Βουλή: Φέιγ βολάν, Survivor και…(BINTEO)

Κοινοποίηση:
vouli-karamanlis-2

Έξω επεισόδια και μέσα… survivor.

Αυτά περιγράφουν την εικόνα και το κλίμα κατά τη συζήτηση και την ψηφοφορία του νέου Μνημονίου στη Βουλή από τους 153 βουλευτές της κυβέρνησης, όπου δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, όταν μέλη της ΛΑΕ διατάραξαν τη συζήτηση πετώντας φυλλάδια διαμαρτυρίας από τα θεωρεία.  Τη διαφορά, όπως πάντα, έκαναν τα πηγαδάκια στο εντευκτήριο της Βουλής, με χειραψίες, γέλια και πειράγματα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ολομέλεια της Βουλής επικράτησε «μίνι» αναστάτωση, όταν στην αίθουσα έπεσαν κάποια φέιγ βολάν, προκαλώντας αντιδράσεις στα βουλευτικά έδρανα. Όπως αποδείχθηκε, τα φυλλάδια τα έριξαν τρία μέλη της νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Σε αυτά αναφερόταν χαρακτηριστικά «Το δικό μας Survivor – 7 χρόνια, 4 μνημόνια», ενώ υπήρχε και μία γελοιογραφία του ΚΥΡ για τα μέτρα και τα αντίμετρα…

Στη συγκεκριμένη παραδοχή προχώρησε, ίσως, άθελά του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του, καθώς όπως είπε «μόνοι μας είμαστε καθώς οι 9 στους 10 Έλληνες βλέπουν survivor αρα δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγοι να υπάρχουν εντάσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: