ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΊ Ο ΤΥΠΟΣ! Αυτή είναι η βίλα του δημάρχου Ψινάκη στον Μαραθώνα…

Κοινοποίηση:
psinakis

Ο Ηλίας Ψινάκης, ο «Δήμαρχος της καρδιάς μας» -όπως πολλοί τον αποκαλούν-, είναι λάτρης του Instagram και τακτικά ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια του, από τις εργασίες που γίνονται στον Δήμο Μαραθώνα, αλλά και από το σπίτι του.
Το βράδυ της Τετάρτης δείπνησε με φίλους στο ησυχαστήριό του και θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την έπαυλή του.

Όπως θα δείτε κι εσείς, η πολυτελής κατοικία του έχει τρεις ορόφους, πισίνα, μεγάλο κήπο και πολλά δωμάτια.

Δείτε την ανάρτησή του

psinakis_spiti

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΣΩΣΤΑ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΙΖΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ!!!!

  2. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΩΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!

  3. Ο ψινακης στην ελλαδα αφησε λεφτα δεν εκλεψε
    Οπως αλλοι
    Τωρα αμα ειναι πισωκινητος αλλο θεμα

  4. Συμφωνω με τον μαναβης . Γερος να ΄ναι ο ανθρωπος να τα χαιρεται . Προς τι ο φθονος? Κλεμμενα τα εχει ? Ολοι οσοι τον γνωριζουν ομολογουν οτι δουλευει σα σκυλι , ειναι πανεξυπνος , κ στο Δημο Μαραθωνα εχει πεταξει με κλωτσιες πολλα λαμογια εξω κ εχει βαλει πραματα σε σωστη πορεια. Να ναι καλα να τα χαιρεται ! ΜαΚΑΡΙ οι Τσιπρας να ειχε δουλεψει στη ζωη του σαν το Ψινακη κ ας ηταν κ πισωγλεντης , τι με κοφτει ? Κι απο την αλλη , ειναι ενας ανθρωπος που ποτε με τη παρτη του δεν μας στενοχωρησε η νευριασε, ισα ισα, μας κανει κ γελαμε τις περισσοτερες φορες οποτε να ναι καλα ο ανθρωπος

    1. Μα όλοι οι συριζαίοι δεν έχουν πρόβλημα με τους πισωγλέντηδες, άλλωστε νομοθετούν υπέρ αυτών,
      Έτσι, ποιος αποκλείει ότι και ο Αξέλ δεν θα το χαιρόταν κι αυτός να του μπεί λιγουλάκι;

  5. ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΚΑΙΡΗ, ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΣΕ ΟΦ-ΣΟΡ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ!
    Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΛΗΚΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΨΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ, Η ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ!

  6. Μία αδερφάρα διαφημίζει το ταπεινό της σπιτάκι… Ποιος ο λόγος; Ψάχνει για νέο Κουβά προφανώς.. να του γεμίζει τον…. πισινό εεεε την πισίνα…

  7. ο ψινάκης τα έχει δούλεψή δεν τα έβγαλε από καμία βουλευτική η υποuργική θέση γιαυτό καλά κάνη και τα δίχνη γιατί να ντρεπετε ? εδώ δεν ντρέποντε κάποιοι που κατακλεψαν το δημόσιο και τα δίχνουν ,,,,,μακελειό έχω καταλάβη χωρίς να βρίζουμε αλλά απλά γράφουμε την γνώμη μας ευγενικά δεν τα αναβέζατε λυπαμε διότι αυτό με την σημαία σας ότι διαδίδετε μόνον την αληθεια αρχίζω και ανφιβάλω

    1. με τον ιδρώτα του κορμιού του…

  8. Η διαφορα ειναι οτι ο Ψινακης ειχε λεφτα απο πριν ασχοληθει με τα πολιτικα.Η οικογενεια του εχει επιχειρησεις στο εξωτερικο.Τη βιλα δεν την εκανε με κλεμμενα λεφτα απο το δημο η απο το κρατος,οπως κατι Τσοχατζοπουλοι κλπ που μπηκαν ξεβρακωτοι στην πολιτικη και βγηκαν ζαμπλουτοι.

Comments are closed.