα που δινουν οι κωλογριες θεουσες να πανε σε φτωχους και σε αστεγους,αλλα μονο σε ελληνες

  16. “Θα ρθει καιρός που οι κληρικοί δεν θα ξέρετε αν είναι πολέμιοι ή πολέμαρχοι του θεου” είχε ειπωθεί πριν πολλά πολλά χρόνια από έναν Άγιο της Ορθοδοξία μας!!! Σχόλιο:να ήταν μόνο ο Ιερώνυμος καλά θα ήταν… Είναι πολλοί “μεγάλοι” της πολιτικής και εκπρόσωποι (δήθεν) της εκκλησίας που βαλανε μια τζιφρα ξεπουλώντας θρησκεία παιδεία!δεν είναι της παρούσης απλά ας κρατήσουμε όλοι μια ημερομηνία 1/06/2016!! Το τωρινό μνημόνιο έχει πολλά πολλά που θα τρίβετε τα μάτια σας!!!Χίο κράτα ότι έγραψα κ ψάξε λίγο το θέμα να ενημερώσεις τον κόσμο (και να προετοιμάσεις) που σε τιμάει με την παρουσία του σε σελίδα κ εκπομπή!!

  17. ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ…..Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ…

  18. παπα απο τους φορους μας πληρωνεσαι,και απο τα κερια των πιστων,οι αλλοθρησκοι ποτε δεν ηρθαν στην εκλησια να αναψουν ενα κερι,παρε πισω την κουβεντα εστω και αν προσβαλες εναν ελληνα!

  19. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΦΑΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ
    ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

  20. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ <>. ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ…………………….

  21. κι αυτός στη λίστα με τους προδότες του έθνους. Σημειώνετε. Ακου καλύτερα να ταίζει τους λαθρομετανάστες παρα τους Έλληνες. Εσένα τόσα χρόνια ποιός σε πλήρωνε και σε πληρώνει παπά? Έ? Οι λάθρο? Λαμόγια του κερατά…

  22. ΔΥΣΤΙΧΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ.—Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΡΩΤΑ , ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ , ΑΠΟΘΕΙ ,ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΩΝ .

  23. Αυτόν ποιος του δίνει φαγητό δηλαδή οι λαθρο;; Να πάει να τους ταισει στην χώρα τους…..
    Αιντε στον…….

Comments are closed.