ΒΟΜΒΑ: “Καταγγέλλω τον κουμπάρο του Σαμαρά, Δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη, ως εγκέφαλο κυκλώματος εκβιαστών. ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 250.000 ΕΥΡΩ για έγκριση άδειας καταστήματος. Τα ξέρει όλα το Μαξίμου και ο Γ. Μιχελάκης αλλά τα κουκούλωσαν”(ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κοινοποίηση:
xivtakis-samaras-patoulis

Σοβαρότατες καταγγελίες που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, κάνειστην κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η κατεστραμμένη πια επιχειρηματίας, Κατερίνα Παρασκευοπούλου. Η γυναίκα προσπάθησε με τον σύζυγο της, Νίκο Παρασκευόπουλο, να ανοίξουν ένα κατάστημα delicatessen στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το αποτέλεσμα ήταν να ξετιναχθούν οικονομικά παλεύοντας πάνω από δύο χρόνια να ορθοποδήσουν το κατάστημα τους και να πάρουν προέγκριση αδείας-όπως ισχυρίζονταν ότι δικαιούντο “ανάμεσα σε αρπακτικά και εκβιαστές”. Όταν κάποια στιγμή το άνοιξαν και το δούλεψαν, μετά από βάσανα και κόπους, τελικά στο κατάστημα μπήκε λουκέτο. Αιτία-όπως ισχυρίζονται- “το κύκλωμα εκβιαστών” που εδράζεται μέσα στο Δήμο Κηφισιάς και το οποίο τους παγίδεψε και τους κατέστρεψε αφού πρώτα τους είχε ξεζουμίσει. “Παγιδευμένη πλέον γιατί είχα ξοδέψει πολλά χρήματα”(σ.σ για την επένδυση και τα “λάδια” από εδώ και από εκεί), άκουγα όλο και περισσότερο από διάφορους πολιτικούς κύκλους καθώς και άλλους επιχειρηματίες ότι ο Δήμαρχος Κηφισιάς(σ.σ Νίκος Χιωτάκης, κουμπάρος και όπως λένε πολιτικά κουτσομπολιά και “ταμίας της Συγγρού”, στα Βόρεια Προάστεια όπου διαμένει ο κύριος πρωθυπουργός), και μια σειρά εκτελεστικών οργάνων γύρω από αυτόν(δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι κλπ)όντως αποτελούσαν ένα εκβιαστικό κύκλωμα εις βάρος των επενδυτών της περιοχής, χρησιμοποιώντας ως κλειδί τις χρήσεις γης της Ν.Ερυθραίας και της Κηφισιάς”.

xiotakis_samaras_aftodioikisi

Όλη η καλή παρέα μαζί: Χιωτάκης, Πατούλης, Σαμαράς, Μιχελάκης(foto εξωφύλλου)

-Χιωτάκης-Σαμαράς: Ο πρωθυπουργός και ο ταμίας

Με λίγα λόγια η κ.Παρασκευοπούλου-προβαίνει σε σοβαρότατες καταγγελίες που αποκτούν τεράστιες πολιτικές προεκτάσεις. Αληθεύουν δεν αληθεύουν, το ΜΑΞΙΜΟΥ όφειλε να τις διερευνήσει πριν αυτές φθάσουν στη Δικαιοσύνη. Γιατί το ΜΑΞΙΜΟΥ καταγγέλλεται ότι γνώριζε. Ποια τύχη όμως θα έχουν οι καταγγελίες της στον Εισαγγελέα Διαφθοράς και στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων -όπου έχει καταθέσει και αυτή και ο σύζυγος της οι οποίοι αναμένουν κάποιο φως; Πολύ φοβούμαστε ότι με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση των “γκάγκστερ του Μαξίμου” δεν θα έρθει δικαίωση όσο αυτοί διακυβερνούν αμαρτωλά τη χώρα.

samaras-xiotakis

Και οι παπάδες στην παρέα. Αλίμονο…

ΒΑΣΗ 30.000 ΚΑΙ ΤΑΒΑΝΙ 250.000 ΕΥΡΩ “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ”

 

“Πήγαμε να πάρουμε την προέγκριση όπως έλεγε ο νόμος. Μας παραμύθιασαν ότι θα μας την δώσουν αλλά κάποια στιγμή ένα πρωί ήρθε ένα καλόπαιδο που μας είπε ότι “δεν θα πάρεις ποτέ άδεια εάν δεν δώσεις στον δήμαρχο Χιωτάκη 250.000 ευρώ”, σημειώνεται στην αναφορά και λέγεται στην κάμερα.

Όσα μας λέει στην κάμερα η κ.Παρασκευοπούλου-πάντα επώνυμα-είναι τρομερά και άλλο τόσο τρομερά εάν ισχύει το 1/10 από αυτά: “Ήρθε στο γραφείο μου δημοτικός παράγων-τον κατονομάζει-και μου είπε: Είμαι άνθρωπος του Δημάρχου. Έχει αποφασίσει να σε βοηθήσει. Για να λάβεις την προέγκριση θέλουμε 30.000 ευρώ”. Τα έδωσα, μας λέει η καταγγέλλουσα και ως δια μαγείας “έλαβα την προέγκριση την επόμενη μέρα”!

Μετά από λίγο καιρό άρχισαν νέα προβλήματα και “εκβιασμοί”, όπως αναφέρεται και στην μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Διαφθοράς αλλά και στην κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Τα αρπακτικά ζητούσαν κι άλλα λεφτά και της σφράγισαν πάλι το μαγαζί. Η ιδιοκτήτρια αφηγείται ότι έρχονταν συνέχεια και τις ζητούσαν λεφτά. Στο γραφείο της, ακόμα και σε χώρους στάθμευσης: “Ο τρόπος είναι ένας. 150.000 και καθάρισες. Μετά από αυτά πήγα στο Μαξίμου, στον ιδιαίτερο του Σαμαρά, τον Κανελλόπουλο αλλά και στον υπουργό Εσωτερικών, τον Γιάννη Μιχελάκη. Τα ξέρουν όλα αλλά δεν έπραξαν τίποτα. Μάλιστα αναγκάστηκα να πάω και στον υπουργό Ανάπτυξης, Χατζηδάκη, αλλά και τον Ράιχενμπαχ, τον επιτετραμμένο της TASC FORCE στην Αθήνα. “Μου είπαν ότι έχουν κι άλλες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο δήμαρχο”.

xiotakis-ellaktor-koutras

Ο Χιωτάκης κόβει την κορδέλα των νταβατζήδων. Μαζί και ο κ.Κούτρας του ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Που πάει ως κατηγορούμενος για κακούργημα στο σκάνδαλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μεγαλοπιάστηκε ο αφανής γεωπόνος που έγινε νοματαίος. Τώρα καταγγέλλεται ως εκβιαστής. Ας πει στη Δικαιοσύνη του Σαμαρά να βιαστεί για να μην έχει τέτοιες στάμπες κι ας γυρίσει στην ανθοκομική. Του το συνιστούμε…

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 

Το αποτέλεσμα ήταν η επιχείρηση να κλείσει, 35 άνθρωποι να μείνουν άνεργοι και η επιχειρηματίας να καταστραφεί.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιχειρηματίας έχει προσκομίσει στους εισαγγελείς οπτικοακουστικό υλικό με καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και εικόνα που δείχνει πολλά και ενδιαφέροντα. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει όλα τα στοιχεία στην κατοχή του και ενημερώνει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ότι θα πρέπει να προχωρήσουν την υπόθεση γιατί θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Ο κουμπάρος του Σαμαρά, Νίκος Χιωτάκης, προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων, γνωστός και ως “ταμίας της Συγγρού” στα Βόρεια Προάστια, πρέπει να γνωρίζει από τις δικαστικές αστυνομικές αρχές σαν δημόσιο πρόσωπο που είναι:

-Ή ότι κάποιοι του σπιλώνουν την υπόληψη και πρέπει να λογοδοτήσουν και να πάνε φυλακή

‘η να πάει φυλακή ο ίδιος σαν εκβιαστής και αρχηγός εγκληματικής ομάδος.

Άλλοι δρόμοι δεν υπάρχουν.

 ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ: Για να ληφθεί υπόψιν θα πρέπει να αποκατασταθεί η Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία στην πατρίδα

 

xiotakis1

 

xiotaki2

 

xiotakis3

 

xiotakis4

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

katastima-kifisia1

 

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αναστάτωση στη Συγγρού απο την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς ο εν λόγω αυτοδιοικητικός άρχοντας είναι «προεδρικός» φίλος

Με 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε «γαλάζιος» δήμαρχος για παραβάσεις κατά την διάρκεια της θητείας του σε μεγάλο δήμο του Λεκανοπεδίου! Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης δεν προχώρησε στην κατεδάφιση παράνομων κατασκευών καταστημάτων μεγάλων και… ονομαστών εταιρειών, στους εμπορικούς δρόμους της πόλης του, παρά το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες αυτές αυθαίρετες κατασκευές είχαν κριθεί τελεσίδικα κατεδαφιστέες.
Μεταξύ των εταιρειών που αναφέρονται ότι έχουν αυθαίρετες κατασκευές είναι: Cosmote, Coca-Cola, Καστελόριζο, Everest…
Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει προβληματισμό στη Συγγρού, καθώς ο γαλάζιος δημαρχος είναι στενός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και βοήθησε σημαντικά κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Jul 21, 2014 @ 20:41

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Κάτι τελευταίο για την συγκεκριμένη καταγγελία. Λέει ότι ξόδεψε 7.000.000€ για την επένδυση. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά???

    Εκτός και αν αγόρασε το κτίριο αλλά και πάλι το νούμερο είναι αστρονομικό. Ακόμα και αλήθεια να ήταν, κάποιος που ξοδέυει 7.000.000€ για μια επένδυση, προφανώς μπορεί να δώσει και 250.000€ για να την προστατεύσει αν αυτή κινδυνευει. Επίσης όταν ρωτήθηκε για το πως είναι φυσιογνωμικά ο άνθρωπος του Σαμαρά στο Μέγαρι Μαξίμου που συνάντησε (Κανελλόπουλος) απάντησε άνθρωπος με δύο χέρια και δυο πόδια πράγμα που δείχνει ότι ήταν απροετοίμαστη για τετοια ερώτηση και κατά πάσα πιθανότητα η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ. Αν σε ένα δικαστήριο καταθέσει ότι και στην εκπομπή μάλλον το έχει χάσει απο χέρι και δεν θα της φταιει κανένας Χιωτάκης. Αυτά ως προς την καταγγέλουσα. Ως προς τους χρηματισμούς του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς για έκδοση αδειων υγειονομικού αυτό ισχύει 100%.

    1. Ρε καταλαβαινεις τι λες ρε αναισθητε…Τα 7.000.000 τα εδωσε για να μπορεσει να φτιαξει το μαγαζι ΤΗΣ.Και γιατι ρε φιλε να δωσει 250.000 σε εναν μα…κα που αναπασα στιγμη θα ζητησει κι αλλα ;;

      1. Ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις βρε?

        Γράφω: Λέει ότι ξόδεψε 7.000.000€ για την επένδυση. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά???Εκτός και αν αγόρασε το κτίριο αλλά και πάλι το νούμερο είναι αστρονομικό. Ακόμα και αλήθεια να ήταν, κάποιος που ξοδέυει 7.000.000€ για μια επένδυση.

        Τι δεν καταλαβαίνεις????

        Ενα κατάστημα Lidl επιφανείας 1.100μ2 για να κατασκευαστεί και να εξοπλιστεί πλήρως (μηχανήματα και εμπορεύματα) χρειάζεται 2.500.000€.
        Η δικιά σου λέει ότι επένδυσε 7.000.000€ για κατάστημα στα μισά μ2….

        Και όποιος έχει 7.000.000€ να σπρώξει σε επένδυση ΠΡΩΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ όλα τα δεδομένα που αφορούν την επένδυση (μέσα σε αυτά το πρώτο που κοιτάει είναι οι άδειες χρήσεις και ΑΝ μπορεί να τις πάρει). Η δικιά σου μας λέει ότι έδωσε 7 εκατομμύρια ευρώ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ότι θα πάρει τις άδειες.

        1. Η δικιά μας λέει ότι ήθελε να χώσει 5 εκατομμύρια στο μαγαζί και ότι ξεκίνησε με έναν μηχανικό που ενώ έλεγε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, τελικά υπήρξε. Ο οποίος μηχανικός πληρώθηκε όπως και ο επόμενος που επίσης δεν έβλεπε πρόβλημα, όπως και η πολεοδομία που έλεγε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Άρα είχε λάβει υπ΄οψιν τα δεδομένα που είχε από όλες τις πλευρές, χώρια ότι τελικά έδωσε μπαχξίσι και πήρε προσωρινή άδεια. Δεν ήξερα ότι επίσης είναι δεδομένο, ο δήμαρχος να είναι και νταβατζής και ότι πρέπει να να του χώνει κάποιος το 5% της επένδυσής του. Η υπογραφή ενός μηχανικού που πρέπει να τον πληρώσεις πάει 15-20 χιλιάρικα. Η υπογραφή του δημάρχου που τον πληρώνουμε όλοι, γιατί πάει 250;

          Το γιατί θεωρείς τον νταβατζή δήμαρχο κάτι το δεδομένο και την τιμή της υπογραφής του φυσιολογική μου φαίνεται καταπληκτικό.

  2. οι Ντουρλαντάδες οι Ερυθταιωτες με το απιστευτο επιπεδο!!!
    πρωτος σε σταυρους στις δημοτικες εκλογες επι Ταμβακη ερχοταν
    Ο σουβλατζης Μαραζιώτης για τον λογο οτι εκανε καλα σουβλακια και μασαμπουκοναν ,.. τωρα πια χαλασε πολυ η ποιοτητα…μαυρο χαλι τα σουβλακια του,

    ΚΑΙ 2ερος σε σταυρους Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ – ΠΡΟΙΝ ΜΠΡΑΒΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΥΡΛΟΣ
    με το που μπηκε αυτο το “αστερι..” στα δημοτικα…… αρχισε το χοντρο παιχνιδι….

    ανεκαθεν γινοταν στον δημο ερυθραιας ο γνωστος του γνωστου και του χαρτζιλικιου , αλλα τωρα πια ! πιασαμε αλλα επιπεδα!! προοδου…€€€
    δεν ειναι τυχαιο οτι ο χιωτακης πηρε τον πουλο στις δημοτικες

  3. Δυστυχώς ότι και να κάνουν δεν τους αγγίζει τίποτα ! Μόνον την ψήφο του λαού φοβούντε, αλλά ολαός πού ,τον ύπνον τον βαθύ ……

    1. Αρετή ο καλύτερος by far δήμαρχος που πέρασε απο την Κηφισιά ήταν ο αείμνηστος Κανακάκης (ΚΚΕ). Οι επομενοι χωρίς καμία εξαίρεση ήταν σαβούρες που κατέστρεψαν την Κηφισιά. Και δεν είμαι κουμουνιστής. 35 χρόνια Κηφισιώτης είμαι.

  4. ΕΠΙΜΕΝΩ. Ψάξε το θέμα ΚΑΙ με τα κολωνάκια. Πόσο κόστισαν στους δημότες το κάθε ένα και πόσο ήταν ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τους κόστος. Επίσης γιατί γέμισε το κέντρο της Κηφισιάς και καλά μικρούς πεζόδρομους και κολωνάκια. Εχει καμία σχέση με το Golden Hall της κυρίας Λάτση η ενέργεια αυτή που νέκρωσε τον εμπορικό κόσμο του κέντρου της Κηφισιάς???

  5. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ! Μετά τους φταίει η Χρυσή Αυγή και η κάθε Χρυσή Αυγή! ΟΥΣΤ ΡΕ!

  6. Ειναι γνωστό στην Κηφισιά εδώ και χρόνια τη μάσα έχει πέσει στα δημοτικά συμβούλια που εγκρίνουν τις άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η κυρία όμως δείχνει στο video ότι ήταν μέχρι τέλους απρoετοίμαστη. Τι πάει να πει ότι πήγαν να δουν τον Μιχελάκη με τον δικηγόρο τους και ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ γράψει μια σοβαρή καταγγελία???Παρά όπως λέει έγραψε 5 αράδες στο πόδι ο δικηγόρος.Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Επίσης αφού γέμισε την Κηφισιά καταστήματα υγειονομικού ενδοαφέροντος μετά έσπρωχνε τις νέες αιτήσεις στην Νέα Ερυθραία που ήταν “παρθένα” περιοχή απο τέτοιου είδους καταστήματα. Και ο λόγος ήταν ότι είχαν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι του παραδοσιακού κέντρου της Κηφισιάς με την βρώμα και την φασαρία που έφεραν όλα αυτά τα μπάρ.Ας ψάξεις και λίγο το θεμα με τα κολωνάκια που γέμισε η Κηφισιά πριν 2 χρόνια με αποτέλεσμα να νεκρώσουν τα εμπορικά καταστήματα. Γιατί έγινε και φυσικά τι κόστος είχε για τους δημότες το κάθε κολωνάκι. Γιατί απο αυτά βγήκαν ΤΡΕΛΑ χρήματα.

  7. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ???? Α!! ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ” !!

  8. Ο Χιωτάκης γεωπόνος και κηπουρος της Τετης προωθήθηκε απο την Τετη κουμπαριασε με τη Γεωργία και μπαινοβγαιναν στη νυμφών με το Βασίλη κανουση γλυφτη στο επάγγελμα η και σφουγγοκολαριο της Τετης
    Στέφανε πάρε αυριο να σου πω και αλλα

  9. axaxa, στη φυλακη να παει ο Χιωτάκης, έργα 0 , μίζες πολλές

    τώρα που φεύγει κι απο δήμαρχος, να παρει και τον κουμπάρο του να πάνε παρέα μέσα στη στενή!!

  10. Είναι επίσης γνωστό τοις πάσι ότι στο “αμαρτωλό” τρίγωνο της Ν. Ερυθραίας Ελ. Βενιζέλου-Στροφυλίου-Χαρ. Τρικούπη, στο οποίο στεγάζονται πάνω από 10 “μπαράκια” με σωρεία ΕΜΦΑΝΩΝ πολεοδομικών, υγειονομικών παραβάσεων και μαύρης / ανασφάλιστης εργασίας, η μηνιαία ταρίφα ΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ για να παραμένουν ανοιχτά και ανεμπόδιστα, είναι 1.000 Ευρώ και τη μοιράζονται κάτι “καλόπαιδα” που υπηρετούν στα Αστυνομικά Τμήματα Ν. Ερυθραίας και Κηφισιάς. Πολλές φορές μάλιστα όταν περνάς νύχτα από περικλυόμενο των ανωτέρω δρόμων αλσάκι, πίσω ακριβώς από την Εθνική Τράπεζα, σε πιάνει η αναπνοή σου από τους “μπάφους” (ΣΣ.Χασίς), και μάλιστα σε ώρα που στις παρακείμενες Τράπεζες Πειραιώς και Εθνική “αράζουν” μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ. Τι κάνουν άραγε; Μήπως “επιβλέπουν” μην ενοχλήσει κανείς τα… διαστημικά ταξίδια των κολλεγιόπαιδων της Εκάλης και της Πολιτείας, τέκνα δικαστικών, βουλευτών, υπουργών και αστυνομικών που -μεταξύ άλλων- αποτελούν την ευγενή “πελατεία” των “καταστημάτων”;

    1. ΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ. Έχω περάσει από την περιοχή και έχω φρίξει από τα “δήθεν” καλόπαιδα των Β.Π.
      Αλλά εκεί βλέπεις η Αστυνομία κάνει την ΠΑΠΙΑ. Και όχι μόνον…ΚΟ ΚΟ ΚΟ

  11. μηπωσ πισω απ ολα αυτα διακρινει κανεισ αληθεια την καλα οργανωμενη εγκληματικη οργανωση του αοματου??οχι καλε!!κι ασφαλως η ”ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ” δικαιοσυνη των κολλητβν,κυρα ευτερπη,κυρα ελενη,μπαμπη και σια θα τους αθωωσει ολους!!!

Comments are closed.