Δείτε την όμορφη εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
bb

Η κούκλα εγγονή του Ακη, που τα τελευταία δύο χρόνια κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, γλέντησε το σαββατόβραδο με τα τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama στο Κέντρο Αθηνών.

Στην παρέα της, μεταξύ άλλων, ήταν και η μητέρα της, η γνωστή φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, με την οποία μοιάζουν περισσότερο σαν αδελφές παρά σαν μητέρα και κόρη! Μετά το τέλος του προγράμματος η 17χρονη βρέθηκε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου για να γνωρίσει τον Νίκο Οικονομόπουλο και, μάλιστα, πόζαρε στον φακό, έχοντας ένα γαρίφαλο στ’ αυτί.

Η νεαρή καλλονή είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, γιου του Ακη και της πρώτης γυναίκας του Γκούντρουν, και τα τελευταία δύο χρόνια κάνει επιλεκτικές δουλειές στον χώρο του μόντελινγκ, παρότι η μεγάλη αγάπη της είναι η ηθοποιία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη ετοιμάζεται να μπει στον χώρο του θεάματος. Πριν από λίγους μήνες το νεαρό κορίτσι σε συνέντευξή του είχε πει ότι το επώνυμό της στάθηκε αφορμή για να δέχεται bullying στο σχολείο. Παρ’ όλα αυτά, παραδέχτηκε ότι αγαπά πολύ τον παππού της και ότι τον συμβουλεύεται σε κάθε βήμα της, παρότι πλέον ο πρώην υπουργός βρίσκεται και πάλι στη φυλακή για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά, μετά τη σύντομη αποφυλάκισή του το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, στην οικογένεια, που πέρασε δύσκολα δίπλα στον Ακη Τσοχατζόπουλο όλα αυτά τα χρόνια, όπως έχει δηλώσει η ίδια η Κιάρα, συμβαίνουν και ευχάριστα γεγονότα. Μεταξύ αυτών ήταν ο δεύτερος γάμος του πατέρα της, στις αρχές Νοεμβρίου, με την εκλεκτή της καρδιάς του, την ηθοποιό Ιωάννα Παλαιοπάνου, είδηση που έφερε στο φως η «Espresso» με αποκλειστικό δημοσίευμά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με κλεμμένα λεφτά γίνομαι και εγώ όμορφος.
    Τι έγινε θα μας τα επιστρέψει ποτέ πίσω;
    ΠΑΣΟΚ , εγκληματική συμμορία αριστερών μαφιόζων.
    17 Νοέμβρη, οι μπράβοι τους.

Comments are closed.