ΒΟΜΒΑ! – Παντρεύονται ΚΙΚΙΛΙΑΣ- ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ!!!

Κοινοποίηση:
KIKI

Ενας ξαφνικός μεγάλος έρωτας παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις: το ειδύλλιο ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια και στην Τζένη Μπαλατσινού, που δημοσιοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται ότι παίρνει νέα τροπή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από κοινούς φίλους πριν από πέντε μήνες και είναι έκτοτε αχώριστο, ζώντας, όπως λένε οι γνωρίζοντες, «έναν μεγάλο έρωτα». Τόσο ο Βασίλης Κικίλιας όσο και η Τζένη Μπαλατσινού δηλώνουν ότι βίωσαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον που δεν είχαν νιώσει ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε μήνες, σε μια έξοδο με κοινούς φίλους. Φαίνεται, όπως λένε κοινοί γνωστοί, ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα από τον περασμένο Απρίλιο -όταν γνωρίστηκαν- να είναι αχώριστοι. Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι.

Η είδηση και οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» έκαναν τον γύρο της πολιτικής και κοσμικής Αθήνας. Η Τζένη, που μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο ζει στα βόρεια προάστια, δηλώνει ερωτευμένη όσο ποτέ ξανά και φαίνεται ότι έχει ενημερώσει τις δύο μεγαλύτερες κόρες της που σπουδάζουν στην Αμερική για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, που μόνο εφήμερη δεν είναι. Στην Αθήνα ζει πλέον με τον μοναχογιό της.

Ηδη το ζευγάρι συζητά να συγκατοικήσει σύντομα και κάνει όνειρα για τη μελλοντική του ζωή, που, όπως προβλέπουν οι γνωρίζοντες, ενδέχεται να καταλήξει σύντομα σε γάμο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συναντάται καθημερινά, κάνει ρομαντικούς περιπάτους στα βόρεια προάστια, μαγειρεύουν και ανταλλάσσουν όρκους αιώνας αγάπης. Ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας λέει σε φίλους του: «Έπρεπε να φτάσω 43 χρονών για να γνωρίσω τον έρωτα και αυτό είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ». Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που λέγεται ότι κάνει σχέδια ακόμη και για να αποκτήσει ένα παιδί.

Ωστόσο, ο έρωτας αυτός δεν ανθίζει χωρίς δυσκολίες, αφού το πολιτικό περιβάλλον του πρώην υπουργού και η οικογένειά του φαίνεται να διατυπώνουν σοβαρές επιφυλάξεις για την επιλογή αυτή. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να θεωρεί ότι η σχέση αυτή και ο γάμος μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Ο ίδιος, αντιθέτως, φέρεται αποφασισμένος να συγκρουστεί με στερεότυπα και κοινωνικές προκαταλήψεις και να μη τα λάβει υπόψη του. Είναι τόσο ερωτευμένος, λένε, που δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω: «Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αφήσω τον μεγάλο αυτό έρωτα που γνώρισα». Μάλιστα, σε όσους του επισημαίνουν τους κινδύνους για την πολιτική του σταδιοδρομία απαντά ότι «ο Μακρόν έγινε πρόεδρος της Γαλλίας ζώντας με μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερή του».

Στη ΝΔ δεν φαίνεται να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, αφού η ηγεσία της έχει ξεκαθαρίσει εγκαίρως στον εκπρόσωπο Τύπου ότι «οι προσωπικές επιλογές των ανθρώπων δεν αφορούν τον δημόσιο χώρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι ζόρι τραβάτε ρε παιδιά με τον Κικίλια;

  2. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ!
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!

  3. Τι της βρίσκει ; μόνο στα νιάτα της ήταν ωραία,πριν κάτι δεκαετίες.

  4. μικρη ειναι ….. καλυτερα να βρει μια 40χρονια μεγαλυτερη

Comments are closed.