ΒΟΜΒΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: «Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ… ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ…»

Κοινοποίηση:
ΒΓΕΝΟ

Ποιος βουλευτής υποστηρίζει ότι ο Βγενόπουλος ζει;

“Πολλοί πιστεύουν πως ο Βγενόπουλος όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά…ότι ζεί στη μακρινή Βενεζουέλα.

Πολλά λέγονται σχετικά με το θάνατο Βγενόπουλου. Τα σενάρια που τον θέλουν ζωντανό και να…”

Πολλά λέγονται σχετικά με το θάνατο Βγενόπουλου. Τα σενάρια που τον θέλουν ζωντανό και να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατο του δεν λένε να σταματήσουν, έστω και μετά τη κηδεία του.

Η ιστορία του ως αθλητής δεν δικαιολογεί να έπαθε ανακοπή στην ηλίκια του, αλλά και η ιδιότητα του ως πρόεδρος του νοσοκομείου «Υγεία» που ανακοίνωσε το θάνατο του γεννά ερωτηματικά, λένε κάποιοι.

Πάντως και Έλληνας βουλευτής ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην βουλευτής ΝΔ και Ανέλ, υποστηρίζει ότι δεν είναι σίγουρος ότι πέθανε ο Βγενόπουλος και ότι ζει στη Βενεζουέλα.

Ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάτι σχετικό, αφού και όταν πέθανε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε ζητήσει να γίνει εκταφή για να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου.

Ο Έλληνας βουλευτής διερωτάται σχετικά με το θάνατο Βγενόπουλου:

-Αν ξεκίνησε η οφειλόμενη αστυνομική και δικαστική έρευνα σχετικά με τα αίτια θανάτου.

-Αν διενεργήθηκε πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή, και από ποιόν, πότε, πού.

-Αν στην σε κλειστό κύκλο κηδεία του Βγενόπουλου ήταν παρών αρμόδιο κρατικό όργανο, ώστε αν χρειαζόταν να εκτελέσει εντάλματα συλλήψεως που έχουν εκδοθεί.

-Αν οι ελληνικές αρχές διενεργούν έρευνα παράλληλα μ’ αυτήν που συνεχίζεται στην Κύπρο, όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της μεγαλονήσου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο νικολο εχει μια βαση σε αυτα που υποστηριζει.Το γεγονος της περιεργης αλλαγης διαθηκης σε οφελος της πιτσιρικας δευτερης γυναικας του σε συνδυασμο με την υπερηχητικη ρευστοποιηση της κληρονομιας (πουλησε καραβια στο 1/4 της τιμης τους με πωλητη υπερακτια του βγενο που δεν υποκειτε στο ελ φορολογικο συστημα),δημιουργεί πολλα ερωτηματικα!

  2. Ναι ρε ζει ..μάλιστα ακριβώς απέναντι από το σπίτι του μένει ο Elvis και η πριγκήπισσα Diana. Πιο κάτω ο 2pac

  3. Απάτη ο θάνατός του λίγο πριν παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης Ελληνικής και Κυπριακής. Το ίδιο συνέβη και με τον Παντελή Σφηνιά λίγο μετά την σκόπιμη βύθιση του Σάμινα, παρουσιάστηκε ότι αυτοκτόνησε, ενώ ζούσε στην αρχή στο Μαϊάμι και μετά στην Παραγουάη. Οι ναυτικοί που ταξιδεύουν εκεί τον έχουν δει άπειρες φορές, το ίδιο θα γίνει και με τον Βγενόπουλο κάποια στιγμή θα σκάσει μύτη, δεν θα μπορεί να κρύβεται ες αεί

    1. Από πότε έχει θάλασσα η Παραγουάη;
      Αλλά γα τον Σφηνιά έχεις απόλυτο δίκαιο(στη φαντασία σου εννοείται!!!!).
      Κόψε τα σφην(ι)άκια και τις σκόνες της Νότιας Αμερικής και ευθυγραμμίσου με την πραγματικότητα.

  4. Να είναι καλά οι μαλάκες που τον ψήφισαν.. Τι περιμένεις από φασίστες βέβαια

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΨΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΠΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ

  6. Μαλιστα φημολογειται οτι ζει σε υποβρυχιο -μη ανιχνευσιμο με την τεχνολογια του σημερα- μαζι με τον μπρους λι , τον ελβις πρισλει και τον τζιμ μορισον….
    Κανουν παρεουλα τρωνε τα κλοπιμαια απο την ολυμπιακη αεροπορια και απ το τηλεσκοπιο του υποβρυχιου ειδαν και τη συναυλια του ρεμου με τον ραμπεσατρατανα χθες..

    1. Ξέχασες τον Αδόλφο…Κι αυτός εκεί ήτανε…κομματάκι γερασμένος,αλλά …κανονικά,όρθιος ,ντούρος κουμουντούρος,λοχαγός και δεκανέας….
      Εμείς,δεν κάνει να πάρουμε από τα ίδια τα ληγμένα,μπας και δούμε το Χριστό φαντάρο;;;;

      Ρε σεις,δείξτε λίγο έλεος,καλοκαιριάτικα…Ο άλλος παραπάνω έγραψε ότι ο πλανήτης πάπαλα…κι ο δάκος δαγκώνει άγρια μετά τις τελευταίες μπόρες….

  7. η νικολουλη που ειναι να το ψαξει το θεμα ????? να κανει μια αποστολη στη βενεζουελα

  8. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Βγένοπουλος ζει, αλλά δεν το αποκλείω …Αυτό που μου έχει μείνει είναι το κράξιμο που τους έριξε στην βουλή, κ δεν αποκλείετε από εκείνη την μέρα κάποιοι να του την φιλάγανε κ να τον χτύπησαν μετά επιχειρηματικά, κ ακολούθησε ότι έγινε…
    ————-
    Ότι αφορά τον Χριστόδουλο, έχω γράψει κάτι που το έχω στειλεοί ξανά …Πιστεύω ότι τον Καρκίνοσαν…

    Ο Χριστόδουλος είχε πολλές συμπάθειες από πολλούς …Κ εγώ τον πήγαινα, επειδή ήταν κατά βάθος Έλληνας/Άνθρωπος…

    Ο Χριστόδουλος δίδασκε την Ελευθερία κ Ένωνε τους Έλληνες/Ανθρώπους, αυτό έκανε κ Ο Χριστός, μόνο που τον Χριστόδουλο δεν τον σταύρωσαν, ούτε του δημιούργησαν κάποια θρησκεία για να τον εκμεταλλευτούν κ εκείνον… Ο Χριστόδουλος έπαθε ξαφνικά καρκίνο κ πιστεύω ότι το σύστημα του το φύτεψε όταν κατάλαβαν ότι δεν είναι δικός τους επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια του συστήματος τους, κ αποκλείετε να υπόγραφε τα υπερμνημόνια (εκείνα που υπέγραψαν οι τωρινοί υπηρέτες του μαγαζιού του χριστιανισμού)… Φαίνεται ότι Ο Χριστόδουλος πίστευε ότι ο χριστιανισμός λειτουργούσε στις πράξεις με τα διδάγματα του χριστού, κ άργησε να καταλάβει ότι πλανεύτηκε, αλλά όταν κατάλαβε που έμπλεξε, τον κατάλαβε κ η κωλοφάρα του συστήματος …Βλέπω ότι Ο Χριστόδουλος ήτανε εμπόδιο για το σύστημα των εβραίων (κάτι σαν τον Χριστό στην τότε εποχή)…

    Ο Χριστόδουλος τράβηξε πάρα πολύ κόσμο στον χριστιανισμό, αλλά το μαγαζί του χριστιανισμού κατά βάθος δεν έχει σχέση με αυτά που δίδασκε ο Χριστόδουλος, επειδή απ’ ότι φαίνεται στις πράξεις ο σκοπός εκείνων που υπηρετούν το μαγαζί του χριστιανισμού είναι να υποδουλώνουν όσους τους πιστεύουν κ με τρόπο να τους διχάζουν με τους υπόλοιπους, έτσι κάνουν σε όσους τους πιστεύουν για να μην ακούνε κανέναν άλλον πάρα μόνο εκείνους, επειδή δεν τους θέλουν να ερευνούν τίποτα αλλά ούτε να έρχονται σε επικοινωνία με κάτι άλλο, ειδικά με Σκεπτόμενους Ανθρώπους με Ελεύθερα Μυαλά που ερευνούν αντικειμενικά …Βλέπω ότι κ η θρησκεία του χριστιανισμού λειτουργεί για το σύστημα…

    Μη ξεχνάμε ότι ο Χριστόδουλος στα τελευταία μηνύματά του που μίλησε δημοσίως, μας μίλησε σαν Έλληνας, αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο …Κ τότε έβλεπα στα μάτια του σαν να έλεγε από μέσα του «Που πήγα κ έμπλεξα»…

  9. Ο ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ………….

  10. -Αν στην σε κλειστό κύκλο κηδεία του Βγενόπουλου ήταν παρών αρμόδιο κρατικό όργανο, ώστε αν χρειαζόταν να εκτελέσει εντάλματα συλλήψεως που έχουν εκδοθεί. ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ????? Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ

    1. Καλέ και ο Πρίσλεϋ ζεί!
      “Η ιστορία του ως αθλητής δεν δικαιολογεί να έπαθε ανακοπή στην ηλικία του”: σίγουρα δεν έπαθε ανακοπή από μόνος του, αυτοί που θέλουν να κλείσουν στόματα προκαλούν καρκίνο και ανακοπές.
      Ανακοπές για γρήγορα αποτελέσματα…
      “Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ”: και λίγα λες…

  11. Τοσο καιρο δεν απαντα κανεις, θα γεμισε “με βιβλια” πολλές “βιβλιοθηκες” και φυσικά ο έλεγχος σταματησε, αληθεια τι εχει γινει με τα στοιχεία (φακελους,laptops κλπ) που είχαν κατασχεθει;

Comments are closed.