ΔΕΙΤΕ την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή που καθήλωσε το βουλευτικό σώμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasidiarhs.medium


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Προσευχησου να μην ελθη ποτε η στιγμη να θυμηθης τα λογια μου.Σου μιλω για Πατριδα, μου απαντας με κομμουνιστικα τσιτατα του περασμενου αιωνος,ο Θεος να βοηθηση να μην ζησης οτι εζησαν οι Σερβοβοσνιοικαι οι Σερβοι του κοσσοβου,χωρις Παστριδα δεν εχεις τιποτα.

  2. ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ουτε οι βαρκες πνιγωντε εαν ομως τους ανοιξεις τρυπες εσυ θα πνιγης.πιστεψε με αγορι μου επειδη υπηρετησα σε χωρα που οι κατοικοι της δεν ειχαν Πατριδα να ευχεσαι να μην το ζησης κατι τετοιο.Πανω απο ολα η Πατριδα χωρις αυτην πιστεψε με δεν εχεις τιποτα.

    1. Βαρκα φιλε δεν είναι η αψυχη “πατριδα” αλλα οι συνανθρωποι σου που εχουν την διαθεση να σε βοηθησουν ασχετα από εθνη, χρωματα και θρησκείες.
      Μην ξεχνας ότι ο ομοεθνης και ο συμπατριώτης σου είναι που αυτή τη στιγμη πλουτιζει σε βαρος σου.

  4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κινδυνευει η Πατριδα μου απο τον Χιτλερ?μηπως προκειται να εισβαλη?απο τους Τουρκους κινδυνευεις και απο το συνταγματικο τοξο που ξεπουλαει την Πατριδα σου,αυτο δεν μπορεις να το καταλαβης?ασε παιδακι μου τους Ναζι και τις μπουρδες του συνταγματικου τοξου που σε κοιμιζουν και δες την αληθεια,εαν χαθη η Πατριδα σου θα χαθης και εσυ μαζι της.

    1. Οι πατριδες ουτε υποφερουν, ουτε πεινανε ουτε κινδυνευουν.
      Οι ανθρωποι είναι που κινδυνευουν από τους φασιστες που στερουν ελευθεριες, φυλακιζουν , βασανιζουν, εξοριζουν, εκτελουν και καταστρεφουν τις ζωες οσων δεν γουσταρουν.

      1. Τα τζιχάντια είναι καλά όμως που παίρνουν κεφάλια εεε;

  5. Εαν πληρωνεστε για να γραφετε σχολια κατα του Ηλια ειστε μεν προδοτες αλλα ας πουμε οτι το καταλαβαινω εαν οχι τοτε ειστε βλακες και αξιοι της μοιρας σας.Τι δεν σας αρεσει βρε κομμουνια?

    1. Δεν μας αρεσει που ειστε νεοναζί , ταγματασφαλίτες.
      Πειραζει?

      1. γιατι τι κακο εχουν ολοι αυτοι που λες? νομιζεις μας προσβαλεις? χαχα ελεος…

        1. Όχι βεβαια. Δεν νομιζω ότι ενας νεοναζί εχει την ευαισθησια, το φιλοτιμο η το μυαλο για να προσβληθεί.

      2. εσενα σου αρεσει δηλαδη που εισαι φασιστας, ψευτοανθρωπιστης και πρεζακιας; φυσικα ολα που λες για ναζι και ταγματασφαλιτες ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας σου, την οποια φαντασια σου την ελεγχουν αυτοι που σε καθοδηγουν ρε προβατο.

  6. Αριστεροι και δεξιοι καλοβολευμενοι στο να κρινουν την χρυση αυγη γιατι βγαζει ολο τον πατριοτισμο της ,αλλα ευχομαι οταν απολυθουν οι μαμαδες σας και οι μπαμπαδες απο το δημοσιο να συνηθηζεται την ιδεα στο να τρωτε μακαρονια 29 μερες τον μηνα και μια μερα κρεατος μονο,και πλεον να θεωρειται κωλοφαρδια οτι ακομη υπαρχουν οι συνταξεις των 1100 ευρω που θα πεσουν στα 836 ευρω κατα τα αλλα η χ.α σας ενοχλει.Δικαιωμα σας τι να ψηφισετε,οταν σε λιγο καιρο θα βγει προγραμμα να παιρνεις και ενα μεταναστη στο σπιτι σου και να του παραχωρεις ενα δωματιο να ειναι στολισμενο με στυλ ισλαμισμου ε στο τελος δεξου και το προγραμμα εθελουσιας παραχωρησης απο την οικοια σου παιρνοντας 2000 ευρω και να κοιμασαι στα παγκακια

  7. ΡΕ ΗΛΙΑ ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ

  8. Ότι καί νά γίνει, τό απόστημα δέν μπορεί νά θεραπευθεί…Η Λερναία Ύδρα…μέ τά 300.000.000…κεφάλια..δέν μπορεί εύκολα νά εξολοθρευθεί…!…Βρισκόμαστε στήν τροχιά τών σύγχρονων Σόδομων & Γόμορων.!…

  9. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

  10. Νομίζω είναι κοινός τόπος, ότι κανείς δεν επικροτεί την λογική ‘όταν διαφωνώ μαζί σου θα σε σκοτώσω’ που πρεσβεύουν τα απολυταρχικά καθεστώτα (και πιθανότατα και η άποψη της Χρυσής Αυγής όπως και του ΚΚΕ – ας μην έχουμε καμία αμφιβολία). Ωστόσο, με νηφαλιότητα, ας μας πει κάποιος αν διαφωνεί σε αυτά που λέει ο Κασιδιάρης για την διαπλοκή και τη διαφθορά των υπολοίπων ‘καθώς πρέπει’ κομμάτων – εκτός αν τελικά το θέμα είναι ποιος λέει κάτι και όχι τι λέει (αυτός που εκτιμούμε τα λέει όλα σωστά, ενώ αυτός που δεν εκτιμούμε τα λέει όλα λάθος – η κλασσική παιδική αντίληψη των Ελλήνων…) Οπότε σε σχέση με αυτό, όποιος προτιμάει την τωρινή δημοκρατία, όπου υπογείως γίνονται όλες οι διαπλοκές μεταξύ συμφερόντων και στην πράξη διαλύεται ο κοινωνικός ιστός, αφελληνίζεται η χώρα με γοργούς ρυθμούς, χάνεται κάθε αξία στο βωμό του χρήματος κλπ., ας ψηφίζει τα καλούμενα δημοκρατικά κόμματα και ας υπομένει καρτερικά τη μέρα που θα χάσει τα πάντα γύρω του.

    1. ρε φιλε ηδη δε μας σκοτωνουν χτιζοντας τζαμια κ εποικιζοντας τη χωρα??? επιεδη το κανουν αθορυβα κ δεν αντιδραει κανενας?…..εχεις τη λογικη του ραγια κ του νεοταξισμου απλα….ζομπι. επειδη δεν αντιδραει κανενας τους βλεπεις να εινα ιτοσο ηρεμοι…. τι απολυταρχικα καθεστωτα λες…τωρα ζουμε ενα… ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΡΕ?? ΠΨΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ??? τι κλασσικη παιδεις λες ρε τρομπα??? οταν ερχοντουσταν οι Περσες..οι αρχαιοι ελληνες ελεγαν για την κλασσικη παιδεια? ΤΙ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ. ΤΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΧΑΧ ΤΙ ΑΠΟΛΟΓΗΣΕ? ΟΛΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΛΑΜΕ. ΝΑΙ,ΡΕ ΘΑ… ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ…… TOYS ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΧ ελεος… ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

  11. Συγχαρητήρια Ηλία
    Να ζήσεις χίλια χρόνια έτσι θα έπρεπε να είνα όλοι οι βουλευτές να αγαπούν την Πατρίδα, να γνωρίζουν Ιστορία,να μιλούν σωστά την Ελληνική γλώσσα,να είναι εργατικοί.Παρακολούθησα τις συνεδριάσεις της προηγούμενης Εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και ΜΜΕ ήταν ο μόνος που με ακλόνητα επιχειρήματα τους έστησε όλους στον τοίχο.Κρίμα τόσος κόπος να πάει χαμένος! Αλήθεια πόσο διαφορετική θα ήταν η Αθήνα μας αν είχε εκλεγεί Δήμαρχος ο κ.Κασιδιάρης!

  12. Ο Λίας βγαίνει
    να μιλά,τρανό το λόγο βγάζει
    κι έτσι του Τσίπρα τ’άπλυτα στη φόρα πάντα βγάζει.
    Αποκαλύπτει σκάνδαλα,κλεψές μα και ρεμούλες
    και ρίχνει το αμπέχονο πάνω στις κυριούλες.
    Ο Τσίπρας μας ξεπούλησε με τ’άλλα τα ρετάλια
    κι έτσι τη χώρα έφερε σ’αυτά τα μαύρα χάλια.
    Μα ο Λίας ξέρει χίλιους δυο τους τρόπους να μιλήσει
    κι έτσι το γόρδιο δεσμό κι αυτός θα τον ελύσει.

  13. Πολλοί που τον ψηφίζουν τον ψηφίζουν γιατί αντιπροσωπεύει τις ιδέες μας τις σκέψεις μας ενος τρόπου ζωής που δεν θέλουμε να μας αλλάξουν …μπορεί να μην ταιριάζουν τα χνωτα μας αλλά η ιδεολογικοί μας δεσμοί μας ενώνουν

  14. Δεν ειμαστε ναζι. Στον αγκυλωτο σταυρο που σας κανουμε

    1. ακομα εδω εισαι μωρη πιπίτσα? τραβα λαικη ειπαμε

  15. Μακαρι να λεγαν ολοι οι βουλευτες αληθειες οπως ο κασιδιαρης.θα ηταν καλυτερα η χωρα.

  16. Την αυτοκριτικη σου Ανωνυμε οχι εδω παρακαλω αλλα στον καθρεφτη του σπιτιου σου

    1. που βλεπεις εσυ ρε βλημα ποσοι ειναι στην βουλη αντε χασου

    2. Καταρχάς εσένα που έκατσες και το είδες. σε τρώει….. σε τρωει……

  17. ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΙΑΣΟΥ ΛΙΑΚΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΕ ΡΗΤΟΡΑ!!

    1. Γελοιος εισαι εσυ βλακομουτρο,που δεν εχεις επιχειρηματα.Σε ποιο σημειο απο οσα ειπε ο Ηλιας,δεν συμφωνεις ηλιθιε?Εγραψες μια ηλιθιοτητα και εγινες ρομπα..Δεν το καταλαβες?

    2. ΣΩΣΤΑ εχεις δικιο.στηριζουμε αριστερα.χαχαχαχαχαχαχαχα.συνεχισε ετσι,το iq σου θα συνεχισει να ανεβαινει.

Comments are closed.