Για γέλια η Μενεγάκη: Τηλεθέαση στα τάρταρα, ποιο πρόγραμμα την πέρασε

Κοινοποίηση:
eleni-menegaki

Τι τηλεθέαση έκανε η Ελένη Μενεγάκη;

Μπορεί η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη να σημείωσε παραπάνω από ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, αφού ξεπέρασε το 30%, αλλά δεν συνέχισε με την ίδια επιτυχία και τη δεύτερη μέρα.

Η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό έπεσε σημαντικά, με τη Nielsen να σημειώνει έναν μέσο όρο 16,2% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής κατόρθωσε να φτάσει μέχρι και το 21,2%.

Την ίδια ώρα, πρώτο σε τηλεθέαση ήταν το Mega, το οποίο έδειχνε σε επανάληψη τη σειρά «Η ζωή της άλλης», και πέτυχε ποσοστά που ξεπέρασαν το 25%.

Θα κάνει άραγε κάτι δραστικό η Ελένη, ή θα περιμένει λίγο ακόμα να διαμορφωθεί πλήρως το τηλεοπτικό σκηνικό και η προτίμηση του κόσμου;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…..ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ…..ΞΟΦΛΗΣΕ…..ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝΕ????

  2. Μέχρι πότε θα κάθεται εκεί σε λίγο θα κοντεύει να βγει στη σύνταξη δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο κόσμος την έχει βαρεθεί? Έλεος πια πως να μην έχει χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Comments are closed.