Βουλή: Παρέδωσαν και με τη βούλα στους τοκογλύφους την πατρίδα μας με 153 δοσιλογικά ΝΑΙ!

Κοινοποίηση:
φωτο σκοτωμα

Ολοκληρώθηκε στις 11 το βράδυ η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα και ακολούθησε ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και επί όλων των άρθρων, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα.

Με 153 ψήφους, όπως αναμενόταν, ψηφίστηκε τελικά το «Μνημόνιο 4» από το Ελληνικό Κοινοβούλιο το βράδυ της Πέμπτης.
Οι ψήφοι του «ναι» ήταν ίσες με τον αριθμό των κυβερνητικών βουλευτών, δηλαδή, 153.

Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ψήφισαν κατά, εκτός από τη ρύθμιση για την κατάργηση του αφορολόγητου στη βουλευτική αποζημίωση και την μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια. Τα αντίμετρα της κυβέρνησης ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ενώ πολλά άρθρα του πολυνομοσχεδίου που αφορούν διαρθρωτικές αλλαγές, ψήφισε και ο επίσης ανεξάρτητος Χάρης Θεοχάρης.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ψήφισε «παρών» στο άρθρο 56, που αφορά ρυθμίσεις για την ιδιωτική εκπαίδευση.
Η Χρυσή Αυγή επέλεξε να είναι απούσα από την ψηφοφορία, μετά τον αποκλεισμό της από τη συζήτηση.

Νωρίτερα, τα πυρά της αντιπολίτευσης συγκέντρωσε η κυβέρνηση για τα σκληρά μέτρα που φέρνει το πολυνομοσχέδιο, ενώ δέχτηκε σφοδρή κριτική ότι υπουργοί και βουλευτές στις ομιλίες τους στην Ολομέλεια εστιάζουν στα αντίμετρα, προβάλλοντας μια εικονική πραγματικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΟΜΟΥΝΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ! ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

Comments are closed.