ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ! Το Πακιστάν σηκώνει φράκτη για να προστατευθεί από τους Αφγανούς πρόσφυγες… ΝΑΙ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!

Κοινοποίηση:
Pakistani soldiers stand guard at newly erected fence between Pakistan and Afghanistan at Angore Adda, Pakistan Wednesday, Oct. 18, 2017. Pakistan's military says new fencing and guard posts will help prevent militant attacks. (AP Photo/Mohammad Yousaf)

Ενώ το αμερικανικό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν των Τσίπρα και Καμμένου έχει ανοίξει διάπλατα «πόρτες και παράθυρα» για να μπουκάρουν τα «προσφυγάκια» (πολλά εκ των οποίων προέρχονται από το μακρινό Αφγανιστάν), το γειτονικό του Αφγανιστάν, Πακιστάν έχει αρχίσει να κατασκευάζει έναν φράχτη κατά μήκος των συνόρων του με το Αφγανιστάν, για να μην δέχεται… απρόσκλητους και ανεπιθύμητους επισκέπτες.

 

Μάλιστα, εκπρόσωποι του πακιστανικού στρατού  οδήγησε μια ομάδα ξένων δημοσιογράφων στη μεθόριο για να τους παρουσιάσουν την πρόοδο που έχουν κάνει από τον Μάρτιο, όταν ανακοινώθηκε η έγερση του φράχτη.

Με ύψος περίπου τρία μέτρα και συρματόπλεγμα, ο φράχτης έχει κλείσει πολλά τμήματα από τα περίπου 43 χιλιόμετρα που είναι το μήκος των συνόρων στις ορεινές περιοχές των φυλών στο Βόρειο Ουαζιριστάν και το Νότιο Ουαζιριστάν.

Κι όπως δήλωσε Πακιστανός αξιωματούχος από το μεθοριακό φυλάκιο Χαμζα ντε Ανγκούρ Άντα: «η ανέγερση του φράγματος αποτελεί ιστορική αλλαγή σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των συνόρων. Δεν θα υπάρχει ούτε εκατοστό των συνόρων που δεν θα παρακολουθείται ως τον Δεκέμβριο του 2018. Όταν τον τελειώσουμε, αν το θέλει ο Θεός, θα είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα, ότι κανείς δεν θα μπορεί να τον περάσει».

Τα σχόλια δικά σας…

ΠΗΓΗ: ethnikismos.net

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: