ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ γι΄αυτό;;;; Σε ΑΥΤΟ το ΘΕΜΑ του βγάζουμε το ΚΑΠΕΛΟ του Μιχαλολιάκου, παρά το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τον έχουμε κατακρίνει και του έχουμε ασκήσει κριτική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mixaloliakos

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος  κατά την ομιλία του για το «κοινωνικό μέρισμα» προέβη στην ακόλουθη πρόταση: την αποδέσμευση ενός εκατομμυρίου ευρώ από την παρακρατούμενη -με την αντισυνταγματική και συνεπώς παράνομη απόφαση της βουλής- κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου αυτό να δοθεί άμεσα στους πληγέντες της Μάνδρας και της Νέας Περάμου Αττικής!

Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε ευρώ κρατικής χρηματοδότησης, ενώ μόλις προ τριών ημερών διατέθηκε ενάμιση εκατομμύριο ευρώ στα υπόλοιπα κόμματα.

Άραγε τα υπόλοιπα κόμματα που είναι  «κοινωνικά ευαίσθητοι» έχουν τα κότσια να κάνουν πράξη την πρόταση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Όσον αφορά το θέμα μπράβο του σε αυτό και σε αλλα. Ένα δεν καταλαβαίνω με μερικούς εδώ μέσα. Γράφετε σχόλια ότι είναι ίδιοι και αυτοί και τα ίδια θα κάνουν με τους άλλους πχ ότι μιλάει εκ του ασφαλούς επειδή ξέρει ότι δε θα υλοποιηθεί το συγκεκριμένο. Μπορεί να είναι και έτσι δεν φέρνω αντίρρηση. Ένα δεν καταλαβαίνω ρε μάγκες γιατί για τον Τσιπρα πριν βγει πρωθυπουργός δεν τα λέγατε αυτά πάρα πήγατε και τον ψηφισατε αβίαστα ; Α θυμήθηκα… Είπε ότι θα σκίσει τα μνημόνιο και θα go back madam Merkel. Ααα και κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζιτη και δεν πληρώνω και περνάω τα διόδια έτσι… Και μετά αφού σας έγραψε στα αρχιδια του και ακύρωσε το δημοψήφισμα, έκλεισε τις τράπεζες και πάει λέγοντας δεν είπατε ότι είναι τα ίδια με τους άλλους ούτε τότε απλά πήγατε και τον ξαναψηφισατε. Τόσο μυαλό έχει ο Ελληνας. Δε μας σώνει τίποτα γιατί η μαλακια πάει σύννεφο.

  2. Αν και αξιζει συγχαρητηριων και πολλων μπραβο η προταση του Μιχαλολιακου,επειδη εχω γινει πολυ καχυποπτος με ολους πιστευω οτι ειναι εκ του ασφαλους.Δηλαδη γνωριζοντας εκ των προτερων οτι δεν προκειται να υλοποιηθει κατι τετοιο και χωρις να εχει απολυτως τιποτα να χασει,το λεει για να χαιδεψει αυτια και να κερδισει ψηφους.Ξερω οτι η ΧΑ βοηθησε με τροφιμα,νερο,ρουχα κλπ στις περιοχες που καταστραφηκαν και μπραβο της,αλλα αν πραγματικα θελει ο αρχηγος να συνδραμει οικονομικα,μπορει να το κανει,διαθετοντας πχ τους μισθους των βουλευτων της ΧΑ ενος μηνα η εστω καποιο μερος αυτων των μισθων,αντι να δοθει το μερος αυτο ως συνδρομη στο κομμα.

  3. έτσι είναι στα κόμματα του μνημονιακού τόξου μόνο λόγια

  4. Μονο στα λογια ειναι καλη η χα κατα τα αλλα μούφα!!!

  5. Ωραία όλα αυτά αλλά από τη στιγμή που αυτά τα χρήματα είναι δεσμευμένα (νόμιμα ή παράνομα δεν έχει σημασία) , άρα δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει η Χρυσή Αυγή , δίνει την ευκαιρία στο Μιχαλολιάκο να γίνει ακόμα πιο αγαπητός στον χαζό λαουτζίκο.Τι είχε δηλαδή τι έχασε.
    Σκάτα είναι όλοι τους και προδώτες και ο απωτερος σκοπός τους είναι να μας διχάσουν σαν έθνος και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.

  6. ρε παιδια δεν θα το κανουν αυτοι εχουν βλεψεις αυτα που θα επρεπε να παρει η ΧΑ εχουν σκοπο τα αρπακτικα να τα μοιραστουν αναμεταξυ τους . σιγα μην τα δωσουνε στους πληγεντες.ειναι λαμογια κατ επαναληψη

  7. η απορία είναι ποιοί διαχειρίζονται και τραγανίζουν όλα αυτά τα χρήματα;;;

  8. αν το είχε πεί αυτό η εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα ήταν πρωτοσέλιδο!!!

  9. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ!…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.

  10. ευγε……αλλα δυστυχως απευθυνετε σε κοινοβουλευτικα σκουλικια….

  11. Πολύ καλή κίνηση ώστε να ξεβρακωθεί γι’ ακόμη μια φορά το σάπιο κυνβούλιο που εκτελεί ρητά τις εντολές των ξένων εισβολέων.
    Όλοι οι προδότες έχουν το ίδιο τέλος.
    Χρυσή Αυγή μέχρι να στολίσουμε όλα τα δέντρα στην Ελληνική επικράτεια. Σκοινί να υπάρχει…

  12. Συγχαρητηρια στον κυριο Μιχαλολιακο για την εκφραση ανθρωπισμου
    Αλλα απευθυνεται σε αδιστακτα τερατα και οχι σε ανθρωπους…

  13. Από την πρώτη στιγμή η ΧΑ βρέθηκε με εφόδια πρώτης ανάγκης δίπλα στους πληγέντες από τη θεομηνία. Και ποιος το ανέφερε, μήπως τα αθλιοκάναλα, με τους πληρωμένους βουτηγμένους στη διαφθορά δημοσιογράφους, δουλοπρεπή πιόνια των ευρωπαίων διαχρονικά εχθρών των ελλήνων;;;; ούτε ακόμη η λαλίστατη δήμαρχος της πληγείσας περιοχής αναφέρθηκε στο γεγονός, αλλά ούτε και οι ίδιοι οι αποδέκτες της βοήθειας των πατριωτών, μόνο κάποιος κάτοικος το ψέλισε σε κάποιο κανάλι…. αυτοί είμαστε και είμαστε μάλλον άξιοι της τύχης μας…..βρισκόμαστε στο μεταίχμιο του να αφανιστούμε από προσώπου γης ως έθνος-λαός ή να αναβιώσουμε την περηφάνια του Έλληνα που δε φοβάται και δεν εκλιπαρεί… ας το πάρουν απόφαση μέσα -οι μειοδότες- και οι έξω εχθροί μας: η ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι αφρική ούτε λατινική αμερική, ας το ακούσει ο κισιγκερ, ο σώρος, ο μπρεζίνσκυ και όλοι οι όμοιοί τους όσων ουκ έστι αριθμός κι ας μαζέψουν όλα τα εβραϊκά απολιφάδια που βρωμίζουν το κοινοβούλιο μηδέ εξαιρουμένων και κάποιων πρώην κατ΄ευφημισμόν πρωθυπουργών που ως μόνο στόχο είχαν την απαξίωση όλων όσων συμβολίζουν και ενσαρκώνουν τον ελληνισμό…νομίζουν ότι πέτυχαν αλλά έχουν γνώση οι φύλακες…..

  14. Να τα δώσουν τα λεφτά δεν τους ανήκουν να κάνουν ακριβώς αυτό που είπε ο Μιχαλολιάκος μπράβο του .

  15. Σιγα μη δωσει κι ο Κουτσουμπας το μεριδιο του καπα καπα. Πιο κρατικοδιαιτος απο τα κομμουνια, πεθαινεις….

  16. Να γιατί τους λένε “φασίστες” και δεν τους βγάζουν στα MME. Γιατί εάν δει ο κόσμος την φιλολαικής τους πολιτική, θα έπρεπε να πάει στο 80% η ΧΑ. Είναι ακτιβιστές και είναι οι μόνοι πατριώτες (και όχι πατριδοκάπηλοι όπως κάποιο άλλοι παραμυθάδες).

  17. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ.

  18. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΕΣ ΕΩΣ <>.ΣΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ,ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ.

  19. σιγα μην τα δωσει η κυβερνηση………

    τα κομματα του κυνοβουλιου βυζαινουν το κρατος εδω και 40 χρονια……….κοπροσκυλα

    1. Δεν τα δινει γιατι αν τα. δωσει εγκαινιαζει μια νεα τακτικη για το δημοκρατικο τοξο κατι που δεν το εχουν συνηθιζει και μονο η ΧΑ θελει να το κανει πραξη.Ευγε στην ανθρωπινη πρωυοβουλια τηςΧΣ

  20. Εθνικο πενθος και ολοι γλεντανε στα μπουζουκια

Comments are closed.