ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ: Βρείτε τα μόνοι σας με την Τουρκία για τους δύο στρατιωτικούς!

Κοινοποίηση:
sto

Νίπτει τας χείρας του πετώντας το μπαλάκι σε Ελλάδα και Τουρκία ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σχετικά με το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σε δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu και σε σχετική ερώτηση, ο Γενς Στόλτενμπεργκ απάντησε: «Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία».

Στην ίδια συνέντευξη, ο ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «η Τουρκία συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ».

«Η Τουρκία συνεισφέρει στη συλλογική μας ασφάλεια, στις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Την ευχαριστώ για αυτό» πρόσθεσε, ενώ αναφορικά με την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στη Συρία, ο Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι είναι θεμιτές οι ανησυχίες της Τουρκίας για την ασφάλειά της.

Στον Κουβέλη οι οικογένειες των δύο στρατιωτικών

Νωρίτερα σήμερα, οι γονείς των δύο στρατιωτικών συναντήθηκαν με τον νέο αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, στη Λέσχη Αξιωματικών Ορεστιάδας.

Η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ, Δημήτρη Κούκλατζη, ρώτησε τον κ.Κουβέλη: ««Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ», χωρίς, ωστόσο, να πάρει κάποια απάντηση στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.

Ο Φώτης Κουβέλης είπε στη μητέρα του φυλακισμένου για 13η ημέρα λοχία ΕΠΟΠ ότι «είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλουμε».

«Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε. Η διαβεβαίωση μας προς εσάς είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά» είπε επίσης ο κ. Κουβέλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΣΤΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ……. ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΤΖΑΜΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΗΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΙΝ ΕΞΕΔΡΑ……ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ………ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΗΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Leave a Response