Δείτε αν κερδίσατε στη Χριστουγεννιάτικη λοταρία αποδείξεων για τα 10 εκατ. ευρώ

Κοινοποίηση:
pos-630x390

Λοταρία Αποδείξεων: Αναρτήθηκαν οι πρώτοι τυχεροί των κληρώσεων που διεξάγονται από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τους λαχνούς που συγκέντρωσαν μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και συγκεκριμένα στο aade.gr.

Στην περίπτωση που κάποιος φορολογούμενος κερδίσει τα 1.000 ευρώ θα λάβει ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο, στο λογαριασμό του στο TAXIsnet.

Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος.

Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

Δείτε τα αποτελέσματα της Χριστουγεννιάτικης λοταρίας

Αποτελέσματα παλαιότερων κληρώσεων:

Μάρτιος 2017

Απρίλιος 2017

Μάιος 2017

Ιούνιος 2017

Ιούλιος 2017

Αύγουστος 2017

Σεπτέμβριος 2017

Οκτώβριος 2017

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΛΟΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ,ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ?ΟΠΑΠ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ STOP ΠΟΤΕ.

    1. Εσύ περίμενε αγόρι μου ……να κερδίσεις! Πες μου μόνο που θέλεις να σου φέρω το τσουβάλι για να το γεμίσεις από τα κέρδη της………..φορολοταρίας! Ζάμπλουτος θα γίνεις,περίμενε έρχονται με μεγάλη……..φόρα ! Τυχεράκια που πλουτίζεις από την……….ελπίδα, ποιος στη χάρη σου, σε ζηλεύω μπαγασάκο!

  2. ΚΑΛΗ Η……ΠΑΡΑΜΥΘΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ……ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ! ! ! ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ …….ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ……ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ! ! ! ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ, ΤΣΑΚΑ-ΛΟΤΤΟ ! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑ- ΛΟΤΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ……..ΕΦΟΡΙΑ ! ! !

Comments are closed.