Βόμβες Αγγελόπουλων! Απόφαση-έκπληξη για Σφαιρόπουλο, τελειώνουν τέσσερις, στον αέρα άλλοι τέσσερις! Τα πάνω-κάτω στον Πειραιά, το πλάνο πριν και μετά τους τελικούς!

Κοινοποίηση:
sfairopoulos-aggelopouloi

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος χαμένος της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας. Παναθηναϊκός, Χίμκι και Μπασκόνια επίσης αποκλείστηκαν, αλλά πάνω-κάτω αυτό ήταν το φυσιολογικό. Όχι, όμως, και για τους Πειραιώτες, που είχαν το πλεονέκτημα της έδρας, ήταν και είναι επίσης ποιοτικότερη ομάδα από τους Λιθουανούς.

Το χτύπημα είναι βαρύ, αλλά αυτό που περίμεναν αρκετοί, δεν έγινε. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε, δηλαδή, κανονικά στο πόστο του και θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε αυτή την προσπάθεια έχει πάρα πολλά προβλήματα με τραυματίες. Με τον Κιμ Τιλίνα τίθεται εκτός μέχρι τέλους της σεζόν με νέο πρόβλημα. Ο Τιλί είναι σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Είναι εξαιρετικά χρήσιμος παίκτης, αλλά εδώ ο Ολυμπιακός δεν κράτησε Χάκετ και Λοτζέσκι, θα κρατήσει τον Τιλί, που έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν; Με τίποτα.

Γενικά, οι Πειραιώτες την επόμενη χρονιά θα είναι πάρα πολύ αλλαγμένοι. Ο Σφαιρόπουλος, αν χάσει το πρωτάθλημα, θεωρείται σίγουρο ότι θα αλλάξει ομάδα. Ο Βασίλης Σπανούλης θα ανανεώσει, μένει να δούμε τι θα γίνει με Παπαπέτρου, Παπανικολάου, των οποίων επίσης τα συμβόλαια λήγουν.

Μπόμπι Μπράουν και Χόλις Τόμπσον είναι ήδη τελειωμένοι, όπως και ο Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος, όμως, αναμένεται να παίξει στα πλέι-οφ. Ο Μιλουτίνοφ σκέφτεται το ΝΒΑ και τους Σπερς, στα ευχάριστα για τους Πειραιώτες είναι ότι θα επανέλθει τη νέα σεζόν από τον σοβαρό του τραυματισμό ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Πρίντεζης, Μάντζαρης εννοείται ότι συνεχίζουν κανονικά στο ΣΕΦ, η περίπτωση του Στρέλνιεκς θα κριθεί στα πλέι-οφ, όπως και του ΜακΛιν.

Προς το παρόν, όλων το μυαλό είναι στα πλέι-οφ. Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα. Και αν πάρουν το πρωτάθλημα, τότε θα έχουν σκεπάσει πολλά από τα μπόλικα προβλήματα, που είχαν και έχουν.

sportdog

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: