ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΆΣΟΥΝ! ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ τον ΤΣΙΠΡΑ, με ΛΟΓΙΑ του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, σε ένα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΙΑ!!!

Κοινοποίηση:
Alexis-Tsipras-2

Το βίντεο “ο Αλέξης μιλούσε υπέροχα” είναι

πρωτοβουλία μελών του Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας. Ξεφτιλίζει τον Τσίπρα με τα ίδια τα λόγια του Πρωθυπουργού. Για να δείτε ότι ακόμη ένας Πρωθυπουργός ξεπουλήθηκε στους τοκογλύφους, Και δυστυχώς ξεπουλάει την Ελλάδα και τον λαό στους εγκληματίες-δανειστές.

Ο Δ. Καζάκης το είχε προβλέψει από πολύ νωρίς και είχε προειδοποιήσει με κάθε τρόπο. Όχι γιατί είναι προφήτης, αλλά γιατί αποδείχτηκε διαβασμένος…Όπως λέει όμως και ο λαός μας, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Κόμματα, συνιστώσες και πλατφόρμες, δεξιές κι αριστερές,
    όλα βούλιαξαν στο ψέμμα, πάνε οι κόκκινες γραμμές!
    Με σακκίδια στην πλάτη στις Βρυξέλλες τρέχανε,
    σύνοδοι, διαπραγματεύσεις, κι όλο …YES ελέγανε!
    Η γλυκιά η εξουσία, πωπωπώ τους …τρέλαινε!
    Βαρουφά και Τσακαλό με Ντάισεμπλουμ σέρναν χορό!
    Στης Βουλής την παραζάλη φόροι έρχονται μεγάλοι!
    της ΤΙΒΙ οι παπαγάλοι τους χειροκροτούν και πάλι!
    ΔΝΤ και Τριανδρία μας εφάγαν τα θηρία, πρώτη φορά αριστερά κι έκλεισαν την συμφωνία!
    Πάρε κόσμε …όσο όσο ξεπουλάμε, την Εθνική μας περιουσία!
    Μήν τους πιστεύεις πια Λαέ, το ΟΧΙ πάντα το κάνουν Ναί!!!

  2. Αλήτη τσιπρακο παλιοψευταρα στα 50μου με αναγκάζεις να φύγω στο εξωτερικό για δουλειά με τρία παιδιά.Καταραμενος να είσαι παλιοψευταρα προδότη δωσιλογε.Αυτα που βιώνω να έχεις χρόνια να τα βλέπεις να τα βιώνουν τα παιδιά σου.ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΣΙΠΡΑ.

  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Α Π ΑΥΤΟΥΣ ?

  4. Βλέπετε ; Ο Τσίπρας ήταν αυτός που τα έλεγε.
    Δυστυχώς όμως, δεν τον άκουγε ο ΣΥΡΙΖΑ.

  5. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΔΙΑΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΠΕΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΑΠΑΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

  6. Μεγαλε προφιτη.
    τι να φτουριση μπροστα σου ο Παισιος?

  7. Ολα τα εδωσες παλιοπουτανας γιε ξεπουλησες τη χωρα αθεε τσαρλατανε.
    Να καταργηθει η αριστερά και να τους κοψουν τα χερια ολα τα απλυτα αναρχοκουμμουνα που θα πετάξουν πέτρα ή μολοτωφ.Ολοι στηωλ στενη ή εκτελεση στα 3 μετρα για εσχατη προδοσία για παραδειγματισμό.

  8. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ! ! ! ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΎ, ΌΤΑΝ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΟΤΆΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ! ! ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ……ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ! ! ! ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ! !

  9. Να θαψεις τα γεννηματα σου παλιοπουσταρε μασκαρα!!!!

  10. Ο Τσίπρας είναι όργανο της ΝΤΠ, όπως και όλοι τους. Στο υπερμνημόνιο που υπέγραψαν όλα τα κράτη και η Ρωσία και όλα τα ορθόδοξα Πατριαρχεία και το Άγιο όρος, με το οποίο καταργείται το άβατο του Αγίου Όρους και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για πλήρη ένωση της ορθόδοξης Εκκλησίας μας με τους αιρετικούς Λατίνους και άλλους, αναφέρεται ότι ο Ροκφέλερ, ο Σόρος και ο Ρότσιλντ ήθελαν να αναλάβει ο Τσίπρας. Επιθυμούν αριστερές κυβερνήσεις, όπως τώρα φέρνουν τον Μαρκόν στη Γαλλία.Αυτό το Τραπεζίτη, το όργανο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, και του Ρότσιλντ και τον προώθησαν να γίνει Πρόεδρος της Γαλλίας και οι Γάλλοι τυφλωμένοι των ακολουθούν και δεν βλέπουν ότι αυτός είναι η καταστροφή η δική τους και όλης της Ευρώπης, διότι ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από τις Τράπεζες.Στόχος τους βέβαια είναι να χτυπήσουν τον Πούτιν, αλλά και όλη η Ευρώπη θα δεινοπαθήσει. Το ότι ο Τσίπρας είναι δικός τους φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ο Τσίπρας πήγε στο Πάπα και υπέβαλε τα σέβη του, στον αρχηγό της παγκόσμιας θρησκείας και αυτός έδωσε το χρίσμα για να εκλεγεί και μετά τον έστειλε στην Κωνσταντινούπολη, στον Πατριάρχη και στο Άγιο Όρος. Αλλά μήπως δεν είχε πάει και στο Ντάλας του Τέξας, όπου είχε συνάντηση με τους Σόρος, Ροκφέλερ. Έτσι είναι η αριστερά τη φέρανε για να περάσει αυτά που δεν μπόρεσαν να περάσουν οι άλλοι. Το ίδιο γίνεται αυτή τη στιγμή και στη Γαλλία. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Ολάντ και το ολοκληρώσει ο Μακρόν, ο Τραπεζίτης

  11. Όποιος ξαναφήσει αυτόν τον αρχυψευτη αυτό τον ξεδιάντροπο είναι για φτύσιμο
    Ο ποιο ελεεινός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα
    Τόσο ψέμα τέτοια ειρωνεία τόσος κομπασμός δεν έχω ξαναδεί
    Έχει ξεπεράσει κάθε όριο μας θεώρει τελείως ηλίθιους

  12. ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ .
    Ο ΑΙΣΧΡΟΣ , ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑ΄ΣΤΑΡΔΑ΄ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ .
    ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ( ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ , ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ , ΠΕΘΑΝΑΝ , ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ) . ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

  13. αιντε ρε Μ@λακα τσιπρα παλιο Καραγκιοζη!!!!

  14. Ο Μητσαρας το ειχε προβλέψει αλλα παρ ολα αυτα παρακαλουσε τον Τσιπιριπο οπως το ελεγε αργοτερα να κανουν απο κοινου κατι κ οταν αυτοι δεν δέχτηκαν γιατι ειχαν πάρει προφανώς την διαβεβαίωση απο τις λεσχες που προσκυνάνε ΟΛΟΙ, οτι θα ειναι η επομενη κυβέρνηση τον εγραψε κανονικά κ απο τοτε το ΕΠΑΜ κ ο Καζακης αρχισε την πολεμικη γιατι τον πεταξαν εξω απο το μεγάλο φαγοπότι. Μεχρι τοτε ομως καλλιεργούσε αυταπάτες στον κοσμο οτι θα μπορουσαν ολοι μαζι να κανουν κατι κ οτι ο Τσιπρας ηταν αντιμνημονιακος. Το ιδιο εκανε κ στις πρωτες κ τις δευτερες εκλογες που δεν κατέβηκε καν για να μην κοψει ψήφους απο τον αρχιδοσήλογο κ το αιτιολόγησε οτι αφου ο κοσμος θελει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τον αφήνουμε να ζήσει το παραμυθι του(;)

  15. Ου να χαθείς επαγγελματία πατριδοκάπηλε γερμανοτσολιά!

  16. α ρε αλητη μακαρι να καεις στην κολαση αθεο κοπροσκυλο

    1. Προσωπικά βλέπω ότι δεν διαφέρει πολιτικά από αυτούς που λένε ότι πιστεύουν στις θεολογίες, μη ξεχνάς το πόσο ψεύτες κ απατεώνες ήταν κ οι προηγούμενοι. Η ίδια φάρα κρύβετε πίσω από όλους αυτούς που συνεχίζουν τα σχέδια ο ένας μετά τον άλλον, κ ας μας παριστάνουν τους διαφορετικούς για να μας διχάζουν για να μη καταλαβαίνουμε κ από πάνω ότι κινούνται από την ίδια φάρα… Μας κάνουν να νομίζουμε ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, αλλά όλοι εκείνοι προέρχονται από την ίδια αφετηρία, είναι σαν να μας βάζουν να επιλέγουμε κάτι από διαφορετικά πράγματα, αλλά εξυπηρετούν το ίδιο σχέδιο, κ ότι κ να λένε από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι συνεχίζουν τα σχέδια του κάθε προηγούμενου… Κ κάτι άλλο που βλέπω είναι ότι στον ίδιο θεό πιστεύουν όλοι εκείνοι που εκτελούνε τα σχέδια, κ ας το παίζουν άθεοι ή θεολόγοι…

  17. ΤΟ ΔΥΔΙΜΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ , ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ . ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ . AΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΜ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ .ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ .

Comments are closed.